Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ - MGA Roadster 1958

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנזין לבן יכול לעשות את העבודה מצוין. לפני עשור הייתי קונה אותו בפחים אצל שזר במפרץ.

ליעד,

אם אני לא טועה זה נקרא white spirt, בזמנו (וזה היה מזמן) בצבא השתמשנו בזה הרבה לניקוי זחלמים ותותחים.

מחר בבוקר נבדוק בשזר.

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
ישראל, בזמנו נעזרתי ב - "פז שמנים וכימיקלים", נסה לברר איתם. :wink:

עידן תודה,

זה גם רעיון, האמת שבניתי על נפט ולא תארתי לעצמי שהיום נפט זה מצרך נדיר.

ישראל

פורסם
שלום.

לנו במוסך יש לנו מכונה לשטיפת חלקים ואנחנו ממלאים אותה מידי פעם בחומר הנקרא מסיר שומנים שהוא ידדותי לסביבה.

אני אנסה לברר מי הספק בצפון כי הם מוכרים את החומר בחביות קטנות אם זה מענין אותך אני אבדוק מה ניתן לעשות.

בברכה בני ל.

ראיתי מכונה כזו במוסך כל שהוא, זה פיילה בגודל כיויר עם משאבה חשמלית ששואבת מהתחתית את החומר ניקוי ע"י צינור שיוצא מתוך מברשת, החומר שנישטף חוזר חזרה דרך מסננת לניקוי חוזר.

לדעתי כדי לך ללכת למוסך שיש לו את זה ולעבוד אצלו תמורת תשלום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ליעד,

אם אני לא טועה זה נקרא white spirt, בזמנו (וזה היה מזמן) בצבא השתמשנו בזה הרבה לניקוי זחלמים ותותחים.

מחר בבוקר נבדוק בשזר.

תודה,

ישראל

בבורג המפרץ יש בבטחה.

משכנתא זה קל

פורסם
ראיתי מכונה כזו במוסך כל שהוא, זה פיילה בגודל כיויר עם משאבה חשמלית ששואבת מהתחתית את החומר ניקוי ע"י צינור שיוצא מתוך מברשת, החומר שנישטף חוזר חזרה דרך מסננת לניקוי חוזר.

לדעתי כדי לך ללכת למוסך שיש לו את זה ולעבוד אצלו תמורת תשלום.

אופיר,

זה לא ממש נוח, עדיף למצא מסיר שומנים ולעבוד בבית.

ישראל

פורסם
בבורג המפרץ יש בבטחה.

בורג המפרץ? הם חברים שלי :lol:

ננסה גם אותם.

ישראל

פורסם

הבוקר קפצתי לבורג המפרץ, יש להם כמה סוגים של מסיר שומנים (תוצרת סאסא) חזקים יותר וחזקים פחות, קראתי

את הוראות השימוש והזהירות, כפפות, משקפי מגן, אסור שיבוא במגע עם העור וכו' :-( , ממש לא בא לי להתעסק עם חומרים כנ"ל

ובנוסף מודגש שחשוב לשטוף במים טוב טוב את החומר מהחלקים לאחר הניקוי.

לא קניתי :? .

בנוסף, הבאתי איתי ברגים, אומים, טבעות ועוד לציפוי אבץ, אחרי בורג המפרץ נסעתי לעסק שמצפה במפרץ חיפה, בדרך ראיתי בתחנת

פז משאבה שכתוב עליה נפט :-D, עשיתי סיבוב נכנסתי לתחנה (מזל שהשארתי את הג'ריקנים בארגז) ונעמדתי עם הטנדר ליד המשאבה, המתדלק ניגש לטנדר, פותח את הפקק למלוי דלק (סולר) ושואל כמה ליטר לשים :?::shock: אמרתי "מה כמה ליטר? נפט ברכב ממתי? יש לי ג'ריקנים בארגז"!

חזרתי הביתה שמח ומאושר, יש לי 40 ליטר נפט.

ישראל

פורסם
מצא ערימת חול שפוך אותו שם ותיקרא לוויקטור....זה מה שסרג'יו קונסטנסה עשה עם הנפט...בהצלחה-רן

תודה,

icon_laugh.gificon_laugh.gif

פורסם
ממליץ בחום יחיאל שזר בית המסחר הכי מקצועי בצפון

הסתדרתי כבר, תודה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...