Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בקמארו 71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.התכוונתי לדור ועניתי משהו לדור

2.פז"מ עם פורד ה* יש לי לפחות פי 5 ממך אם לא הרבה יותר כן אבל אני עדיין ילד איך זה קרה?

3.לא שייכתי שום דבר לגבי אמא שלך שתהיה בריאה את זה אתה עשית,רק ציינתי שאפטר מרקט זאת מילה גסה כמו הוט רוד וכמו כל קללה אחרת.

ורגע איך השבי הזאת ראתה לך את הזנב אם אתה לא עושה תחריות... :roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אין לי מושג מאיפה האגדה הזו שהשבי עברה אותי, הצחקת אותי, היא ראתה לי את הזנב ויעידו על כך כל אלו שנסעו בטור מימני, אז לא תחרויות, רק שיוט ודייק בעובדות.

ולמה דור, קוראים לי גידי, ואם אתה חושב שפורדים מתפרקים, אתה מוזמן לסיבוב ולהבין סוף סוף מה אתה מפסיד, אבל כמו שאמרתי, תגדל - תבין ילד.

למה אתה מכניס את אמא שלי? עוד לא גדלת? אין לך יכולת להתווכח עניינית, כמו שאמרתי - תגדל יום אחד

אני יכול להגיד לך שגיל בנושא הזה של רכבים ממזמן כבר לא מהווה פונקציה והגיל שלך

ממש לא מהווה לך יותר ניסיון מאנשים צעירים אחרים

אני יכול להגיד שבפורדים אתה ממש לא מבין הרבה כמו שאתה חושב (לפי התשובות שלך בפורום ) . מלבד לבדוק שמן מים באוטו שלך לא עשית עוד הרבה .

אז תפסיק לנסות להתנשאות פה על אנשים שצעירים ממך , כי וואלה יש פה כאלו שמבינים הרבה יותר ממך

חוץ מזה אתה טוען שהשבי ראתה את התחת שלך אבל לא לחצתם בכלל אז תשים לב איך אתה מנסח דברים

ודרך אגב קובי ממש לא הכניס את אמא שלך לעניין , הוא ציין חלק מקללה וצינזר אותה על מנת לתת לך דוגמה איך אתה רואה אפטר מרקט וכו ,

אבל כל אחד מבין דברים איך שהוא רוצה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ערב טוב ושבת שלום,לטעמי אתם סתם מנגחים בנאדם על שטויות העלתם את רמת הוויכוח הכללי בין פורד או רכבי ג'י אם לרמת הפרט אנחנו ערב ראש השנה וצריך להתנהג ובמקרה הזה להתנסח ביותר נחמדות,ולהבין שלא כול אחד חובב ביצועים בין אם זה רכב שרירים או ספינה אמריקאית נוחה ,אנני מכיר את מיסטר וי ,ולא נראה לי שהוא האיש לוויכוחים בענייני שיפורים ורייסים [תקנו אותי אם אני טועה]אז שנפגש בחגים וזמנים לששון ושמחה ,שנה טובה ומתוקה לכולם.:ladysman:

פורסם

1.אתה צודק קובי אני באמת מקבל עזרה אצלכם בפורום(מבלי שמישהו יחפור לי יותר מידי)

2.בעניין התמונה של הקמארו השחורה שלי עם שתי פנסים בלבד(ולמרות זאת הלוואי שיום אחד היא תראה כך)

3.נראה לי שהשירשור הזה הולך לכיוונים לא טובים אז בסוף השבוע הבא אני אמצא לי זמן לצלם אותה(אפילו שזה זמן לחוץ-ראש השנה)

פורסם
השירשור הזה מבעס !!!

לחלוטין!:shock: אני לא מבין כאן את שני הצדדים:

קודם כל, חברה אומרים בצחוק, שלא מאמינים בלי תמונות, ובעל רכב נעלב- למה?:shock::roll: לא הבנת, שאנשים צחקו? לא שמת לב, שלכולם אומרים את זה, כי רוצים לראות את התמונות, וזה ממש לא משנה, באיזה מצב האוטו- כי כולנו כאן "סוטים", שאוהבים לראות מכוניות ישנות, גם אם הן במצב גרוע! אין כאן על מה להעלב...:-)

אחרי זה פתאום התחילה "מלחמה" בין הצדדים שבכלל לא קשורים לעניין- שוב: למה?:roll:

בקיצור, במקום לשמוע ולראות סיפור מעניין על האוטו מעניין- אנחנו רואים כאן שוב מלחמת "סתם" למי יש יותר גדול- W T F?! :x:cry::?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנא, כולנו יודעים שלך יש הכי גדול.

כל כך גדול, שאפילו תקנות רכב אספנות לא חלות עליו :lol:

תראו לי תמונה של קמארו 71 במצב קטסטרופאלי ואני אהיה מבסוט אם אדע שלמישהו יש את הסבלנות להוציא ממנה את הפוטנציאל להיות יפה.

זו מהות האספנות. לא מי קונה את הרכב הכי טוב, אלא מי משקיע ומחזיר רכב ישן ממצב סופני למצב שבו אפשר להתגאות בו.

(מקרים חריגים הם רכבים במצב מקורי שנשמרו בצורה טובה, כמו הסובארו קאסטום של חבר מועדון מחיפה, שגורמת ללסת שלי ליפול לרצפה מכמה שהיא שמורה טוב).

פורסם
גנא, כולנו יודעים שלך יש הכי גדול.

כל כך גדול, שאפילו תקנות רכב אספנות לא חלות עליו :lol:

).

תשששששששש!!!! אל תגלה לאף אחד!!!:-D:wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פעם העליתי את התמונות האלו לפורום, צילמתי אותם בתצוגה ליד הבית כשעדיין גרתי שם.

לפי דעתי זה אחד החרטומים היותר יפים שנוצרו בקטגוריה הזו, שוב - לטעמי.

בהצלחה עם העבודות, אני מאמין לך גם בלי תמונות...

PICT4435.jpg

PICT4437.jpg

פורסם

נמחק על ידי בני

קיצור אין לרכב 4 פנסים מכוון שהוא אינו RS.

72_Camaro.jpg

בכל מיקרה אם פותח השירשור ירשה יש לי תמונות של הרכב שלו במצב שלם מלפני כמה שנים טובות

אני מוכן להעלות כדאי להפסיק את עדר הבכי הזה כאן רק ברשותו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

חחח... בטח מדובר ברכב של הגינגי שהיה הרכב של ליאור ברוך, פעם אחרונה שראיתי אותו, לא היה רכב, אלה פח כאן, דלת שם ומנוע איי שם. בכול מקרה עם זה המיקרה, כבוד על האומץ ואים אתה מקושר לFS אתה מסודר.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• תוכן חדש...