Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלקת אורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קישקוש מקושקש כל הדלקת האורות לרכב.

לרכב? מימון למוכרי המצברים המחלצים ומוכרי מנורות הרכב.

זו מומחיות ישראלית טיפוסית לקשקש איזה קשקוש ולסחוט כספים מהציבור.

אם חשוך שהנהג ידליק אורות.

כמה שטויות שאתה מדבר, סלח לי

זה מה שמייבש את המצבר ומקצר את חיי הנורה :roll:

על איזה מסחטת כספים אתה מדבר? אתה בטח מאלה שכותבים בטוקבקים שהכל אשמת ביבי.

רוב הנהגים בארץ הם אנשים שלא הייתי סומך על שיקול דעתם מתי להדליק ומתי לא להדיק, ולכן החוק הזה נכון בעיניי.

להדליק אורות זה לא פעולה מורכבת או מסובכת, ולכן עדיף להדליק כל יום, כל היום, ללא יוצא מהכלל.

אופנועים, מוניות, משאיות ואוטובוסים מחוייבים להדליק גם בדרכים עירוניות ביום.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מה אומר החוק על דרך עירונית? כי אני מכיר מישהו שקיבל דו"ח על אי הדלקת אורות היום בבוקר (בתוך העיר)

אם אני לא טועה, חובת הדלקת אורות בעיר חלה על: אופנוע, אוטובוסים ומשאיות .

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני מדליק גם בקיץ. [ןבכלל...]

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

החוק אומר: מ- 1 בנובמבר ועד 31 במרץ חלה חובת הדלקת אורות גם ביום לכל סוגי הרכב בבדרך שאינה עירונית

בנוסף חלה חובת הדלקת אורות גם בדרך עירנית לרכב דו גלגלי משאיות כבדות ורכב ציבורי לסוגיו.

צביקה מרגלית

פורסם

זה גם מה שאני יודע אבל , כנראה שיש חוק חדש או שוטר שהחליט ככה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

היכן דוח התנועה ניתן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רחוב רובינשטיין ביפו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עד כמה שידוע לי ואאל"ט האכיפה לאורות מתאריך 1לנובמבר עד 31 במרץ נאכפת בדרך בינעירונית בלבד.

כדאי לצור קשר עם התחנה הנוגעת ולברר את הסוגיה הזו.

הדוח ניתן ע"י את"ן יפתח?

אם כן זה הטלפון לבירורים: 03-6802222

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביקשנו שישלחו לנו את החוק , אבל אחרי הסברים מצדם שזה החוק, הבנו שזה תופס רק בדרך בין עירונית (כמו שחשבנו לפני הדו"ח) רק חבל שהשוטר היה כל כך בטוח בעצמו ורשם המון דוח"ות כאלו :evil:

• תוכן חדש...