Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופל GT ונשאר עם הרבה עודף ביד מ-10K$.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פיאט 130 ברלינה

fiat_130_berlina.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התגובות מאוד מעניינות.

מצאו חן בעיניי כרגע פזו 504 קופה ולנציה מונטה קרלו , אני לא בטוח שזה יעמוד בטווח התקציב אבל אבצע בדיקה ראשונית.

( kilshtok - חיפושית קבריולט דגם אמריקאי כבר יש :-) )

עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם
התגובות מאוד מעניינות.

מצאו חן בעיניי כרגע פזו 504 קופה ולנציה מונטה קרלו , אני לא בטוח שזה יעמוד בטווח התקציב אבל אבצע בדיקה ראשונית.

( kilshtok - חיפושית קבריולט דגם אמריקאי כבר יש :-) )

עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

504 קופה לשיפוץ (מסיבי...) אני יכול להשיג לך בארץ, אחרי שאשכנע חבר שמאמין כבר 20 שנה שהוא עוד ישפץ...

פנה אליי בפרטי אם אתה רוצה שאנסה.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
504 קופה לשיפוץ (מסיבי...) אני יכול להשיג לך בארץ, אחרי שאשכנע חבר שמאמין כבר 20 שנה שהוא עוד ישפץ...

תודה על העדכון , אני מעדיף משהוא מוכן מחו"ל :wink:

פורסם

כרגיל, זה תלוי מאוד מה אתה מחפש. רכב ספורט, סלון, רק יופי ומעט שימושיות, יחודיות, או משהו שיהיה מיוחד באיך שהוא נוסע.

בכל קטגוריה יש הרבה מכוניות מעולות שהן אנדר רייטד ולכן המחיר שלהן נמוך מאוד ביחס לתמורה.

הראשונה: דאטסון 240z

פגשתי פעם בלונדון בחור צבעוני ומיוחד שהיה וותיק אס איי אס (למי שמכיר) שיפץ ותחזק אסטון מרטינים, פרארי, מרצדס 600, ועוד כל מיני ירקות. המקצוע העיקרי שלו היה לשפר את המכוניות של המשטרה הבריטית, כל רכב היה עובר אצלו מקצה שיפורים לפני שהוא הגיע לשירות, ובתקופה ההיא זה התחיל ב גולף וי אר 6, עבר ליגואר 12 צילינדרים, והמשיך ללוטוס אספרי. בקיצר, בחור רציני.

ולמה אני מספר עליו? כי כששאלתי אותו מה מכונת הנהיגה הכי טובה שהוא פגש הוא הצביע על הדאטסון בלי שום היסוס. חוץ מזה, היא יפהפיה, זולה, ועוד לא הגיעה לכאן. אז זאת בחירה אחת.

הבאה בתור: ספיידרים משנות ה 70 המאוחרות, קצת מכוערות, אבל זולות מאוד ושוות מאוד.

פורשה 928. רכב מדהים ומודרני מאוד בכל קנה מידה, טונה של חלפים בכל חור, מיוחדת מאוד, איכות גרמנית אמיתית בלי לוותר על טונה של שימושיות, וכמובן מחיר נמוך. אגב, עוד כמה שנים גם 944 שגם היא אנדר רייטד לחלוטין למרות שמדובר בכלי נהדר.

מרצדס בודי 108 (280se או 300) אולי המרצדס הטובה ביותר של כל הזמנים. מבחר מנועים מרתק, נראית נפלא, הכי נוחה שאפשר לדמיין, נוסעת נפלא, איכות, ויחסית קלה מאוד לאחזקה. מחיר נמוך מאוד ביחס לתמורה מדהימה באמת, ואפילו ביצועים ספורטיווים מפתיעים מאוד, גם בכביש מפותל וגם בישורת. קלאסיקה אמיתית. אחת מהאהבות הגדולות שלי, יש לי אחת כזו יד ראשונה אז אני משוחד..

ועוד אחת שנכנסה לאספנות רק לאחרונה: מרצדס ג"י קלאס. כנראה הג'יפ הטוב בעולם בכל הזמנים.

עוד אחת שנכנסת בקושי לקטגורית המחיר, אבל זה אפשרי: "קוברה לעניים" סאנבים טייגר.

פורסם

בכסף הזה רק אמריקאית מסוף שנות השמונים v8 שני דלתות [אפשר גם 4]אין סוף לאפשריות לשיפורים .בכול מקרה הפלגה נעימה בכבישי ארצנו.

פורסם
U303.jpg

ואללה אנחנו בראש דומה ...

זה מה שנקרא קארון נכון?

הייתי מביא :

ממשפחת VW :

באס ספליט/קאמפר כלשהו על באס ספליט / דיון באגי / חיפושית ספליט/ "קופלווגן"/טרנספורטר סינכרו (סוף סוף נכנס לאספנות)/פורש 911 דור שני.

לא מVW:

או משאית שטח בעדיפות למשהו פליט הצבאות הסובייטים , או אופנוע בריטי עם נזילות שמן כרוניות עדיפות לנורטון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כרגיל, זה תלוי מאוד מה אתה מחפש. רכב ספורט, סלון, רק יופי ומעט שימושיות, יחודיות, או משהו שיהיה מיוחד באיך שהוא נוסע.

בכל קטגוריה יש הרבה מכוניות מעולות שהן אנדר רייטד ולכן המחיר שלהן נמוך מאוד ביחס לתמורה.

הראשונה: דאטסון 240z

פגשתי פעם בלונדון בחור צבעוני ומיוחד שהיה וותיק אס איי אס (למי שמכיר) שיפץ ותחזק אסטון מרטינים, פרארי, מרצדס 600, ועוד כל מיני ירקות. המקצוע העיקרי שלו היה לשפר את המכוניות של המשטרה הבריטית, כל רכב היה עובר אצלו מקצה שיפורים לפני שהוא הגיע לשירות, ובתקופה ההיא זה התחיל ב גולף וי אר 6, עבר ליגואר 12 צילינדרים, והמשיך ללוטוס אספרי. בקיצר, בחור רציני.

ולמה אני מספר עליו? כי כששאלתי אותו מה מכונת הנהיגה הכי טובה שהוא פגש הוא הצביע על הדאטסון בלי שום היסוס. חוץ מזה, היא יפהפיה, זולה, ועוד לא הגיעה לכאן. אז זאת בחירה אחת.

.

למה 240Z אם כבר יש ברשותי 280Z שנת 1977 ?

• תוכן חדש...