Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נשר צפון 8.1.2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יונתן לפי התמונות של החיפי הנך צלם מוכשר והתמונות שלך מדהימות .ההערה שלי לגבי צלום החיפי היתה מיכיון שראיתי את כישרונךכבר לפי התמונות של יתר הרכבים. תמשיך להגיע למפגשים על מנת שנוכל להנות מצילומך. תודה ברוך

פורסם

אחלה תמונות!!!

מישהו יודע פרטים (מנוע, שנה,יבוא אישי, דגם מדוייק) על הב.מ.וו. סטיישן שחנתה בסמוך?!

אני לא רוצה לקלקל את האוירה אבל חבל שאנשים חונים בחניית נכים...

אם יש להם תו חנייה לנכה, ראו את דבריי כמבוטלים...:oops:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
יונתן לפי התמונות של החיפי הנך צלם מוכשר והתמונות שלך מדהימות .ההערה שלי לגבי צלום החיפי היתה מיכיון שראיתי את כישרונךכבר לפי התמונות של יתר הרכבים. תמשיך להגיע למפגשים על מנת שנוכל להנות מצילומך. תודה ברוך

שוב תודה על המחמאות :oops::-D

ללא ספק אגיע לעוד מפגשים! תודה על ההזמנה!

בברכה!

יונתן.

פורסם
מישהו יודע פרטים (מנוע, שנה,יבוא אישי, דגם מדוייק) על הב.מ.וו. סטיישן שחנתה בסמוך?!

1990, 1.8 אוטומט, יבוא אישי, לא למכירה.

הרכב שחונה בחניית נכים אכן שייך לחבר מועדון בעל תו חנייה מתאים.

בברכה

פורסם

אם יש להם תו חנייה לנכה, ראו את דבריי כמבוטלים...:oops:

המתחם סגור בשישי אחרה"צ ולכן זה לא מפריע לאיש !

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...