Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

רק עכשיו חזר לי האינטרנט מאחר ואני עובר דירה.

אני בהלם מתמשך מיום שישי :oops:!!! כמו שכבר נאמר לא תארתי לעצמי שתהיה כזאת נוכחות מרשימה. .

אין לי מילים לתאר את ההרגשה לעמוד ועוד פעמיים מול כמות כזאת של אנשים שבאו לכבד ולהנות יחד איתנו.

אני רוצה להודות לאנשים הטובים שעזרו וגרמו לארוע הזה להיות מיוחד במינו וראשון במינו בארץ:

בראש ובראשונה לניר ולצוות דרך השטח.

לגידי שעזר בהכנת שילוט מדהים.

לעופר על הכיבוד הנפלא.

לכל הצלמים.אנשי התיקשורת והטלוויזיה שהגיעו .

לאורחים הרבים שהגיעו מכל הארץ .

ואחרונה חביבה ענת (אישתי) בלעדיה, ובעיקר בלי תמיכתה וללא הבנתה כל זה לא היה קורה.

אני מאחל לכולנו ארועים נוספים גדולים ומהנים.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי רק עכשיו היתה הזדמנות להגיב..

אני מצטרף ומחזק את דבריו של דורון!

היה אירוע מדהים עם היענות מדהימה עוד יותר!

כל הכבוד לניר ולכל מי שלקח חלק בהרמת האירוע,היה כייף ואני מקווה מאוד שיהיו עוד הרבה אירועים כאלה בעתיד:lol:

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם

יש למישהוא סרטונים מהאירוע שאפשר להעלות לפורום ?

נמחק על ידי בני

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

למשפחת בן ארי ושאר המשיקים באירוע:

אמנם היה חם חם חם, אבל האווירה הייתה חמימה גם היא !

ההשקה הייתה מדהימה, והחנייה בחוץ הייתה מעניינת כמעט כמו הרכבים המשופצים שחנו בפנים :-P

סחתיין על אירוע מאורגן ומתוקתק, עדיין כואבות לי האוזניים מההתנעה של רכב הראלי שניסה לטפס לסל"דים של אופנוע... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אהה...

אז אתה הוא זה שעשה לי שלום כשיצאתי עם המרצדס ממולכם בכיכר?

חבל שלא עצרנו לרגע להיכרות.

ביי אבי.

אותך קל לזהות , כמה כמה מרצדס כמו שלך יכולות לעבור מולי ....

פעם הבאה נעשה הכרות

חברים רבים השתתפו בשתי החגיגות, ובסיכומו של דבר השיקו שבעה רכבים בשישי אחד.

יום טוב

אבי.

8 רכבים במפגש מועדון החיפושיות הושקה וספה (69 אם אני זוכר נכון )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אלבום התמונות מההשקה של ששת המכוניות עלה לאוויר והוא בכתובת http://public.fotki.com/orensaab/5-club/classic-launchings/sixatonce/, לטובת החברות והחברים הרבים שהיו, וכמובן גם לאלו שלא היו.

כזכור, נכחו חברים רבים ממועדון החמש, מועדון סאאב, מועדון אלפא, מועדון רנו 4, מועדון הדה שבו וכמובן מועדון פורד בהרכב רחב מאוד.

אורן

LaunchingX625-vi.jpg

LaunchingX631-vi.jpg

LaunchingX637-vi.jpg

LaunchingX645-vi.jpg

LaunchingX648-vi.jpg

LaunchingX653-vi.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תשומת לב המתווכחים על הקורטינה:

לבקשת קובי נמחקו ההודעות שלו בעניין וכן כל התגובות והשירשור חוזר למסלולו הרגיל.

לפני שנכנסים לויכוח נא לבדוק אם הוא קשור לנושא ונא להתבטא בלשון נקיה בהתאם לכללי הפורום.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה רבה לכל ההמונים שהגיעו לאירוע.

ציפיתי לכ - 200 אורחים ולהערכתי הגיעו כ - 400.

ביניהם היו גם הרבה חברים שמכוניות אספנות לא בראש סדר העדיפות המוטורית שלהם, חברים מתחום הראלי, מהראלי רייד, מועדוני הרכב STI, VAG, מועדון פורד אירופה ועוד. אירוע חוצה תחומים. היה אירוע מדהים.

תודה רבה לכל אילו שטרחו ונתנו יד להצלחת האירוע: בעלי המכוניות שהושקו - משפחת איצקוביץ' (כולה), עופר ציוני (אחראי על הכיבוד), בועז ליימן ותומר צימרמן.

תודה מיוחדת לבועז קורפל המנחה, שהביא את ערוץ חמש שצילם וישדר את האירוע. לצוות מגזין 'הגה' - לקינן כהן, לחיים זרזר ולצלמים, שצילמו כתבת וידאו שתעלה בקרוב באתר www.motocar.co.il, לצלמים המקצועיים - אורן קיפניס, עומר יאיר, דנה רודיץ', הומברטו יעקב ועוד רבים אחרים שהציפו אותנו בתמונות, ליוני קלר שעל מערכת ההגברה ושדאג למוזיקת הרקע, לצח סלור שהציב את הקוסוורט שלו בתצוגה ולאהוד לביא שהביא את המכונית שלו, שהשתתפה בדואט לבק-פיירים, בביצוען של שתי אימפרזות ראלי, לצידה של הירוקה שלי.

היה לי לעונג לארח את כל המכוניות המדהימות שעמדו אצלי בחצר וכמובן את בעליהן.

בקרוב אני אעלה גלריה נוספת שצולמה על-ידי דנה רודיץ', שגם מלווה אותנו ומפליאה לצלם במרוצים.

במהלך האירוע שמעתי יותר מאדם אחד שאומר: תרבות מוטורית בהתהוותה. הללויה...

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

אירוע מרהיב, כיף ענקי !

כל הכבוד למשפחת דרך השטח

המכוניות יצאו מדהים - היה שווה לחכות הרבה זמן.

ניר שאפו ענקי על הארגון.

פורסם
השקה מדהיייימה.

כל הכבוד למארחים על המכוניות וההופעה המדהימה בעיקר בזמן שנתנו גז :twisted:

האמת שציפיתי מהפורדים לרעש אבל היו שקטות להפליא, כנראה בגלל כיווני מנוע מעולים :wink:

נהניתי לראות פורדים שאף פעם לא ראיתי, כמו הקורטינה עם מנוע קורבט :twisted:

שוב, היה מדהים.

קורטינה עם מנוע קורבט?:-o

למישהו יש עוד תמונות של הקורבט השחורה בבקשה :?:

• תוכן חדש...