Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בספר רכב של CITROEN GSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בק. ארבע היה מוסך שהתמחה בסיטרואן בזמנו, רוב ה-GSA פלאס נמכרו בזול ועברו לשם.

רכב זול, פח עבה, ומוסך חבר היה פיתרון מושלם עבור רוב התושבים מוכי האבנים....

במילואים הבאים הצטידו במצלמות ושלחו לנו תמונות.

גאנה גם עלי מועדפת ה-GS הרבה יותר קלאסית.....רן

רן, כיום המתנחלים התקדמו הם נוסעים על קסנטיות וקסארות

הייתי במוסך של העצני ולא מצאתי אף GS או GSA שנשארו

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב1979 היתה לי GSA פאלס חדשה מהעבודה. המכונית היתה נוחה, קצת עצלה אבל כייפית. היתה צורכת הרבה דלק. הגיר החצי אוטומטי היה מסודר כמו מכוניות אמרקאיות ישנות דהיינו: הראשון שמאלה ולמטה השני ימינה ולמעלה השלישי ימינה ולמטה. אז הסידור הזה היה מוכר ממכוניות ישנות וג'יפים.

הרדיו בין הכסאות היה נוח מאוד לתפעול, כל הכפתורים, פרט לרדיו יהו בקצות האצבעות.

המכונית היתה רוב הזמן אצל אשתי ובבית הספר קראו לה המורה המתרוממת...

שלמה דן גדרון

פורסם

בשנת 1982 רכשתי סיטרואן GSA PALAS סימטיק שנת 1981 בצבע בג' עם מגן שמש אחורי מפלסטיק שחור (על כל הדלת) ולמיטב זכרוני היה צריך להסיר את המגב האחורי , מזגן תוצרת הארץ , פשוט רכב נוח לנהיגה , מערכת הידראולית מדהימה .

מענין היכן הרכב היום .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אכן בעלים גאה של אקזמפלר שמור ומכוסה (ממתין לעתיד ורוד (2013)...

הרכב יד שנייה כסוף (מקורי) עם ספילר פלסטיק שמכסה את החלון האחורי...

טסט לאחרונה לפני כשנה, יתכן שיעבור טסט בשנית בקרוב.

הרכב חונה בחניון מקורה, סגור ושמור, ומכוסה מכף רגל עד ראש.

הרכב מונע פעם בשבוע שבועיים ואני נוסע איתו ברחבי החניון(ארבע קומות) אסור לנסוע איתו ברכבי העיר ולכן לא אומר שחטאתי ונהגתי בו בלילות מחוץ לחניון.

חווית נהיגה מעניינת, הרכב עצלן (אם אדיק אז זה המנוע שאשם).

הרכב מעניין אפילו יותר ממעניין, כמו שנאמר הידיות של הוינקרים, הספידומטר, הרדיו במרכז ידית הבלם, וכמובן ההתרוממות... בקיצור רכב מיוחד.

לומר שיצא לי לעמוד ברמזור עם אחד כזה (אולי לפני עשור)

יש שמועות על אחת שנוסעת באיזור רמלה, לא יודע לא ראיתי ....

אני מבקש ממי שמזהה את הרכב שלי (כסוף ולבוש בכיסוי בחניון מקורה של בניין משרדים) לא לנדב תמונות או מידע

אחרי הכול ממתינות לו שלוש שנים ארוכות של מלחמת הישרדות.

פורסם

וזה הזכרון היחיד שנשאר מהרכב דגם 1/43

100_3944.jpg

100_3945.jpg

100_3946.jpg

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

מברוק על הרכישה .

מה שרכשת זה את ספר הנהג של הרכב .ברשותי גם ספר הנהג של ה GSA וגם של ה GS .

יש לי גם את הספרים הטכניים של הרכבים האלו .

מעבר לספרים אני מחזיק גם את ה GSA וגם את ה GS , אפילו יותר מרכב אחד מכול סוג .

הרכבים הם רכבים מעולים . ה GSA שלי היא שנת 2004 , אני יד שנייה , הרכב הוא עם למעלה מ 300,000 ק"מ

אבל מניע בסיבוב מפתח ונוסע מדהים . ה GS שלי היא שנת 1979 עם מזגן וכנ"ל מניע ובכלל במצב מכאני טוב .

הרכבים סבלו מהגה כוח - הגה שצריך הרבה כוח כדי לסובב אותו , סבלו מבעיה של נזילת שמן מראשי המנוע , סבלו

ממכניקה מעט מסובכת - כדי להחליף סטרטר נדרש לפרק סעפות פליטה ויניקה צד נהג . הבעיות הן בעיות יחסית שוליות

והרכבים נסעו ונוסעים נהדר איכות נסיעה שרק לסיטרואן יש .

פורסם

איך ה-GSA 2004?!:shock::roll:

וחוץ מזה- מה עם התמונות?:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ה GSA היא באמת נהדרת ויחסית במצט טוב מאד . הרכב במצב נסיעה , עד לפני שנתיים שימשה את הבעלים הקודמים

יום יום בנסיעתו לעבודתו . היום אצלי היא עומדת מחכה למועד השיפוץ שלה ! מה לעשות יש עוד הרבה רכבים המחכים לשיפוץ

לפני ה GSA .

אני נוסע בה מידי פעם רק בתוך הישוב שלי בסמוך לביתי .

• תוכן חדש...