Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת לא ממש הבנתי מה קשר נושא השרשור לזה שקמתי או לא קמתי היום.???

לגמרי אבל לגמרי לא הבנתי ואני בכלל לא נושא השרשור.

ב- 15:00 לערך, הודעת לציבור (בפורום) "לא קמתי בזמן" לאירוע הגדול, וזאת לאחר הדיווח מהשטח (מהחברים).

ב- 16:00 לערך, הודעת לציבור (בפורום) שאירועים (גדולים) מקומם בימי שישי בבוקר, לטובת חובבים שומרי שבת למרות שהינך חילוני.

זהו הקשר.

בסה"כ חצי שעה נסיעה מפתח תקווה לצומת עירון על כביש 6 (מיקום המפגש), לאירוע גדול (לזכרו של חבר המועדון, שאול גלאי ז"ל) המתחיל ב- 12:00.

• תצטרף לצוות המארגנים במועדון, תארגן ותוביל אירוע גדול (לפחות אחד) בימי שישי בבוקר (בדומה לאירוע החצי שנתי בשישי בבוקר- שוק למכירת חלפים ורכבים בחולון).
  • נשמח שתפעל לשמירת שעון הקיץ בחורף, על-מנת שחברים שומרי שבת יגיעו למפגש השבועי.

בשורה התחתונה, הצעות וביקורת לא חסר. יזמים, מובילים ופעילים בהתנדבות יבורכו.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
שבת זה יום מנוחה [מתנה מהקב"ה]אפשר ורצוי ללכת לבית כנסת ,מי שבוחר לעשות דברים אחרים כמו תחביבים זו בעיה שלו...

לא כל כך בעיה ,

נוח לי מאוד עם השבת . עבורי זהו היום החפשי שבו אני עושה את מה שאני נהנה לעשות .

ובמעט רצינות ,

כל אחד וה"פולחן " שלו . אחד הולך לבית הכנסת , שם הוא מכבד את הקדב"ה ואחר

מגיע למפגשי שישי שם הוא מכבד את חבריו ורכביו .

אחר יוצא לדוג בשבת לפנות בוקר ואחר , כל אשר חפץ ליבו בתנאי

שלא פוגע בזולת .

ההליכה שלך לבית הכנסת לא פוגעת ומפריע לי כמו שהטיולים שאני משתתף בהם לא יפריעו לך או לאחר שומר שבת

כל עוד לא אסע עם רכבי בסביבת בית הכנסת .

אני בהחלט מכבד את שומרי השבת , לא אפגע בהם ולא אפריע , אולם אחרים שלא מבקרים בבת הכנסת בשבת אל לך

לקרוא לזה כ"בעיה שלהם" . לטעמי / טעמנו זאת לא בעיה כלל .

בברכה ובלי פגיעה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
לא כל כך בעיה ,

ובמעט רצינות ,

שלא פוגע בזולת .

ההליכה שלך לבית הכנסת לא פוגעת ומפריע לי כמו שהטיולים שאני משתתף בהם לא יפריעו לך או לאחר שומר שבת

אני בהחלט מכבד את שומרי השבת , לא אפגע בהם ולא אפריע , אולם אחרים שלא מבקרים בבת הכנסת בשבת אל לך

בברכה ובלי פגיעה .

דרור .

+1, מסכים עם כל מילה

ובנוסף ממליץ להעביר את הנושא לאוף טופיק

פורסם
זה גם אחת הסיבות שאני שוקל האם בכלל להצטרף למועדון ולמה?

בשביל מפגש בחול המועד ?

אני אמנם חילוני אבל לא נוסע בשבת כן אפשר להתחיל את המפגש קצת מוקדם יותר לא חייבים בסמוך לשבת

זו דעתי אבל אי אפשר לכפות על אף אחד רק באהבה והבנה

בכל מקרה לא רואה טעם להרשם למועדון שלא מכבד את כלל החברים(אגב גם בנושא מקום המפגש שלא תמיד מאפשר למי ששומר כשרות לשבת ולהצטרף לחברים).

ותחשבו על זה...........

:lol::-P:roll:

אתה לא חייב להצטרף למועדון, אבל אתה רשאי להצטרף, כי:

• אתה לא צריך להיות חבר כדי להגיע לאירועים (שלא בשבת...) אבל אתה צריך להיות חבר כדי להתמודד באירוע כמו גביע גלאי, לדוגמא.
  • אתה רשאי לתת כתף בדמות 20 ש"ח לחודש עבור מימון צרכי המועדון (משרד, האבטומוביל, ציוד לאירועים וכו) תוך כדי כך שאתה זוכר שאת פירות פעילותו אתה קוטף במזומן באופן קבוע - עלויות הביטוח, פעם בשנה טסט וכו...אבל אתה לא חייב, אתה רשאי.

המועדון, מנגד, לא חייב (וגם לא יכול) לכבד את הרגליהם (לא רציתי להשתמש במילה מגבלותיהם...) השונים של כל חבריו, וכאלה שהם לא חברים (כמוך) - היהודים הדתיים, המוסלמים, כאלה שלא נוסעים ברטוב וכאלה שאין להם מזגן...על שלל האפשרויות הקיימות.

אי אפשר לשמור את כולם מרוצים, כל הזמן.

אוכלוסיית המועדון הינה תמונת מראה המייצגת נאמנה את כל סוגי אוכלוסיית המדינה (ולא רק אשכנזים אליטיסטים כפי שנהוג היה לחשוב בעבר:lol:) ולא ניתן יהיה לקלוע תמיד לטעמם של כולם.

תחשוב על זה, אבל לא בשבת, בשבת תנוח, ואני רציני.

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

• אתה לא צריך להיות חבר כדי להגיע לאירועים (שלא בשבת...) אבל אתה צריך להיות חבר כדי להתמודד באירוע כמו גביע גלאי, לדוגמא.
  • אתה רשאי לתת כתף בדמות 20 ש"ח לחודש עבור מימון צרכי המועדון (משרד, האבטומוביל, ציוד לאירועים וכו) תוך כדי כך שאתה זוכר שאת פירות פעילותו אתה קוטף במזומן באופן קבוע - עלויות הביטוח, פעם בשנה טסט וכו...אבל אתה לא חייב, אתה רשאי.

המועדון, מנגד, לא חייב (וגם לא יכול) לכבד את הרגליהם (לא רציתי להשתמש במילה מגבלותיהם...) השונים של כל חבריו, וכאלה שהם לא חברים (כמוך) - היהודים הדתיים, המוסלמים, כאלה שלא נוסעים ברטוב וכאלה שאין להם מזגן...על שלל האפשרויות הקיימות.

אוכלוסיית המועדון הינה תמונת מראה המייצגת נאמנה את כל סוגי אוכלוסיית המדינה (ולא רק אשכנזים אליטיסטים כפי שנהוג היה לחשוב בעבר:lol:) ולא ניתן יהיה לקלוע תמיד לטעמם של כולם.

שבוע טוב,

יניב

מסכים עם כל מילה :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

שבוע טוב,

יניב

יניב ידידי היקר,

(לצערי הרב) אני מסכים עם כל מה שכתבת.

טוב, כמעט.. :)

אבל משום מה, עולה באפי למן הרגע הראשון בו נפתח השרשור, כמו גם בהמשכו,

מין ריח שונה, כאילו מישהו מנסה משהו...

לא, אני בטח טועה!

האם נראה לכם כי תום הלב בלבד, הוא שזועק מהשאלה שפותחת את השרשור?

אני לא יודע את התשובה.

יום חול נעים

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי,

אני מסכים עם כל מילה שלך.

עולה כאן "ריח" של חוסר תום לב, של נסיון כושל להתססה כנגד פעילויות המועדון, כואב "למישהו" שהן כל כך מוצלחות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לפני שהדיון יתדרדר לגופו של אדם אבקש להגיב כדובר המועדון.

לא "רוב" האירועים מתרחשים בשבת. מתוך ארבעת האירועים המרכזיים, שניים מתקיימים בחוה"מ ושניים (עוזדור וגלאי) אכן מתקיימים בשבת. יש אירועים חד פעמיים שגולשים לשבת כמו המסע לאילת אולם גם בהם יש הזדמנות לחברינו הדתיים לא לחלל שבת.

ישנן מחשבות להעביר את אחד האירועים שאכן מתקיימים בשבת, לאחד מימי חוה"מ ולאחדו עם האירוע שמתקיים ממילא כך שגם בעיה זו תיפתר.

ברצוני לציין שהאירוע המרכזי של המועדון, זה המתקיים בפארק הלאומי לא מתקיים בשבת או במועד.

אין לשלול לגמרי אירועים בשבת כי זהו היום המתאים ביותר לרוב חברי המועדון.

במידה ופותח השירשור הוא חבר המועדון, אני מזמין אותו לשלוח לי ה"פ ולהצטרף ל"מועדון ה-5 למען הקהילה". רוב האירועים במסגרת הזאת מתקיימים ביום חול.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לפני שהדיון יתדרדר לגופו של אדם אבקש להגיב כדובר המועדון.

לא "רוב" האירועים מתרחשים בשבת. מתוך ארבעת האירועים המרכזיים, שניים מתקיימים בחוה"מ ושניים (עוזדור וגלאי) אכן מתקיימים בשבת. יש אירועים חד פעמיים שגולשים לשבת כמו המסע לאילת אולם גם בהם יש הזדמנות לחברינו הדתיים לא לחלל שבת.

ישנן מחשבות להעביר את אחד האירועים שאכן מתקיימים בשבת, לאחד מימי חוה"מ ולאחדו עם האירוע שמתקיים ממילא כך שגם בעיה זו תיפתר.

ברצוני לציין שהאירוע המרכזי של המועדון, זה המתקיים בפארק הלאומי לא מתקיים בשבת או במועד.

אין לשלול לגמרי אירועים בשבת כי זהו היום המתאים ביותר לרוב חברי המועדון.

במידה ופותח השירשור הוא חבר המועדון, אני מזמין אותו לשלוח לי ה"פ ולהצטרף ל"מועדון ה-5 למען הקהילה". רוב האירועים במסגרת הזאת מתקיימים ביום חול.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

2 דברים:

1: בניגוד לכמה חברים נחמדים דבריי בפתיחת השרשור נכתבו בתום לב , ללא קשר בכלל אם הגעתי לארוע או לא הגעתי לארוע, עדיין לא הבנתי את הקשר בין הדברים אבל נו שויין, כנראה שיש דברים שלעולם לא אבין את הקשר בינהם.

כתבתי כי הרגשתי באופן אישי כבן אדם חילוני שאכפת לו גם מאנשים ששומרים שבת .

ההודעה נכתבה בתום לב אמיתי ולא משום סיבה אחרת שכמה "נשמות טובות" ניסו לרמוז.

2: אני חבר המועדון ידידי היקר והכובד בני הספל, אך מה לעשות ומשום מה בחלק מהמיילים שאני מקבל לארועים לרוב אתם רושמים "רכבים במצב תצוגה בלבד" אז לכן אני לא משתתף בארועים מסוימים, שכן מה לעשות ה 127 שלי איננה במצב תצוגה כמו שאתם מגדירים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אבי,

אני מסכים עם כל מילה שלך.

עולה כאן "ריח" של חוסר תום לב, של נסיון כושל להתססה כנגד פעילויות המועדון, כואב "למישהו" שהן כל כך מוצלחות.

רק לידיעתך דבריך מעבר לכך שהם מעליבים ופוגעים וכל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין הם הוצאת דיבה שפלה ולא ענינית.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
רק לידיעתך דבריך מעבר לכך שהם מעליבים ופוגעים וכל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין הם הוצאת דיבה שפלה ולא ענינית.

אם הדברים נכתבו בתום לב אני חוזר בי מדבריי ואיתך הסליחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

צביקה מה רע ברכב שלך? ממה שראיתי במפגש בירושלים הרכב שלך שופץ ברמה מאוד גבוה והוא מאוד יפה,

אמנם הוא לא שווה עשרות אלפים כמו רכבים אחרים של המועדון, אבל מי קבע שמחיר הרכב הוא פרמטר ליופי?

לגבי העניין שלשמו נפתח הנושא, אני שומר שבת ואכן חבל לי שאני לא יכול להשתתף בארועים בנושא הרכב,

בירושלים אנחנו מתחילים את האירוע מוקדם כדי שכל שומרי השבת יוכלו להינות ממפגש ארוך ומספק.

התשובה של מועדון החמש לגבי מפגשים בחול המועד פשוט מצחיקים, חובב רכב דתי ישב ויחכה 4 חצי שני כדי לפגוש רכבים שהוא אוהב ומתעניין בהם?

אבל אני לא חבר מועדון (גם מסיבה זו) ואני לא אחליט לאנשים מתי להפגש, אחרי הכל הם עומדים מאחורי רעיון האספנות בארץ.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

צביקוש כתב אני לא משתתף כי הרכב שלי לא במצב תצוגה.

אתה יכול להשתתף בכל ארוע אם רכבך מסודר ונוסע אף אחד לא ימנע ממך להציג את רכבך.

ישנם מיקרים בודדים בהם הרכב מוצג כמו במוזאון.

אף אחת מהמכוניות שלי לא במצב מושלם ואני מגיע לארועים ולא מקבל "נזיפות".

פורסם
לא כל כך בעיה ,

ובמעט רצינות ,

שלא פוגע בזולת .

בברכה ובלי פגיעה .

דרור .

שים לב שהגבתי לתגובה של "צ'יף" רק הפכתי את המילים,איש איש באמונתו יחיה וחשבונות עושים למעלה.:-P

• תוכן חדש...