Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי חיפושית...!(FUSCA)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

לפי שילוב הג'אנטים, המודל, והדיפון הפנימי (רק התקרה מדופנת ולא קורות A,B,C, דש בורד חשוף) נראה שאכן היתה חיפושית ג'ינס במקור.

תנסה לחפש סימנים לצבע המקורי במקומות נסתרים - כולן היו או צהוב-כתום (כהה מהצהוב הרגיל), או ירוק זוהר, או אדום-כתום (MARS RED).

תהנה ותיקח לתשומת ליבך את ההערות (הארות...) שקיבלת פה ותתיעץ עם מביני עניין בפורום חיפושיות - בחוסר ידע וקלות דעת ניתן בקלות להפוך חיפושית במצב טוב לגרוטאה.

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יניב , בעיקר הדש בורד החשוף בשילוב פנסי אלפנט פוט , והמודל .

ריפוד התקרה היה ללא קורות בדיגמי 1200 74 ועד 73 ביו פנסים אחרים מאחורה (אליפסה או חצי אליפסה).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נהדר לראות בעלי חיפושיות חדשים בפורום.

גם לי יש חיפושית, 1300 גרמנית שנת 73 וגם אצלי ברצפה בוצעו תיקונים עם ניטים והברגות.

כמו שאמרו לך, זה לא מחזיק הרבה ובטח שלא מרחיק את החלודה, אני בעצמי מחפש פחח כדי לתקן את ה"תיקון".

אם כבר אתם בקטע של טיפים לבעלי חיפושיות, כדאי להזכיר שאת צינורות הדלק שעוברים בתא המנוע יש להחליף לעיתים קרובות. אצלי הצינור התקרב לגיל שנתיים, סימנתי לעצמי להחליפו בטיפול הבא, ולרוע המזל הוא התחיל לנזול בדיוק כשלא היה לי אחר.

מזל גדול ששמתי לב לריח החריף ועצרתי, הצינור הזה עובר ליד המפלג ובכלל באזור שיש בו חשמל, ניצוץ תועה אחד, והלך האוטו.

תהנה מהאוטו ואל תידאג בקשר למהירות הסופית, גם אני לא עובר 110 קמ"ש ולא רואה שום סיבה לעשות זאת בחיפושית.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

תודה לכל מישהיגיב....אני אוהב לשמוע ביקורות,גם טובות וגם קצת קשות.

אני ממש לא מחפש קיצורי דרך ואני משקיע(בעיקר זמן)בכיף ואני נהנה מכל רגע:inlove:

מבטיח לתקן טעויות(בגלל חוסר נסיון)וכמובן לעדכן.

אגב ,החיפושית תיהיה כולה רק אדום ושחור....

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

עברת היום ברח' המעפילים בת"א במקרה ? סביבות 17:00 ככה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קודם כל תתחדש על הקנייה ותהנה מחיפושית חדשה לכבוד השנה החדשה!

גם אני משפץ עכשיו חיפושית ורציתי לשאול איפה קנית שטיח לריפוד הרצפה והאם השתמשת ביריעות לבידוד בין הרצפה לשטיח?

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
קודם כל תתחדש על הקנייה ותהנה מחיפושית חדשה לכבוד השנה החדשה!

גם אני משפץ עכשיו חיפושית ורציתי לשאול איפה קנית שטיח לריפוד הרצפה והאם השתמשת ביריעות לבידוד בין הרצפה לשטיח?

ראיתי את השיפוץ שלך .....כל הכבוד על ההשקעה

לגביי ה בידוד השתמשתי בחומר שחבר נתן לי....את השטיח קניתי מאיזה כפר ליד נהריה...(14 שח למטר מרובע)

אם שותים לא נוהגים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מזל טוב תתחדש!

הדשבורד נראה ממש טוב!

(עכשיון רק חסר סמל של היגל"ן ויש לך חיפושית יגלניסטית)

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...