Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו טנדר

galninja
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור בפרוש ציין, שהוא רוצה את האוטו לנסיעה בכביש- אז, למה הוא צריך 4X4? -זה סתם ייקר את הקניה, ויוסיף תקלות אפשריות- כי דווקא דגמי 4X4 סבלו בחלקם מהתעללויות הרבה יותר רציניות, מה"רגילים"! מה עוד, ש(וזה כמובן עניין של טעם)- הדגם 4X4 נראה קצת "מגושם" לרוב, כאשר רק התחת שלו מורם יותר גבוע- וזה הרי מה שעשו לרובם!

בקיצור, הסיכום שלי לפותח השרשור- אתה בהחלט ראלי בשאיפות שלך, ובסכום שלדעתך יספיק לך, לפחות להצתלה- אז, תמצא לך אוטו במצב סביר- ותהנה מממנו! כל השאר יבוא! בהצלחה!8) יש כאן, אגב, לא מעט חובבי סוברו, ובעלי ידע בתחום- והם יותר מישמחו לעזור לך בכל השאלות שיהיו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גל שלום רב,

אני שמח על כך שעוד טנדר יוצל מהזנחה ויעבור לידיים טובות, אני בעליו של טנדר סובארו (לצערי לא מטופח ומשופץ אך מקווה לכך בעתיד הלא רחוק).

אני רציתי להפנות אותך לפורום אשר מוקדש במיוחד לרכבי סובארו בשם "סובארוהוליק" לצורך קבלת מס' רעיונות.

ישנם הרבה משתמשים בעלי טנדרים בפורום אשר בצעו מס' שיפוצים/שינויים ותוספות לרכבים אלה ואחרים, אני ביניהם.

נשמח לראותך במפגש הפורום הקרוב אשר יתקיים בשישי הבא - 30.10.09 בחניון איקאה בנתניה לקראת שעה 14:00 בצהריים.

יגיעו מס' טנדרים ואולי גם בעלי מקצוע אשר תוכל להתייעץ ולשאוב רעיונות מהם.

ארז.

הקישור לשרשור המפגש בפורום

מנהלים: אין זוהי מודעת פרסום הפורום או המפגש אלא פנייה אישית אל אותו חבר בפורום זה. נא לא למחוק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לי סובארו 78 אני ממש שמח שיש לי אותה רכב מצויין

החלום לי בדיוק כמו שלך לקינות טנדר ולשפץ אותו כי הוא גם רכב טוב ובכללי אני אוהב סובארו

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

הטנדרים האלה נסעו ונסעו והיו מעט צרות אתם. עדיף לקנות אחד קצת יותר יקר ובמצב טוב מאשר גרוטאה זולה.

לדעתי הטנדר,ללא הכיסוי הסגור למשטח האחורי, הוא רכב יפה וסקסי לא שותה יותר מדי דלק וקל לחיות איתו.

עלה והצלח ואם תרצה אין זו אגדה.

שלמה דן גדרון

פורסם

אני מצטרף לדיעה שלקנות כבר אחד 4X4 , דורשים עליהם מחירים , 15K בערך ואפילו קצת יותר, אבל אני אישית הייתי קונה אחת 4X4, אחרי בדקתי אותה והתווכחתי הרבה על המחיר .

בכל אופן כדאי לך לשקול כיוון נוסף,

אם אתה רוצה סתם רכב לנסיעות קצרות , אני מציע לך לשקול בכיוון של פיג'ו 205 1100 קטן חסכוני ואפשר להכניס בו אנשים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...