Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רוצה להגיד לי, שהאוטו עובד על 3 בוכנות בגלל הקרבורטור?!?:shock: -עכשיו אני רץ לפרק את הקאפרי!!! הוא כבר לא יודע כמה זמן מגמגם לי, אני חשבתי שזו ההצתה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכבל צ'וק נתפס, ובכל הנעה הוא מציף את הרכב בדלק, מה שגורם לכיבוי.

מה עוד, שהפלאגים שלי היו במצב בכי-רע, משום מה היה שם איזשהו מרווח בין הבית של החוט הצתה לחיבור של הפלאג, מה שבטח גרם ללחות.

הרכב הבא שלי יהיה הונדה סיוויק.

שיגידו מה שיגידו, שיקראו לי "חלש אופי",אני רוצה אוטו עם הגה כוח, מזגן, חימום, הזרקה (וקצה שלדה :lol: )

אני, עם פורדים גמרתי, לא רואה את עצמי קונה פורד בפעם הבאה . :?

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן...אתה נשבר בקלות.

מה שבחור כמוך צריך זה רק חבר טוב שהוא גם מכונאי.

חברים שלי מבסוטים מהסידור שכל תקלה הם באים אלי, ואני חבר שלהם אז אני שמח לעזור.( ושמח לנצל אותם בדברים אחרים על חשבון...:lol: )

מצאת לך כבר קבוצת תמיכה?

פורסם

זהו עידן קצת קשה אז בוכים, הסובארו שלי 210000 ק"מ חימום, C.D מפשיר אדים, ואישתי נוהגת, אצל סופי אין כלום ולא הייתי מחליף-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הכבל צ'וק נתפס, ובכל הנעה הוא מציף את הרכב בדלק, מה שגורם לכיבוי.

מה עוד, שהפלאגים שלי היו במצב בכי-רע, משום מה היה שם איזשהו מרווח בין הבית של החוט הצתה לחיבור של הפלאג, מה שבטח גרם ללחות.

הרכב הבא שלי יהיה הונדה סיוויק.

שיגידו מה שיגידו, שיקראו לי "חלש אופי",אני רוצה אוטו עם הגה כוח, מזגן, חימום, הזרקה (וקצה שלדה :lol: )

אני, עם פורדים גמרתי, לא רואה את עצמי קונה פורד בפעם הבאה . :?

גם אני עם הפורדים גמרתי- רק ליילנד!!! :-D (סתאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם....:nono::fist::roflmao: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין כמו פורדים !היתה לי ברנדה 76 שניגנבה אחכ "פיאסטה 83 שהלכה בתאונה והיום 2 פיאסטות 89 =84 .מניסיון של 16 שנים של נסיעות יום יום +מילואים בשטח אין כמו אמינות ושקט נפשי בידיעה שרק במיקרים בודדים עקב בלאי טבעי נתקע (הרכבים שקנתי לא היו חדשים ) מי שמטפל טוב לפי הספר ולא מגיע למהירויות על"{מעל 120 קמש"}מחליף בזמן שמן באיכות טובה מים ירוקים וכה" יהיו לו מעט תקלות . עידן אל תתיאש לומדים מנסיון . אני למשל הרבה פעמים במשך 13 השנים שאני מחזיק \מתחזק אותה בא לי להעיף אותה ביגלל דברים קטנים . אך שאני מיסתכל עליה אני ניזכר למה היתאהבתי בה ביגלל עיצוב \קומפקטיות חוץ מיזה אני מקווה לעבור את ה 300000 קמ (עשתה 261000) ללא נגיעה במנוע.בסד"8) :shock::evil:

• תוכן חדש...