Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

erez

ידידי אתה צודק

אך..אדם מבוגר צריך לחשוב היטב האם כדאי לו לנסוע בשעות לא חוקיות כשלפי הנראה הביטוח אינו מכסה אותו בשעות הללו

כך שבמקרה של תאונה או נפגעים- לא יהיה לו עם מי לדבר

וכל התשלומים והתביעות יהיו עליו אישי (יכול לאבד פיננסית את כל מה שיש לו בחיים )

וצריך להיות ממש XXXX לעשות זאת

אצלנו ביחידה מתרכזים בנהגים המתפרעים על הכביש- אור אדום -זכות קדימה- אי עצירה - חגורות בטיחות -עבירות חמורות - צפצוף על החוק בגדול - אלכוהול -דיבור ללא דיבורית בסלולארי -ועוד

GUY

פורסם

אני באמת רק דבר אחד רוצה לוודא ואם אפשר שיהיה לזה סימוכין שאפשר לנסוע רק עם לוחית אחת, אני אשמח להעיף את הלוחית הקידמית אצלי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

האם לפי כך גם אופנוע אספנות אינו חייב בלוחית רישוי לפי הגודל התיקני וניתן לשים לוחית רישוי קטנה יותר כמו של אופנוע עד 50 סמ"ק?

פורסם
נדהמתי עד כמה בקיא השוטר בחוקי רכבי האספנות והקשיתי בשאלה: ''וכרכב אספנות, מתי אסור לי לנוע על הכביש?''

''אין לי מושג,'' ענה השוטר, ''אל תתחכם איתי'' והופ... הטונים עלו.

בדבר אחד אני מסכים איתו- סתם התחכמות מיותרת ומטופשת

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני באמת רק דבר אחד רוצה לוודא ואם אפשר שיהיה לזה סימוכין שאפשר לנסוע רק עם לוחית אחת, אני אשמח להעיף את הלוחית הקידמית אצלי.

לא

הכיתוב רכב אספנות הוא חובה רק על לוחית אחת

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
גם במידה ואתה מוכן לחתום על הציטוט עדיף היה לא לכתוב את מה שכתבת.

כל בוקר, בשעות האסורות, אני רואה לפחות כמה רכבי אספנות שנוסעים מבלי לחשבן לאף אחד.

חיפושית בורדו, חיפושית אפורה, חיפושית צהובה, אלקמינו כתומה עם כונס אוויר שחור, פורד אסקורט תכלת ועוד.

אני חושב שצריך לפתוח שרשור שמגנה את עברייני התנועה ולפרסם תמונות או מספרי רכבים כדי לצמצם את התופעה.

אני לא מסכים איתך

כי יכול להיות גם אחד עם פורד פוקוס בלי ביטוח וזה אותה עבירה גם עליו תכתוב גינוי?

מי שנוסע בשעות האסורות זאת בעיה רק שלו

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אני לא מסכים איתך

כי יכול להיות גם אחד עם פורד פוקוס בלי ביטוח וזה אותה עבירה גם עליו תכתוב גינוי?

מי שנוסע בשעות האסורות זאת בעיה רק שלו

אם הוא היה רושם על לוחיות הזיהוי של הרכב "בלי ביטוח", הייתי מגנה גם אותו.

גם אתה לא רוצה להיות מעורב חו"ח בתאונה מול רכב ללא ביטוח. ה"בעיה שלו" יכולה להפוך לבעיה שלנו

כשנצטרך לרוץ אחריו שישלם עבור הנזקים והרי זו עובדה שמדובר בעבריינים המזלזלים בחוק.

ארז רונן

פורסם

אני עכשיו לגמרי מבולבל מכל השרשור.

אשמח לקבל הבהרה חד משמעית

רכב אספנות חייב 2 לוחיות או לא?

האם אפשר לנסוע רק עם לוחית 1?

או שמא חייב 2 לוחיות כש 1 מהם חייבת בצמד המילים "רכב אספנות"?

אשמח לקבל תושבה מוסמכת וחד משמעית כי כל השרשור הזה לא הבנתי מה החוק אומר

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בדבר אחד אני מסכים איתו- סתם התחכמות מיותרת ומטופשת

למה התכחמות? נשאלה פה שאלה בתום לב, בעקבות חוסר ההבנה המוחלט שלו בנושא לוחיות רישוי לאספנות.

אם כבודו לא יכול לענות על שאלה בסיסית, שישאל את האחראי עליו - כפי שמתבקש גם בנושא הלוחיות.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
האם לפי כך גם אופנוע אספנות אינו חייב בלוחית רישוי לפי הגודל התיקני וניתן לשים לוחית רישוי קטנה יותר כמו של אופנוע עד 50 סמ"ק?

רשאי, מכיוון שבאספנות אין הגדרת מידה ללוחית.

אני באמת רק דבר אחד רוצה לוודא ואם אפשר שיהיה לזה סימוכין שאפשר לנסוע רק עם לוחית אחת, אני אשמח להעיף את הלוחית הקידמית אצליחת

הסימוכין הוא בתקנה 301(א): "לוחיות-הזיהוי יותקנו על הרכב אחת מלפנים ואחת מאחור במקומות המיועדים לכך על ידי היצרן, ובאין מקום כזה - לפי הוראות רשות הרישוי." אתה חייב שתי לוחיות ובפורמט זהה.

כל מי שאומר משהו אחר טועה !!

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...