Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TRIUMPH TR3 עושה עליה

ariebz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לציפי ויוסי,

ברכות ל''ילדה'' החדשה, מזל טוב

בהצלחה באיזרוח ובשיפוץ

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לכל המברכים המון תודה על הפירגון.ולאבי נוף-גם אנחנו אוהבים אותך.אבל בכל זאת -יש לנו ויכוח משפחתי ביחס לצבע היעד: נשמח להצעות מענינות. נא לנמק ולשכנע. (אני רוצה לבן-יוסי-אדום)( נא להתנתק מהשוביניזם) ציפי ויוסי

פורסם
מה זה הרכב הימני בתמונה:?:

פורשה

תמונה 206.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אבל בכל זאת -יש לנו ויכוח משפחתי ביחס לצבע היעד: נשמח להצעות מענינות. נא לנמק ולשכנע. (אני רוצה לבן-יוסי-אדום)( נא להתנתק מהשוביניזם) ציפי ויוסי

ירוק מירוצים בריטי. הכי טבעי לרכב הזה, כמו לכל מכונית ספורט בריטית מתקופתו. צבע אלגנטי ו"חזק".

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ירוק מירוצים בריטי. הכי טבעי לרכב הזה, כמו לכל מכונית ספורט בריטית מתקופתו. צבע אלגנטי ו"חזק".

האמת שירוק זה הכי אנגלי שיש. אדום זה איטלקי ולבן זה אמריקאי (לגבי זה אני לא בטוח :))

אבל ירוק באמת תואם את הייחוס.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...