Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסטרבוטור בחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!!

ברשותי חיפושית שנת 74 ידנית...

אתמול במהלך הנסיעה שמתי לב שבהילוך שלישי הרבכ נחנק לכמה שניות(לא מגיב)ואז הוא מגיב.זה קרה בפתאומיות עד לפני אתמול הכל היה מצוין הנסיה הייתה חלקה ומהנה..!

התייעצתי עם חבר(ליאור EL CAMINO)הוא אמר לי רוב הסיכויים שיש בעיה בדיסטרבוטור.

היום התחלתי לבדוק את העניין ושמתי לב שחסר בורג בחלק השמאלי!!

כנראה הוא השתחדד ועף עם הזמן..אכן יש בעיה עם הדיסטרבוטור.

השאלה שלי היא חסר רק בורג או שעף עוד משהו עם הבורג..?

ניסיתי למצוא שרטות של הדיסטרבוטור באינטרנט אך לא מצאתי.

אם מישהו יכול לשלוח לי שרטות של הדיטרבוטור(כולל החלק השמאלי שלו)אני ישמח.:screwy::bigcry:

הנקודה מסומנת A

DSC00952.jpg

DSC00950.jpg

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

נראה שזה בורג שמחזיק את הדאפרגמה של הווקום , תמצא בורג מתאים ( לפי הבורג השני ) ותחבר .

יכול להיות שהחוסר בבורג גורם לכך שלא נוצר ווקום נכון לסל"ד נתון .

שים בורג ותראה איך היא נוסעת.

בנתיים תעיף מבט על הצינור ווקום , אם יש קרע או משהו .

בנוסף תבדוק אם מתחת הקרב' לאורך הסעפת יש פתחים לא סגורים , אם יש, תסגור אותם בעזרת צינור ווקום קצר עם בורג בקצה הפתוח שלו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מסכים עם אומי 100%

רק תזהר שבורג לא יהיה ארוך מידי, תוריד את המכסה של מפלג לפני החלפה על מנת לוודא שהוא לא בולט יותר מידי ולא מפריע למנגנון.

פורסם

אם מישהו יכול לשלוח לי תמונה,או פשוט לצלם לי תדיסטרבוטור של חיפושית אני ישמח.

כי לדעתי חוץ מבורג חסר עור משהו...

ראה תמונה.

תודה

DSC00950.jpg

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

כמה דברים, מתוך התבוננות בתמונה, שמתי לב כי המערכת שלך לא נקייה, ואחד מחוטי החשמל לא מבודד!

פרט לפגם הויזואלי, ניצוץ כתוצאה ממגע לא מתוכנן של החוט בגוף הרכב עלול לשרוף לך את החיפושית!

וראש הדיסטרבוטר עלול שלא לבצע תפקידו ביעילות בגלל לכלוך וחוסר מוליכות,

הצעתי, פרט לבורג הסורר, בצע נקיון טוב למנוע, זה ימנע ריחות ועשן בתא הנוסעים,

עבור על כל מערכות חוטי החשמל, החלף לחדשים וקבע בעזרת "נעלי כבל".

את ראש הפלסטיק פרק נקה היטב שפשף מגעים פנימים ובדוק שאין סדקים או יובש.

חוטי ההצתה החלף למניע זליגת חשמל וניצוץ מסוכן בתא המנוע.

על הדרך החלף צינוריות דלק, למרות שלא ראיתי אותם, תמיד שווה לשים טריים, עלות אפסית, שמונעת

נזק עצום!

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נא לא לקחת דוגמא מנקיון המנוע , אני נוסע בשטח וזו התוצאה .

כמו כן למרות שזה לא נראה כך כל צנרת הדלק חדשה.

IMG_0491.JPG

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

במקומך הייתי טושה טיפול קטן לחלקים מסביב למנוע שלפי התמונות הם עתיקים,

חוטי הצתה, מכסה מפלג, קבל ופלטינה ומשאבת דלק, אם תחליף את כל אלו הם יכולים לעזור לפעולה תקינה של המנוע והם מאוד זולים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
נא לא לקחת דוגמא מנקיון המנוע , אני נוסע בשטח וזו התוצאה .

כמו כן למרות שזה לא נראה כך כל צנרת הדלק חדשה.

תודה על המאמץ....נראה לי (אני מקווה)שזה הבורג.:multi::mm_yeah:

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

הבורג בצד הזה של הדיאפרגמה אינו מחבר שום דבר נוסף למעט הדיאפרגמה. לעיתים החלק שאליו הוא מתברג הינו הפלטה

שעליה יושבת הפלטינה, תמצא בורג מתאים ותסגור.

צדק מי שאמר לך לבודד את החוט הגלוי, עלול לגרום לקצר ומאחר שהקרבורטור קרוב גם לשרפה.

הסיבות לתקלה שאמרת יכולות להיות רבות ולא דווקא ממערכת ההצתה.

פורסם
הבורג בצד הזה של הדיאפרגמה אינו מחבר שום דבר נוסף למעט הדיאפרגמה. לעיתים החלק שאליו הוא מתברג הינו הפלטה

שעליה יושבת הפלטינה, תמצא בורג מתאים ותסגור.

צדק מי שאמר לך לבודד את החוט הגלוי, עלול לגרום לקצר ומאחר שהקרבורטור קרוב גם לשרפה.

הסיבות לתקלה שאמרת יכולות להיות רבות ולא דווקא ממערכת ההצתה.

אוקי,אז אתה בעצם אומר שחלק מ'ס 1 (גוף של הדיסטרבוטור) לא צריך ליהיות מחובר לחלק מ'ס 2.....?

ראה שרטות

DSC00962.jpg

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

שלום רב !

הבורג כמו שכתבו קודמי מצמיד את וואקום המפלג למפלג, וכמדומני שמהדק גם את פלטת המפלג, במידה ופלטת המלג לא מהודקת, נוצר מצב שמרווח הפלטינות לא , ולכן משתנה בנסיעה, באם הבורג השני שמהדק את הפלטה, מחזק את הקבל, שנמצא בצד השני,אין הארקה טובה לקבל, וכך נוצרים "חתוכים" בנסיעה.

ההערה שיש להבריג בורג בעל הברגה מתאימה, אך לא ארוך מדי, ולבצע זאת, כאשר מכסה המפלג מורם , היא הערה מוצדקת.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה

הבעיה היא כשאני מצמיד את שתיהם באמצעות בורג מתאים ,הרכב פשוט לא מתניע!!!

להפך כשאני מרחיק את המפלג רכב מתניע!!:screwy:

יכול ליהיות שאני צריך להוסיף שייבות..?

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

אור שלום רב !

(בעל אורך והברגה מתאים) כאשר מכסה המפלג פתוח על מנת לראות בברור, מה משמעות והשפעת הבורג, על הקשיים בהתנעה, ויתכן וזאת הסיבה שהבורג פורק בעבר ולא נפל, משום שיתכן והוא מקצר ונוגע בחוט הפלטינה של מבודד, מסיט את הפלטה עליה יושבת הפלטינה, וגורם לסגירת המרווח, או לחילופין פתיחת יתר של המרווח, המחייב כוון מחדש.

לאחר הרכבת הבורג, יש לתת סטרטר כאשר מכסה המפלג פתוח ולבדוק האם הבורג לא ארוך מדי, ובכך מפריע לפעולה תקינה של הפלטינה או לקיצורה.

בנוסף יש לבדוק ניצוץ בפלטינה, כאשר מתג ההצתה פתוח, הבורג מורכב, ואתה מקפיץ ניצוץ על ידי פתיחת מגעי הפלטינה, שאז אמר לקפץ ניצוץ.

יש לבדוק את תקינות רוטור ההצתה ולהחליפו לפי הצורך.

ברצוני לתקן ולערוך משפט קודם בתגובתי הקודמת.

..במידה ופלטת המפלג, עליה מורכבת הפלטינה, לא מקובעת,יתכו וחל שינוי קיצוני במרווח הפלטינה, והארקה לא טובה לקבל המורכב בצד השני, מה שגורם לחיתוכים ולכבוי המנוע בסרק".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...