Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופה של תקופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי חשוב שאתה בריא. ד"א - בגני תקווה, ישנה סיירה 88 שעומדת ללא תזוזה כמה חודשים טובים..

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אם זה מנחם אותך ולו במעט

יש בפתח תקוה ברחוב ברנדה סיירה 83 יפיפיה במצב מעולה.

אולי תשכנע את הבעלים למכור לך.:lol:

מכל הרחובות- דווקא ברחוב ברנדה??:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הנכדה של הסיירה היא המונדאו, אם כבר...

(יש לנו. סדאן 1.6 2004)

הנכדה של הסיירה היא הפוקוס 4 דלתות,

המודנאו היא הנכדה של הטאונוס.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מה?!?!? אני עוזב לשניה- וכבר מדברים פה לא יפה על הפוקוס????!?!:evil: -אחת מהמכוניות האהובות והמהנות, שבהן נהגתי בעשות האחרון- הייתה פוקוס MK1, דווקא 1.6 אוטומטית! זה, שהרסו אותה בדגמים המאוחרים יותר, ובאוטו, שאני נוהג עכשיו- נשאר ממנה רק השם- זו כבר בעיה של היצרן, שלדעתי לא עשה "שיעורי בית" נכון. אבל לרדת על ה-MK1???:roll::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מבחינת נהיגה? זה נכון. היא אחת המכוניות המודרניות שעדיין ניתן להרגיש את הכביש.

אבל כל זה מתגמד לעומת רמת האמינות המחרידה והאיבזור שפשוט לא קיים ביחס למתחרות מאותה שנה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

יובל, אתמול במקרה ראיתי סיירה כמו ששברת, למכירה. לא רשמתי את הטלפון, אמנם, אבל כיוון שזה היה במפגש של מועדון החיפושיות- אולי מישהו מהחברים יוכל לאתר אותה אם זה מעניין אותך....?

אסף.

פורסם

אבל כל זה מתגמד לעומת רמת האמינות המחרידה והאיבזור שפשוט לא קיים ביחס למתחרות מאותה שנה.

נכון מאוד, מניסיון. תוסיף לזה גם את צריכת הדלק הלא מחמיאה ואת ההספק העלוב של המנוע, וקיבלת את אחת המכוניות המשעממות לנהיגה.

אז נכון שיש לה הגה סביר, אבל רכב לא נמדד רק לפי כמה ההגה שלו טוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האמינות- הדבר האחרון, אם בכלל, שמעניין אותי לפחות בבחירת האוטו שאני רוצה.

האיבזור- אחת מהדברים שהכי מקסימים אותי בפוקוס הישן (וזה מה, שהצליחו להרוס בחדש לגמרי)- זה חוסר המוחלט של הכל! זה פשוט אני, והאוטו. זהו. היופי, שבפשטות! לא עושים היום כבר מכוניות כאלה...:?

ומי אמר, שהמנוע חלש?? ביחס למה? למנוע 3000 מוגדש? -אולי. מבין 1.6 לטעמי הוא אחד מהמנועים הזריזים, אפשר להגיד, ממה שנהגתי. אבל כ"א בדעותיו, והדיון כאן לא על הפוקוס בכלל...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמינות היא הדבר האחרון שמעניין גם אותי כשאני קונה אוטו.

(במקרה בחרתי במכונית אמינה מאוד שמשרתת אותי בצורה יוצאת מהכלל. = רנו 12)

מצד שני, את המשפחה שלי אמינות באה במקום השני מיד אחרי בטיחות!

הדבר האחרון שאנשים עובדים ועסוקים צריכים זה ריצות למוסכים, חנויות חלקים ובמקרים קיצוניים גרר.

ככה שהפוקוס בתור רכב משפחה מודרני שאמור לשרת נאמנה, לא מבצע את התפקיד במאת האחוזים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...