Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Mustang 1965

exigez
שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי,

אני חולם להשיג מוסטנג מאז שאני מכיר את עצמי בערך, ועכשיו כשאוטוטו העניין מתחיל להראת ריאלי פתאום קפץ נושא הפרקטיות.

אני מעצם מנסה להבין האם אפשר להשתמש ברכב כזה ביום יום, האם הוא אמין, האם התחזוקה בארץ יקרה, צריכת דלק...

אני מבין שזה מאוד תלוי ברכב עצמו אבל בואו נצא מנקודת הנחה שהשגתי דיל טוב... הגיוני להשתמש בו יוםיום? יקר?

תודה...

דניאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שנעבור את העובדה שאסור לנהוג ברכב הזה בימי חול, בין 7 ל9, המוסטנג זה רכב "רגיל" לגמרי.

כמה שרכב בעל שתי דלתות, נמוך, עם מנוע 6 או 8 צילינדרים צמאים...יכול להיות רגיל.... הפוני הזה ישתה בין 5-ל8 קילומטר לליטר, תלוי במנוע ובנהיגה. הוא יהיה "נוח" לנהיגה, כמו כל מכונית ספורטיבית. הביטוח והטסט, כמו כל רכב אספנות, רבע מחיר.

כאן ההבדל. בתחזוקה השותפת. זה לא שהרכב הזה אוכל חלקים יותר מרכב אחר. פשוט קשה יותר להשיג חלקים בארץ, בייחוד חלקים קוסמטיים, אשר אלה הראשונים להפגע בשימוש יום יומי. לטפל ברכב, קל. יש מספיק מכונאים מיומנים בארץ, בכפוף למקום מגוריך. כל חלק תצטרך להשיג בארצות הברית, לשלוח אותו לארץ ולעיתים, להשבית את הרכב בגלל חלק לא זמין, זה או אחר.

שורה תחתונה?? לא כל כך פרקטי.

מאחר ואין ולא היה לי "פוני", אני יכול רק להעיד על הנהיגה בסוס הקרבות הקשיש שלי. למרות הקשיים, הנאה צרופה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזדה 3 זה אוטו פרקטי מוסטאנג לא.

בן אדם שואל שאלה למה לא לענות לו ברצינות? מזדה 3 יותר יקרה ממוסטאנג רגילה וגם הביטוח יותר יקר.

לפי הסמלון יש לך מוסטאנג תענה לו ברצינות. כמה דלק צורך וכמה עולה לעשות אוברול למנוע וכמה זמן הרכב היה מושבת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנסיעות יומיומיות זה בכלל לא רכב נוח.

א. הוא מאוד נמוך והאף ארוך.

ב. אם הוא אוטומט - לא כיף לנסוע במהירות מעל 80 קמ'ש

ג. ההגה מעורפל מאוד מאוד.

ד. צריכת דלק יחסית סבירה.

ה. אחיזת כביש בסיבובים לא מרשימה וגם אם החפת צמיגים לעבים יותר.

ו. תנוחת נהיגה לא נוחה - אתה צולל פנימה והתנוחה מעייפת די מהר.

ז. ידית הילוכים לא חוזרת

ח. חוץ מזה - כל היתר זה כיף אחד גדול ומשכר.

אילן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה תיקונים קטנים.

לנסיעות יומיומיות זה בכלל לא רכב נוח.

א. הוא מאוד נמוך והאף ארוך.

ב. אם הוא אוטומט - לא כיף לנסוע במהירות מעל 80 קמ'ש- למה לא כיף?? אני משייט בכיף גם על 120 קמ"ש.

ג. ההגה מעורפל מאוד מאוד. - הגה מצויין, קצר ומגיב כמו שצריך, יש כמה סוגים של תיבות הגה.

ד. צריכת דלק יחסית סבירה.

ה. אחיזת כביש בסיבובים לא מרשימה וגם אם החפת צמיגים לעבים יותר. - יש אחיזת כביש חבל על הזמן, צריך להחליף קצת יותר מצמיגים.

ו. תנוחת נהיגה לא נוחה - אתה צולל פנימה והתנוחה מעייפת די מהר.- תמיד אפשר להחליף מושבים.

ז. ידית הילוכים לא חוזרת - לא הבנתי מה הכוונה.

ח. חוץ מזה - כל היתר זה כיף אחד גדול ומשכר. - ובאמת כל השאר כיף.

אילן

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

אני חולם להשיג מוסטנג מאז שאני מכיר את עצמי בערך, ועכשיו כשאוטוטו העניין מתחיל להראת ריאלי פתאום קפץ נושא הפרקטיות.

אני מעצם מנסה להבין האם אפשר להשתמש ברכב כזה ביום יום, האם הוא אמין, האם התחזוקה בארץ יקרה, צריכת דלק...

אני מבין שזה מאוד תלוי ברכב עצמו אבל בואו נצא מנקודת הנחה שהשגתי דיל טוב... הגיוני להשתמש בו יוםיום? יקר?

תודה...

דניאל

זה ההבדל בין חלום למציאות. בחלומות אנחנו משנים את סדרי העדפויות ומעלים לראש הסולם את מה שבמציאות נשאיר בגדר חלום. בן אדם צריך לחיות את החלומות שלו אחרת הרגשה של פספוס תנקר בראשו עד יומו האחרון. אם אין לך אמצעים לחיות את כל החלומות שלך, תבחר אחד ותממש אותו. מוסטנג הוא חלום בר השגה גם למי שהפרוטה אינה מצויה בכיסו. קח בחשבון שלא תמיד חלומות ומציאות משתלבים, יכול להיות שיתברר לך שהחלום אותו חלמת כל כך הרבה שנים הוא בעצם חלום בלהות אבל תהיה בטוח, תמיד ימצא חולם אחר שהסיוט שלך הוא החלום הרטוב שלו...

לך על זה.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

STANG... מה אתה מתקן אותו בסעיף ג?

זה הסעיף הכי נכון מכולם..

כל בעל מוסטאנג וכל מי שאי פעם נסע על מוסטאג יודע.. הגה זבל.. לא טוב, לא סבבה.. פשוט זבל של היגוי..

הפטנט הדבילי הזה של פורד שנקרא מסרק הגה עם תמנון עדיף שהיו זורקים את הרעיון הזה לים ומשתמשים בתיבת הגה כמו GM.. אבל מן הסתם שתיבה עולה יותר.. ופורד אהבו לחסוך..

בשביל שיהיה הגה נורמאלי בפורד.. צריך לעשות הסבה למסרק הגה חדש..

מכחה לתגובה של בני.. שיספר כמה ההגה שלו נפלא :lol::roll:

או.. שהוא יודע שאני צודק... :|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל בעל מוסטאנג וכל מי שאי פעם נסע על מוסטאג יודע.. הגה זבל.. לא טוב, לא סבבה.. פשוט זבל של היגוי..

הפטנט הדבילי הזה של פורד שנקרא מסרק הגה עם תמנון עדיף שהיו זורקים את הרעיון הזה לים ומשתמשים בתיבת הגה כמו GM.. אבל מן הסתם שתיבה עולה יותר.. ופורד אהבו לחסוך..

כל מילה בסלע

יש להבין שחוץ מקלאסיקה אין שום דבר מהנה באוטו

אולי ההרגשה שאתה נוסע מהר וזה בכלל לא כך

טכנולוגיה ירודה גישה גרועה לכל חלק

אבל כמו שאמרתי קלאסיקה במיטבה

גיורא

חבר מס 14400

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחליף את החלום במוסטנג 2000 ומעלה תהנה יותר ביום יום

אני לא רוצה מצליח בכלל לחשוב שאני חונה את האוטו ברחוב ואני לא רואה אותו

מבחינת נהיגה

אפשר להביא אותו למצב של אוטו דיי מודרני ולהגיע לרמת היגוי בלימה ואחיזה טובים

אבל זה דורש לא מעט שינויים , שדורשים הרבה כסף אם אתה מזמין הכל מהדוד סם

וידע שלא תמיד יש לכל בעלי המקצוע .

mustang 67 GT, 302 engine t5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי ברכב אחרי שהחלפתי את כל המכלולים ההגה מגיב מצויין, לא אמרתי שהתמנון זה המצאה נפלאה פשוט שההגה מגיב כמו שצריך, ואתה לא צריך להתחיל לסובב את ההגה 100 מטר לפני הפנייה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שאין לך חופשים בהגה לא אומר שההגה טוב, אני מאמין שגיורא תיאר את זה בצורה הטובה והאמיתית ביותר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה אוטו שבעולם!!!

לא הייתי מחליף את הרכב בעד שום מאזדה 3 חדשה!

אם הייתי מתעקש להיות קוטר, אז הייתי שם ללעג את סוגיית ימי חול 7-9 בבוקר.

מעבר לכך, אין שום סיבה לצפות מרכב אספנות להתנהג כרכב מודרני, ובטח שאין סיבה לבוא בטענות לרכיבים המכנאיים שהיו זמינים לפני 45 שנה ולצפות מהם לתפקד כחלקים מודרנים.

אחלה אוטו, אחלה חלום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה אוטו שבעולם!!!

לא הייתי מחליף את הרכב בעד שום מאזדה 3 חדשה!

אם הייתי מתעקש להיות קוטר, אז הייתי שם ללעג את סוגיית ימי חול 7-9 בבוקר.

מעבר לכך, אין שום סיבה לצפות מרכב אספנות להתנהג כרכב מודרני, ובטח שאין סיבה לבוא בטענות לרכיבים המכנאיים שהיו זמינים לפני 45 שנה ולצפות מהם לתפקד כחלקים מודרנים.

אחלה אוטו, אחלה חלום!

מילים בסלע !!!!!!!!!

לדעתי מוסטנג 1/2 1964 או 1965 כמו שאתה מחפש (משתוקק) זאת קלאסיקה וצריכה להשמר ככזאת , לשיקולך מבחינת עלויות אחזקה ודלק שימוש יומיומי אם הרכב יכול לנסוע , זכור כי אין מדובר ברכב מודרני על כל המשתמע מכך .

והכי חשוב סע בזהירות . ותהנה !!!!!!!

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשואל המכובד.מחר בבוקר תיספור כמה מוסטנגים 65 ראית בכביש וכמה מזדה או מיצובישי התשובה נימצאת בשאלה.לא ההגה ולא הישיבה ולא המזגן אם יש או אין.מוסטנג שנות הששים הוא רכב אספנות כייפי במיוחד לסופש נקודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...