Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב מיושן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישור רכב מיושן תקף ל 90 יום מיום הוצאתו. כלומר קיבלת אישור רכב מיושן, וניגשת לטסט 91 יום אחר כך - אתה צריך אישור חדש.

אני לא הולך להוסיף לינקים לתקנה, בשביל להוכיח את זה, כי כבר דיברו על זה מאות פעמים, והנושא הזה הובהר לחלוטין.

פורסם
עזבו אותם מרכבים לא מתוחזקים ועוד אי אלו תירוצים אחרים.

כאחד שיש לו רכב מיושן בבית ועדיין לא מקבל את החוק הזה וזכותי כן (שלא עשו שינוי חוק גם על הרכבים המיושנים), המדינה שלנו פשוט עושקת אותנו עם כל הביטוחים והדברים שמסביב! עזבו את זה שיש טסט כל חצי שנה- זה גורר אחריו גם פעמיים תשלום אגרה ברגע שעוברים טסט, כל פעם צריך לשלם למוסך כדי להוציא אישור בלמים למה? אני מגיע לטסט אוקיי יש בעיה בבלמים אני מתקן אותם למה כל התשלומים המיותרים האלו? לפרנס עוד את המוסכים או השד יודע את מי...

לאן כל הכספים האלו הולכים? כל הרמה של הכבישים בארץ שלנו מזעזעים! ואם גם האם היו יכולים אולי היו עושים כל רבעון שנה טסט ומוצאים לו סיבה תאמינו לי!:x

יש משהו בדבריך אבל אל תסתכל על הרכב שלך שאולי הוא מתוחזק בצורה מעולה .

יש הרבה וזה הרוב המכריע של כלי הרכב המיושנים - 19 שנים עד 30 שרמת התחזוקה שלהם ממש מביישת .

נתון נוסף ביחס לרכבי אספנות (מעל 30 שנה ) הוא כמה אחוזים מהרכבים נכשלים בטסט ?

והפלא ופלא , ברכבי האספנות אחוז הנכשלים מאוד מאוד נמוך , כלי הרכב מגיעים מוכנים לטסט ולכן עוברים את הבדיקה .

בעלי הרכבים הללו אוהבים את מכוניותיהם ומשקיעים בהם לא רק בבטיחות שזה מעל הכל אלא גם בצד האסטטי .

לעומתם כלי הרכב המיושנים , מגיעים פעמים רבות עם ליקויים למבחן הרישווי , נאלצים לבצע תיקונים אשר לא ממש דאגו

לבצעם לפני הטסט . רמת האכפתיות של בעליהם (לרוב ) לא מהגבוהות .

רוב הרכבים המיושנים מתוחזקים ברמה של למשוך כל עוד ואפשר עד ש....

ולכן ההבדל .

נשמע הגיוני . זהו המצב .

ומי שכן מתחזק את הרכב המיושן שלו ברמה גבוהה - יישר כח וכל הכבוד לו .

נאה שרכב כזה יישמר לו לגיל האספנות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

האישור תקף ל 90 יום.

פעם ראשונה ניגשים אם האישור המקורי, אם תיגש 91 יום לאחר הוצאת אישור יבקשו אישור חדש.

פעם שניה ניגשים ללא אישור, כי יש צורך באישור רק פעם בשנה.

נכון, הרבה מכונים דורשים להביא צילום גם בטסט החצי שנתי, אך זה לא מעוגן בחוק, וזה משהוא פנימי שלהם, לצורך ביקורת וכו'.

ובכלל כל זה היה נכון לרכב אספנות, לפני השינוי האחרון לטסט פעם בשנה.

רכב מיושן רגיל חייב כל חצי שנה טסט ואישור חדש, שהוצא עד 90 יום לפני הטסט.

פורסם

צריך להסתכל על ההיבט החיובי בעניין של המיושנים,

אצלי לדוגמה (רכב מיושן) אני עושה פעם בשנה טיפול גדול מחליף את כל השמנים והפילטרים ומה שאפשר,

ופעם בחצי שנה עושה רק החלפת שמן מנוע ופילטר שמן , ושיבדקו מה חסר ושיוסיפו, וזהו , כמובן שגם מקבל אישור בלמים,

למעשה זה מכריח אותך לטפל ברכב שלך וזה טוב.

אין צורך להתרגש מזה יותר מידי, אם הרכב מטופל ומתוחזק אז אין סיבה להיכשל בטסט ולבוא שוב ושוב,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...