Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה בצ'כיה

:?:

למי שלא בעיניני הדה שבו, אספר לכם שכל שנתיים מתקיים מפגש עולמי לחובבי סיטרואנים מבוססים על שלדת 2CV

כל פעם במדינה אחרת והשנה זה קורה בMost קרוב ל פראג.

הנה קישור לאתר האירוע:

http://www.2cv2009.cz/

שני חברים נוספים מצטרפים אליהם בהמשך אבל בלי אוטו: רואבן (שהוא בעצמו נסע על ה2CV שלו למפגש שהתקיים באיטליה ב2003 ) וגל ויס שמשפץ דיאן.

wm2cv2009.gif

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

את האלפים אתם עוברים על גשר הגרוסגלוקנר או על רכבת ? (ראיתי דה שבואים במעברים הכי גבוהים,- צריך רק סבלנות,- באירופה לא יצפרו לכם מאחורה ואם כן אז זה להערכה.)

פורסם
למי שלא בעיניני הדה שבו, אספר לכם ש...

את הסיפור האישי שלך ראיתי בשני הקישורים שבחתימתך... :lol:

כל הכבוד.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלושת המוסקטרים

שאו ברכה, דרך צלחה ומעניינת.

שהמשא יסתיים,כל רכב על גלגליו הוא.

מקנא בכם.

מחכים שתחזרו עם חויות.

בהצלחה!

צביקה מרגלית

פורסם

לאורי ידידי הטוב!!ויתר המשלחת,תהנו בכל רגע מהחוויה בילתי נשכחת!אורי לימים ולילות ללא שינה שלך,סוף סוף מרגוע:הדשבו בדרך על האוניה!!מחברך אורי הנמצא בצ'ילה הרחוקה,חיבוק עננננננננננננק!!!ובהצלחה!

פורסם

עוד לא יצאו לדרך וכבר נחים ...:-) ככה זה עם דה שבו , לוקחים את הזמן , סטלנים....

אודי.

DSCN1144.JPG

פורסם

אני פשוט מקנא בכם!

אין לי מילים אחרות.

תהנו, תבלו, תעשו חיים, ולמען פשוטי העם אשר נשארים בארץ, תצלמו המון ותעלו את התמונות לכאן.

הרבה הרבה איחולים לבביים להצלחתכם ולהנתאכם המלאה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

כך הכל החל לפני שעה שבועות מצא אורי את הדהשבו במצב הזה והחליט שהוא יסע איתה משופצת לצ'כיה ...

אפשר להאמין ?

אודי.

אורי-שפוץ דהשבו 111.jpg

פורסם

ממש מעורר קנאה

כל הכבוד ובהצלחה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...