Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעפת יניקה edelbrock

s10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה רשמתי לך ששהדרס יפגעו לך בבמומנט ובפועל הסעפת לא תעזור בשיט,ההבדל בין הסעפות של אפטרמרקט למקור הם בגודל של הפורטים שהולכים לראשים,חלוקה יותר נכונה לש תערובת,גובה שמשנה את הפיזור ואת החלוקה לתאים ,משקל,פיזור חום.

עכשיו אתה סתרת את עצמך בזה שאתה תלך לבזבז כסף על הדרסים שיגרמו לך לאיבוד מומנט ואז תשים סעפת שתעזור לזה?

אז מה עשית בזה?

בוא נסתכל במתמטיקה פשוטה אם הדרס יגרמו ל -1 בכוח+סעפת שתגרום לך ל1 בכוח מה קיבלת?

כלומר זרקת כסף סתם... מילא אם היית אומר אוקי אני ישים הדרס כי אני אוהב את הרעש ובא לי להעיר את השכונה כל בוקר.. את זה אני אבין.

אז את כרוגיה המיותרת אתה עשית...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הענין אם המתמטיקה נכונה,הפסד של כ"ס בהדרס מול הסעפת היא של אחד מול אחד? מצד שני ,נניח שהפסדנו בהדרס 5 כ"ס והרווחנו 15 בסעפת מצבנו טוב,הבעייה שלא יהיה ההפך...מפורום בחו"ל המליצו לבטל את הפאן כולל הקלאצ' שלו ולעבור לחשמלי ,זה יניב לפחות 20 כ"ס ,אוליי גם לעבור למשאבת מים חשמלית.

פורסם

כל המשחקים האללו טיפשים ובתאורתים כל עוד לא נסו בדיינו.

אם היית בונה רכב לדראג הייתי מבין אותך

אבל מכוון שאתה נוסע עם הרכב ביום יום ובונה אותו ליותר SHOW THEN GO יש משחקים שם טיפשיים לחלוטין.

אם הרכב לא מתחמם אין מה לגעת במערכת קירור שלו,נהפכו לך תדע עם כל המשחקים הללו יגמרו לך לחוסר אמינות וכל מיני השלכות לא רצויות.

אם היית במקומך הייתי משקיע בסעפת,ציפ של JET , פילטר פתוח,חוטי הצתה ורוטור טובים ,כויל ומכסה דיסטבוטור חדשים,אגזוז טוב וזהו.

כל אלה ישפרו לך את האצה של הרכב ולא יפגעו או יבואו על חשבון משהו אחר.

סה"כ זה לא מאסל קאר

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

צ'יפ של motorvation יש,פילטר פתוח יש,אגזוז פתוח יש ,כוייל msd יש,חוטים 8 מ"מ אקסל יש,רוקרים של comp יש,פולי מנוע underdrive יש , ספייסר סעפת של air aid יש, זאת אומרת רק סעפת חסרה פה.אני מאמין שאני יתקדם ויעמיק את ההשקעה ברכב בשלבים יותר מאוחרים כרגע רק נגיעות שלא יפגעו ברכב מבחינת אמינות.בגדול אם היה חוקי הייתי swap לתוכו v8 350 כמו שרוב בעלי הטנדרים האלו עושים מעבר לים.בקיצור ידידי שורה תחתונה נביא סעפת ?

• תוכן חדש...