Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צרפתיות קלאסיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שניים

IMG_4804.jpg

IMG_4806.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

5היה אחלה מפגש, בניגוד למה, שנראה היה ברגעים הראשונים- כאשר לא הגיע אף אחד בזמן, שתוכנן, ואף היה "צופה" אחד, שחיכה, ובסוף התבאס, והלך- חבל, כי כאמור, בעוד כמה דקות התחילו להגיע אנשים: קודם כל הגיע פז'ו-קופה צהובה מדהימה, ואחרי זה כבר התחילו צמד סיטרואנים: XM של אקסל ו-GTI לבנה של אייל, הנהוגה דווקא ע"י מיכאל, אחרי זה D2CV מדהימה לא פחות, ועוד- וניתן לתמונות לדבר! כאמור, היה אחלה, וישבנו עד ליחסית מאוחר, ויצאנו בסוף סבעים ומאושרים!8):-D

DSCF0826.jpg

DSCF0828.jpg

DSCF0829.jpg

DSCF0832.jpg

DSCF0833.jpg

DSCF0834.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גינאדי

איך יצא הכיוון קרבורטור ב BX ?

ותספר לכולם איך זה לנהוג ב XM

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
גם אני רוצה :oops::oops::oops:

אם היית מגיע אתמול היית נוהג גם אתה

כל מי שביקש נהג ב XM

פורסם
5היה אחלה מפגש, בניגוד למה, שנראה היה ברגעים הראשונים- כאשר לא הגיע אף אחד בזמן, שתוכנן, ואף היה "צופה" אחד, שחיכה, ובסוף התבאס, והלך- חבל, כי כאמור, בעוד כמה דקות התחילו להגיע אנשים: קודם כל הגיע פז'ו-קופה צהובה מדהימה, ואחרי זה כבר התחילו צמד סיטרואנים: XM של אקסל ו-GTI לבנה של אייל, הנהוגה דווקא ע"י מיכאל, אחרי זה D2CV מדהימה לא פחות, ועוד- וניתן לתמונות לדבר! כאמור, היה אחלה, וישבנו עד ליחסית מאוחר, ויצאנו בסוף סבעים ומאושרים!8):-D

הייתי בטוח שיהיו הרבה יותר רכבים

לא רואה יצוג של סדרת ה5 מאות

פורסם

אנשים יקרים,

מאד נהנתי (חברה שלי אולי קצת פחות...:wink:) בהחלט היה כיף לפגוש אנשים חברותיים ואיכותיים + טעימה קלה מההסטוריה הצרפתית... *תמונות מצויינות.

אני מניח שהכרתי חברים חדשים. אשמח להגיע למפגש בעיר הקודש כפי שסיפרתם לי :-).

bmw 318ti - RWD8)

פורסם
גינאדי

איך יצא הכיוון קרבורטור ב BX ?

ותספר לכולם איך זה לנהוג ב XM

אין לי מילים!:twisted::twisted::twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היום במפגש הצרפתיות במפגש הצפוני / נשר היו: סיטרואן דה שבו, סיטרואין דיאן ופז'ו 504

לא ראיתי בתמונות של המפגש שום 2 שבו? :D:D:D

• תוכן חדש...