Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרגת אותי עם הזאפור, גנאדי!

אתה מכיר אותי, לא? -שלא תחשוב, שלא הייתי רציני!:twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ford mustang 72

+100000:twisted:8)8)8):cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
או משאית שטח בעדיפות למשהו פליט הצבאות הסובייטים , .

זה טוב לך?:wink: אגב, היה חבר פורום אחר, שקיבל כזה במתנה, ורצה לייבא- לדעתי לא הצליח... היו כאלה כאן בשלל מלחמות, רק שנכחדו כולן לדעתי!:-( אגב, יש כבר דגם הספציפי הזה בן יותר מ-30 שנה, ובמחירים של הרבה פחות מ-10K! וכולם במצב כזה, אגב!

GAZ_66.jpg

פורסם

אם הכוון הוא משהו ספורטיבי, אלפין רנו A310, בגרסת V6, כמובן. מתחרה מכובדת ל-911 2.7/3.0 בשעתה(שנות השבעים) ועיצוב ואופי גאליים במיוחד.

אם הכיוון הוא קלאסי, אמריקאית משנות הארבעים תתן לך את כל התחושה הישנה שבעולם בצירוף ביצועים וניהוג סבירים גם לימינו(מה שלא תקבל במכונית בריטית עממית מאותה תקופה). אני הייתי הולך על אחד ממותגי קונצרן קרייזלר(דודג', דה-סוטו, קרייזלר או פלימות'), מאחר ומכוניות אלו נחשבות לאמריקאיות האיכותיות ביותר של תקופה זו. אירופיות מעניינות כמו לנצ'יה אפריליה, סיטרואן טרקסיון אוונט, פיז'ו 402, מרצדס 170 וכיו"ב כבר אינם בתקציבך.

ואם בא לך משהו שיהיה גם יחודי, גם ספורטיבי, גם אלגנטי וגם יעמוד בתקציבך - ויותיר את כולם פעורי פה, לך על מאזרטי קוואטרופורטה. מחירי הקניה נמוכים אך עלויות האחזקה עשויות להיות גבוהות מאד אם "נופלים" על אחת בעייתית, כך ששוה לנסוע ולבדוק פיזית את הרכב.

התמונה דלהלן היא של דגם לשוק האמריקאי(משם הכי זול לייבא) משנת יצור 1980.

80-Maserati-QP_DV-09-LD_01.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ואללה אנחנו בראש דומה ...

זה מה שנקרא קארון נכון?

הייתי מביא :

ממשפחת VW :

...טרנספורטר סינכרו (סוף סוף נכנס לאספנות)

לא מVW:

או משאית שטח בעדיפות למשהו פליט הצבאות הסובייטים , או אופנוע בריטי עם נזילות שמן כרוניות עדיפות לנורטון.

זה וולוו. 7 מקומות, סרנים פורטליים עם נעילות, גלגלים 35, מנוע 6 צילינדרים 3 ליטר וגיר ששניהם לקוחים ממכוניות נוסעים... נחמד. וזול. ויתרתי על אחד כזה ב 4500 יורו כי הייתי חמור (והיה לי רק 4000 יורו עלי).

אגב, לסינכרו תצטרך לחכות עוד כמה שנים. וגם אז - רק סינכרו 16. כל דבר אחר הוא בזבוז זמן.

משאית לא תוכל לייבא ביבוא אישי. יש חוקים במדינה הזו. לא דיזל, לא טנדר, לא מעל 3.5 טון. חוק זה חוק...

אסף.

פורסם
זה טוב לך?

כן אפילו שאני לא בטוח מה זה ( לפי מה שאני זוכר זה ואז ואולי בכלל אני לא בכיוון)

זה וולוו. 7 מקומות, סרנים פורטליים עם נעילות, גלגלים 35, מנוע 6 צילינדרים 3 ליטר וגיר ששניהם לקוחים ממכוניות נוסעים... נחמד. וזול. ויתרתי על אחד כזה ב 4500 יורו כי הייתי חמור (והיה לי רק 4000 יורו עלי).

עכשיו כשאתה אומר אני נזכר שראיתי כמה סרטונים של זה, אם אני לא טועה עקב שירשור בג'יפולוג, איך זה מתפקד עם הרכיבים הכבישיים האלו ? אמינות ?

אגב, לסינכרו תצטרך לחכות עוד כמה שנים. וגם אז - רק סינכרו 16. כל דבר אחר הוא בזבוז זמן.

אתה בטוח שזה לא התחיל משנת 80 ? אני זוכר במעומעם תמונה של אב טיפוס על צורה של שנות ה70 והסבר שהפיתוח הושלם אבל החליטו לחכות לשנת המודל הבאה עם הצורה החדשה .

משאית לא תוכל לייבא ביבוא אישי. יש חוקים במדינה הזו. לא דיזל, לא טנדר, לא מעל 3.5 טון. חוק זה חוק...

ששש אתה מפריע לי לחלום ...

אסף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...