Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת מנוע מיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם

הרבה זמן לא כתבתי בפורום מפאת חוסר זמן

השבוע התאפשר לי להתפנות קצת למיני ולטפל בה

לפני כחצי שנה החלפתי מנוע ממנוע 1000 למנוע 1300 בנפח

הוצאתי שטר מכר , אישור מוסך , וניגשתי למשרד הרישוי שם אמרו לי שאי אפשר להעביר את המנוע כיוון שנפח המנוע אינו זהה לנפח

הקודם הרשום ברשיונות הרכב

ידוע לי על מיני רבות שהחליפו את המנוע ל 1275 ואישרו זאת ברישיון , אנא עזרו לי מה עליי לעשות ?

אגב המשרד המדובר הינו משרד הרישוי בחולון

פורסם

אני בטוח שעמדה מספר 1 בחולון יוכלו לאשר את המנוע. היות ולא היו הבדלים בין דגמי ה-1000 וה- 1275, לא במתלים, לא בבלמים ולא במשקל - לא צריכה להיות כל מניעה מלשנות את הרישום של הרכב.

יותר מזה, אתה יכול להצטייד באוטודאטה שיפרט שאין שינויים בין רכבי המיני בנפחים השונים. ושלא יקשקשו לך במוח על בלמי דיסק - כי זה הגיע רק בדגמים מסויימים ומאוד מאוחרים (אם כי אני לא זוכר אם אצלך יש בין כה וכה בלמי דיסק).

בהצלחה

(אגב, חסרת במפגש חמישים)

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

לבוחן הראשי בחולון אמנם לא יהיה זמן לבדוק מה ההבדל בין הדגמים השונים, אבל בגלל שזה מאוד מעניין אותו הוא יקח ויעבוד על זה בבית.

פורסם

דידי יקירי

אין בעיה לבצע את כול העברה הזאות ככה זה המדינה שלנו אוהבים לעשות בירוקרטיה מכול דבר

אני העברתי את המיני שלי מ1000 ל1300 וגם הגדלתי את מידת הג'אנט מ10 ל12 ולא ביקשו שום שינוי ברק וכול דבר אחר .

את הברקס אני שיניתי אך ורק לבטיחות שלי .

המנוע 1000הוא מדגם 99H והמנוע 1300 הוא מגדם 12H שזה אומה שהם מאותה משפחה אותה סידרה לכן אפשרי להחליף אותם

יש בחור במשרד הרשוי חולון שהרבה מכירים אותו מהפורום שמו חגי אתה ניגש אליו עם הרשיון רכב העכשוי ועם השטר מכר ואישור מוסך ,אומר לו היה מנוע 1000 שנהרס החלפתי ל1300 זה אותו מנוע אותו סידרה יש לי שטר מכר תיתן לי אישור

הוא חותם אתה עובר בעמדה מספר 1 בחולון וזהו ידידיי מוציאים לך רשיון חדש .

תהיה כבר מוכן תיקח איתך ספר היינס של המיני לפי זה הוא נתן לי אישור לגלגלים

נסיעה טובה

וחג שמח

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אתה לא מעודכן- חגי כבר לא עובד שם.

והלוואי שהדברים היו כ"כ פשוטים ושהוא היה מתנהל לפי היינס.

זה שהמנוע הוא מאותה סדרה לא אומר שמותר להחליף ביניהם- הנפח וההספק לא משנים?

• תוכן חדש...