Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בקמארו 71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יש בהרצליה איזה קאמרו שלא נראה לי שיוכל לעבור טסט עוד הרבה שנים, אלא אם בעל הרכב יטפל ברכב בצורה קיצונית. אני אנסה לבדוק אם הרכב עדיין נמצא ואם הבעלים מעוניין עדיין למכור, ואם יהיה מה לעדכן - אעדכן אותך בפרטי.

אולי משתיים ניתן לעשות אחד.

ולגבי כל הציניים, דוגמת מה שכתב לך הבחור הזה :

תעזרו לבחור, מה קרה?

נגיד שהייתי אומר שקניתי אחת כזו והקונטיינר עף לים בהובלה?

פשוט אל תתייחס, הפירגון כאן הוא לעיתים בעייתי. אחרים כאן הגיבו ויצרו תגובות נגדיות כאובות כגון "ילד תגדל...", הרי כולנו היינו בשלב זה או אחר ילדים ולעיתים גם התלהבנו ממשהו מסויים יותר מידי. זכותינו, ואין לנו להלין אלא על עצמינו, אם טעינו.

לעניינך...

בכל פעם שתראה שהתקדמת עוד קצת ועוד קצת תרגיש סיפוק גדול. בסוף, וביום בהיר הרכב יעלה על הכביש, גם אם הוא זה שהפך לתורם איברים לרכב אחר.

תהייה בטוח שהדבר הכי קל (ולעיתים הכי זול) הוא לייבא איזה רכב של זקנה מאמריקה ששמרה עליו בגראז', אך הסיפוק הגדול ביותר הוא לשפץ מא' עד ת'.

כדי לקבל קצת מוטיבציה - תחפש את יומן השיפוץ של המוסטנג האדומה 66 גג סקאי שחור כמדומני, שהופיע כאן בזמנו ותבין ותעריך מה ההבדל בין הפתרון הקל של להביא אוטו לארץ ועוד לעשות לו "השקה...." וכנגד זה לקחת רכב, לפרק ולהרכיב אותו בורג אחרי בורג, עד אשר הוא עולה לנסיעה על הכביש.

עשה זאת לאט ובנחישות.

בהצלחה מכל הלב

אילן

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו הרבה הצלחה שיהיה לך.

יש פרונט לאוטו או מה שמופיע בתמונות זה מה שיש?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
כן זו היא

ועכשיו אולי מישהו יוכל לעזור בחלקים?

כל חלק הוא עזרה

א] שיהיה בהצלחה ב]להערכתי פה לא תמצע מזור לרכב הזה ,מקסימום עזרע בהפניה לאתרים [ולא חסר]וייעוץ אינטרטי רגיל,תשיג לך קטלוג של "year one" ותתחיל לעבוד,זה לא מסוג הרכבים שתשיג לו חלקים ברחוב המסגר,פתרונות תמצע רק אצל הדוד סם ,מדובר על רכב שהוא בגדר פנטזיה המונית...זה בטוח אתה יודע .בכול מקרה שים את הרכב על בוקים [חמורים]זה יראה רצינות [לספקנים]ולך זה יתן מוטיבציה .

פורסם

לא חיפשתי חנויות לחלקים-ידוע לי שרק אצל הדוד אמצא,חיפשתי אולי רכב דור שני (70-81)שירד מהכביש לחלקים

אני מתכוון לרכוש מכולה ואז לבנות עגלה לבודי כדי שאפשר יהיה להזיזו ולעבוד עליו יותר ברגוע

לגבי אחת מהתגובות שהוא לא מצא בית חם-עד לפני חודש לא היה לי מושג שיש לו מספר רישוי

הוא סתם שכב אצלנו כגרוטאה שיועדה לגריסה אבל עכשיו אני מקווה שהוא יגיע למקום הראוי לו

יש לי את הפרונט(שסי,משולשים,קפיצים,ודיסקים)

חסר לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

פורסם
לא חיפשתי חנויות לחלקים-ידוע לי שרק אצל הדוד אמצא,חיפשתי אולי רכב דור שני (70-81)שירד מהכביש לחלקים

אני מתכוון לרכוש מכולה ואז לבנות עגלה לבודי כדי שאפשר יהיה להזיזו ולעבוד עליו יותר ברגוע

לגבי אחת מהתגובות שהוא לא מצא בית חם-עד לפני חודש לא היה לי מושג שיש לו מספר רישוי

הוא סתם שכב אצלנו כגרוטאה שיועדה לגריסה אבל עכשיו אני מקווה שהוא יגיע למקום הראוי לו

יש לי את הפרונט(שסי,משולשים,קפיצים,ודיסקים)

חסר לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כל הכבוד על התושייה :mm_yeah:

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

כדי לקבל קצת מוטיבציה - תחפש את יומן השיפוץ של המוסטנג האדומה 66 גג סקאי שחור כמדומני, שהופיע כאן בזמנו ותבין ותעריך מה ההבדל בין הפתרון הקל של להביא אוטו לארץ ועוד לעשות לו "השקה...." וכנגד זה לקחת רכב, לפרק ולהרכיב אותו בורג אחרי בורג, עד אשר הוא עולה לנסיעה על הכביש.

בהצלחה מכל הלב

אילן

:mm_yeah:

תופעה שחוגגת בזמן הארוך האחרון, כמובן שכל אחד יעשה את הטוב בעיניו, אבל בכל זאת.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...