Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אחת התקנות, בתקנות התעבורה, פוטרת רכבים מתחת לשנתון מסויים מבדיקת רעש כמו גם זיהום אוויר.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
אני עדיין מחפש מכון טסטים מקצועי בחיפה.

אשמח להצעות.

הרבה זמן הייתי נוסע ל"טסט באפק".

אך כבר 3 טסטים שאני ב"טסט בעכו", קצת רחוק. אבל באמת אחלה של חבר'ה, מקום ושירות.

תמיד עניין של רבע שעה. 8)

משכנתא זה קל

פורסם
היי אומי,

חגורה לא תגיע לרכב שלי וכמה שאני מודע לסיבות ויודע אותם ואף בקיא בנושא הבטיחות וחגורות הבטיחות בפרט.

החלטתי היא שברכב שלי לא יהיו חגורות.

לא נכנס לסיבות האישיות , אך זהו רצוני :wink:

.

רצונך, כבודך.

ממליץ לצפות.

פורסם

לא מכיר את המכון שאתה מדבר עליו אבל נראה שהוא מכון ענייני, יסודי, בודק היטב את הדרוש בדיקה ושינה את דעתו (חגורות ואגזוז) לא בעקבות איומים להתנקש בחייו אלא ע"י הסבר ממצא מבעל מקצוע שהמוצר תקין (לא כל טסטר יעשה את זה).

אז בסופו של דבר מה אתה רוצה?

ניגשת לטסט, בדקו את הרכב בדיקה ממצה וקפדנית ובסוף "נכשלת" על פסים זוהרים, זאת בהחלט תעודת כבוד לרכב מיושן ולמרות שאתה לא מסכים, זאת גם תעודת כבוד למכון שבדק בדיקה טובה ולא הכשיל על כל מיני שטויות מומצאות .

להגיד לך מה, אני מעדיף אלף מכונים כאלה ולא אפילו אחד שמעביר רכבים על בלנקו תמורת 200-400 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מכיר את המכון שאתה מדבר עליו אבל נראה שהוא מכון ענייני, יסודי, בודק היטב את הדרוש בדיקה ושינה את דעתו (חגורות ואגזוז) לא בעקבות איומים להתנקש בחייו אלא ע"י הסבר ממצא מבעל מקצוע שהמוצר תקין (לא כל טסטר יעשה את זה).

אז בסופו של דבר מה אתה רוצה?

ניגשת לטסט, בדקו את הרכב בדיקה ממצה וקפדנית ובסוף "נכשלת" על פסים זוהרים, זאת בהחלט תעודת כבוד לרכב מיושן ולמרות שאתה לא מסכים, זאת גם תעודת כבוד למכון שבדק בדיקה טובה ולא הכשיל על כל מיני שטויות מומצאות .

להגיד לך מה, אני מעדיף אלף מכונים כאלה ולא אפילו אחד שמעביר רכבים על בלנקו תמורת 200-400 ש"ח.

תראה

חגורות זה משהו שכל טסט נמאמר לי וכל טסט אני חוזר על עצמי שאני לא רוצה וכמו שהסברתי מקום, זה הרכב שלי והסיבות שלי שמורות עימי ולא נכנס לזה.

אגזוז אשר מיועד לחיפושית והוא עבר כבר טסט או שניים והכל תקין

וגם חבריקר הזמין איתי את אותו אגזוז באותה הזמנה עם חיפושית דומה לשלי

מעולם לא נתקל בבעיות על המצאות האגזוז

האגזוז אולי משמיע רעש אחר והמום יותר ומיוחד יותר משל חיפושית רגילה

אבל זה רחוק מאוד מליהיות אגזוז לחץ כל שהו

האגזוז הנ"ל מומלץ מאוד בחו"ל ומוריד את חום המנוע ואף נותן (קצת) ביצועים טובים יותר

אתה יכול לקרוא פה

http://www2.cip1.com/ProductDetails.asp?ProductCode=C13%2D55%2D3418

להגיד את האמת, אולי המנוע הייה רועש בטסט

אבל היום כמספר ימים לאחר הטסט הייתי צריך להחליף רצועה באלטרנטור ולשות כיוון הצתה וגם כיוונתי את הקרבורטור

והטורים קצת ירדו והמנוע שקט יותר.

כי הוא הייה על טורים גבוהים

אבל לדעתי האגזוז הייה תירוץ מעצבן לבחוחן היושב בבור עם ידיעות אחרונות ומזלזל בי שאני צריך להחליף אגזוז.

יאללה הכל נגמר!

אני בעד מכון טסטים שיכשיל אותי על בטיחות!

ולא על זה שהפסים הזוהרים שלי שבאמת הם תקינים ואפילו לא טרחתי להתקין את החדשים שקניתי במכון.

ולא על סוכך שמן אם הייה חסר לי

או על מספר שנראה דהוי בשביל הכנסה נוספת למכון הטסטים.

(לא סתם בכל מכון טסטים יש מקום לעשות מספר חדש) לדעתי הכנסה נוספת למכון אבל זה כב להזדמנות אחרת.

טסט צריך ליהיות עינייני ובטיחותי!

אני יצאתי עם הרגשה שחיפשו אותי בסיבוב..

בדינמומטר קצת יותר נעים לעשות טסטים

לשם אני יגיע להבא..

פורסם

שמע,

שוב אני מדגיש, אין לי כלום בעד או נגד המכון, לא מכיר אותו בכלל אבל כשאתה מגיע לטסט עם רכב מיושן, בלי חגורות ועם חלקים לא מקוריים על הרכב, זה פתח לצרות בכל מכון, בכל רכב (אתה מוזמן להכנס לפורום שיפורים ותראה על מה החברה נכשלים/ מקבלים הורדה שם).

עצם העובדה שבסופו של דבר נכשלת רק על פסים מחזירי אור זה באמת תעודת יושר למכון.

אולי היום אתה לא מבין את זה אבל תשאל את החברה המנוסים פה בפורום ויגידו לך בדיוק אותו דבר, רכב מיושן במצב טוב יכול לצאת מטסט עם 10 רג'קטים שלא היו ולא נבראו (הזעת יתר, נזילות שמן, בולמים חלשים, חלודה ברצפה, חופש בהגה, חופש במשולשים ועוד, ועוד ועוד) רק כי הטסטר באמת בן של יונה או שיש במכון איזה הנחיה להקפיד ברכבים ישנים(או יותר גרוע, הנחיה להכשיל בכוונה בכדי לגבות עוד כמה שקלים בטסט החוזר).

עצם הבעיה שטסטרים לפעמים לא זוכרים את הפטורים שיש לרכב מיושן (כמו ששאלו איפה החגורות שלך או שאותי פעם הכשילו על זיהום אויר בערכים של רכב חדש) היא ידועה, תמיד תהיה ואפילו בחלוף השנים, רק תחמיר (כי הטסטרים שחיו ועבדו בתקופה שהרכבים האלו היו חדישים הולכים ונעלמים) אבל כל עוד אתה יודע את התקנות, מעיר למכון על כך והם ישר מתקנים את טעותם, אז אין על מה להתלונן.

באופן כללי, כל עוד אתה מחזיק רכב מיושן, אני ממליץ למצוא מכון טוב ולעשות בו טסטים על בסיס קבוע.

מהר מאוד (טוב, אין יותר 2 טסטים בשנה אז אולי זה יקח קצת יותר זמן) הטסטרים יכירו אותך, יכירו את הרכב ומעבר הטסט יהיה חלק וללא תקלות. לי יש 4 רכבים, אחד מהם אספנות ואחד מיושן. את כל הטסטים אני מבצע באותו מכון (מכון רישוי חן בפ"ח אם זה מעניין מישהוא), אני מגיע לשם מינימום 6 פעמים בשנה וכבר מיודד עם הבוחנים ועם הרב בוחן, הם כבר מזמן לא "מחפשים" אותי אלא עושים בדיקה טובה ועניינית, אם יש תקלה מהותית הם יכשילו אבל אם שכחתי מטף או אפוד זוהר, בד"כ מחליקים לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין להם בושה!

אצלך זה היה עוד מסכת בדיקות...

אצלי קרה שהבוחן בא להעביר אותי (אני על הבור) ואז פתאום משום מקום צץ הסגן מנהל של המכון רישוי,

נכנס מתחת לבור יוצא אחרי שנייה ואומר לי נכשלתה!

על מה!? שטיפת האוטו מלמטה!

ממתי מבקשים לשטוף את הריצפה של האוטו!

לא האמנתי שיש סעיף כזה! בדקתי והוא אכן קיים!

לא יאומן מה שהם יעשו בישביל עוד 20 שקל!

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

• תוכן חדש...