Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מתנע ללארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואכן עברה לה שנה תמימה,נסיעה לארוע סיום הקיץ הבהירה לי יותר מכל שהסטרטר אמר את דברו הגעתי למתחם של הפארק ורעשים

מוזרים משו מכוון המנוע הרמתי את המכסה,שסתומים?לא כיביתי והנעתי שוב הרעש הפסיק,ככה נסעתי חזרה בסיום הארוע ובכניסה לירושלים שוב אותו רעש,טוב חשבתי אשפץ שוב את הסטרטר,בנתיים עיסוקים בדברים אחרים והתקלות במודעה הביאוני לקנות סטרטר ממש חדש בסכום שיפוץ,הנחתי אותו אחר כבוד בתא מיוחד במחסן ,היום הנעתי את הרכב ונסעתי לי לבית זית לראות רכב ששמעתי עליו

בעליות לירושלים שוב אותו רעש הבנדיקס של הסטרטר קפץ והוא מסתובב עם גלגלי השינים של הגלגל תנופה,החנתי את הלארק בבית

לבשתי בגדי עבודה וניגשתי למלאכה תוך שבן אחותי הגדולה מתבונן בי בהערצה מפרק את הסטרטר ומרכיב את זה החדש במקומו,הנעה ראשונה ומוצלחת לסטרטר שחיכה לי 45 שנה

עופר בן צבי

פורסם

זאת מהות האספנות , למרות שזה "סתם" סיפור נחמד זה היופי שבתחביב , לקחת חלק ולתקן לבד - יפה מאוד !

אני בעצמי עובד כרגע על שיפוץ הקרבורטור בעליזה , היא צריכה להיות מוכנה לשבת - יש טיול !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...