Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא אצל כול החברות באנגליה .

מיניספורט במיוחד לוקחים מחירים גבוהים והם לא מודיעים על המחיר של המשלוח.

טל גלאפו

אני באמת שלא מצליח להבין אותך.

מה זה "הם לא מודיעים על מחיר המשלוח"???

אתה צריך לשאול לפני שאתה קונה! רק אחרי שמקבלים מחיר מלא כולל משלוח מזמינים.

הם לא גונבים שום דבר מאף אחד. ברגע שקנית מבלי לשאול קיבלת על עצמך התחייבות לרכוש את המוצר.

חוצמזה שאת מחיר המשלוח לבטח ידעת לפני ששילמת ולא רק כשהמוצר הגיע לארץ. אז על מה בדיוק אתה מלין?

פורסם
אני באמת שלא מצליח להבין אותך.

מה זה "הם לא מודיעים על מחיר המשלוח"???

אתה צריך לשאול לפני שאתה קונה! רק אחרי שמקבלים מחיר מלא כולל משלוח מזמינים.

הם לא גונבים שום דבר מאף אחד. ברגע שקנית מבלי לשאול קיבלת על עצמך התחייבות לרכוש את המוצר.

חוצמזה שאת מחיר המשלוח לבטח ידעת לפני ששילמת ולא רק כשהמוצר הגיע לארץ. אז על מה בדיוק אתה מלין?[/q

את מחיר המשלוח לא ידעתי ושכתבתי מיילים לשאול גם לא קיבלתי תגובות האנגלית שלי לא משהו והאנגלית בריטית שלהם ממש לא מובנת וברורה בשביל להתקשר אליהם.(במקום ללמוד אנגלית פירקתי מיני):lol:.

את מחיר המשלוח ראיתי באשרי שלי יום אחרי שקיבלתי את החבילה אבל ההורדה היתה יום לפני שקיבלתי את החבילה(עד שהיה עידכון במחשבים לוקח יום).

חברה שמכבדת את עצמה תשלח מייל לאשר הזמנה עם המחיר הסופי והם כנירא לא כאלה זה הכול .

תירצו תזמינו דרכם אני לא מזמין יותר כלום דרכם יש מספיק מקומות להזמין דברים ,החלקים האלו ספציפית אין ולא יהיה במלאי של חברות אחרות שמהם אני מזמין למדתי לכך ולא יקרה שוב .

תודה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

טל אתה צודק ב100%.

זה לא שלא שואלים מחיר משלוח הם פשוט מעבירים את זה מנציג לנציג.

כשאני ניסיתי לברר את עלות המשלוח אמרו לי עד 40 פאונד, ואחרי זה אמרו שהם לא יודעים כי זה נציג אחר.

ואני עוד ביררתי בטלפון.

ישנם חברות שאולי כדי לא להתעסק איתם.

וכמו שכבר נאמר אולי שווה באמת לטוס לסופ"ש לאנגליה ולהביא את זה במזוודה.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

ישנן חברות גדולות מאוד RIMMERS למשל, שלא מענין אותן לקוחות מחוץ לאירופה. הם יותר מידי מנומסים (או מנוולים) בישביל להגיד את זה ובמקום זה נותנים לך להבין לבד.

ישנן מספיק חברות שמספקות חלקים למכוניות פופלריות. לא צריכה להיות בעיה למצוא ספק נורמאלי.

פורסם

עלויות המשלוח מאנגליה מאוד יקרות וחמור מזה שרוב הספקים שולחים רק דרך חברות בלדרות (UPS, DHL...)

הפתרון לדעתי הוא פשוט לטוס לשם לסופ"ש ובדרך להביא חבילה (או לשלוח את האישה...)

לגבי מיניספורט אני מסכים שהם ז%$#ת ובעיקר בשירות לקוחות שלהם שלא עונה למיילים ושמתקשרים הם פשוט מגעילים.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...