Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי אספנות בכביש בין 07:00-09:00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה תרגיש אם יחליטו לצלם את רכבך נניח שאתה נוסע 5 קמ"ש מעל המותר, ואולי גם לא מאותת, ויעלו את תמונתך לאינטרנט?

ל'

אני מניח שארגיש זיפת עם זה ואולי אנסה בפעם הבאה לשמור על המהירות המותרת ולאותת בזמן.

את יכולה להשוות את העברות שציינת עם נסיעה ללא ביטוח?

ארז רונן

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה ההבדל בין החוק הזה לחוקים אחרים?

למה לא לצלם בעלים של רכבי אספנות ש:

- חונים בחניית נכים

- חונים באדום לבן

- עוברים פס לבן

- עושים שינויים אסורים ברכב

- מעבירים טסט בעזרת "מאכר"

- וכו וכו...

למה? כי כל אחד פה הוא אדם בוגר ואחראי למעשיו ולתוצאות מעשיו.

גם בפורומים אחרים באתר הזה לא שואלים למה אנשים מבקשים עצות על גלאי לייזר ומשבשים.

כל הפורומים פה נועדו כדי לחלוק ידע ולהעשיר אחד את השני. מה שהחברים עושים ברשות הפרט, או מחוץ לדפי הפורום, כל עוד לא משפיע על חברי הפורום, הוא עניינם בלבד. (נוכלים שמציעים מרכולתם בפורום למשל, לדעתי חובה לפרסם)

ולמי שיטען שהנוסעים בין 7-9 מסכנית את כל האספנים כי משרד התחבורה יחמיר את התקנות. זה אולי תירוץ אבל לא הסיבה.

פורסם

הבאתי לך דוגמא, באותה מידה אני יכולתי להביא דוגמא שבה תחתוך (בטעות או שלא) מישהו, ויצלמו אותך.

מצד אחד אתה מתלונן על הנסיעה בשעות האסורות, ומצד שני אתה עושה בעצמך עברה בכך שאתה מצלם אותם בזמן נהיגה.

הנקודה היא, הפרטיות של האדם, מכעיס אותך לראות אנשים נוהגים בצורה כזו, "ומצפצפים" על החוק ועל ההטבה שניתנה להם, מבחינתך זה נכון ורצוי להעלות את תמונתו ברבים, דעתי האישית היא שזו טעות, כך לא נלחמים בתופעה מסויימת.

(שלא תבין לא נכון, גם אותי מכעיס לראותם עוברים על החוק).

רוצה להשפיע באמת? אתה יכל להתגייס/להתנדב פעם בחודש משמרת של 4 שעות בשעות של הנסיעה האסורה ותתפוס את כל אלו שעוברים על החוק ואת אלו שרומסים את ההטבה שניתנה להם.

*MGB ROADSTER זה לא ויכוח זה דיון, זה מה שעושים בדרך כלל בפורום מביעים דעה עמדה והשקפה אישית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגובותי בכחול:

מה שהחברים עושים ברשות הפרט , או מחוץ לדפי הפורום, כל עוד לא משפיע על חברי הפורום, הוא עניינם בלבד.

זה בדיוק הענין. כביש ציבורי איננו "רשות הפרט", ומה שהעבריינים (שאינם בהכרח חברים) עושים שם משפיע מאד על חברי הפורום. זה בפירוש לא "עניינם בלבד".

ולמי שיטען שהנוסעים בין 7-9 מסכנים את כל האספנים כי משרד התחבורה יחמיר את התקנות. זה אולי תירוץ אבל לא הסיבה.

זה ממש לא תרוץ. זאת בדיוק הסיבה.

עודד

פורסם
הבאתי לך דוגמא, באותה מידה אני יכולתי להביא דוגמא שבה תחתוך (בטעות או שלא) מישהו, ויצלמו אותך.

מצד אחד אתה מתלונן על הנסיעה בשעות האסורות, ומצד שני אתה עושה בעצמך עברה בכך שאתה מצלם אותם בזמן נהיגה.

הנקודה היא, הפרטיות של האדם, מכעיס אותך לראות אנשים נוהגים בצורה כזו, "ומצפצפים" על החוק ועל ההטבה שניתנה להם, מבחינתך זה נכון ורצוי להעלות את תמונתו ברבים, דעתי האישית היא שזו טעות, כך לא נלחמים בתופעה מסויימת.

(שלא תבין לא נכון, גם אותי מכעיס לראותם עוברים על החוק).

רוצה להשפיע באמת? אתה יכל להתגייס/להתנדב פעם בחודש משמרת של 4 שעות בשעות של הנסיעה האסורה ותתפוס את כל אלו שעוברים על החוק ואת אלו שרומסים את ההטבה שניתנה להם.

*MGB ROADSTER זה לא ויכוח זה דיון, זה מה שעושים בדרך כלל בפורום מביעים דעה עמדה והשקפה אישית.

ל'

הדוגמאות לא משנות. נסיעה ללא ביטוח זו עבריינות מועדת בידיעה שסופה ידוע מראש. גם הנזק ליתר האספנים ידוע מראש וזה רק עניין של זמן. במקום להירתם ולנסות למגר את התופעה שזה אינטרס של כולנו, חלקכם מעדיפים להרוג את השליח.

אל תקבעי קביעה נחרצת כזאת לגבי זהותו של הצלם, זה לא הסגנון שלך.

יש מספר דרכים להילחם בתופעה, אני בחרתי בדרך הזאת. את מעדיפה דרך נוספת, אדרבה ואדרבה, אני בעדך.

ארז רונן

פורסם
מה ההבדל בין החוק הזה לחוקים אחרים?

למה לא לצלם בעלים של רכבי אספנות ש:

- חונים בחניית נכים

- חונים באדום לבן

- עוברים פס לבן

- עושים שינויים אסורים ברכב

- מעבירים טסט בעזרת "מאכר"

- וכו וכו...

מאחר ואין קשר בין העבירות שציינת לבין רכבי אספנות. אם בנוסף לאיסור נסיעה בשעות האיסור הייתה גם תקנה על איסור חניית רכבי אספנות בחניית נכים למשל, הייתי מצלם גם אותם, מבטיח.

ארז רונן

פורסם

ל'

למען האמת, הייתי מעדיף שהויכוח/דיון יעבור לשרשור נפרד אבל אין לי שליטה על זה.

ארז רונן

פורסם

אתמול גם אני ראיתי חיפושית אספנות נוסעת בשעה 8 בבוקר

השאלה היא האם כשאתה משנה את רכבך לסטטוס אספנות

במשרד הרישוי אומרים לך את המגבלות החלות עליו?

אולי אנשים לא יודעים את המגבלות

פורסם

כבר יצא לי לספר לשלושה אנשים שברשותם רכב אספנות, שחל עליהם איסור תנועה בשעות הנ"ל. הם היו המומים...:shock:

כמובן שאי ידיעת החוק אינה פותרת מאשמה, אבל בכל זאת, לא נראה שמשרד התחבורה טורח להסביר לבעלים על המגבלות וההטבות שלהם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

חבל לי שבמקום שכקהילת אספנים נתנגד למי שמפר את החוק ובסופו של דבר פוגע בכולנו, יש קולות שדווקא מי שמראה את המציאות הלא נעימה בפנים - הוא הוא האשם...

גם אם היו מצלמים אותי בעצמי נע בין שבע לתשע (רק לשם הדוגמה, אין לי בכלל רכב הרשום כאספנות) הייתי מתבייש בשקט בפינה וכנראה שלא עושה את זה יותר, ובטח שלא מתעווז על מי שתפס אותי על חם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חבל לי שבמקום שכקהילת אספנים נתנגד למי שמפר את החוק ובסופו של דבר פוגע בכולנו, יש קולות שדווקא מי שמראה את המציאות הלא נעימה בפנים - הוא הוא האשם...

גם אם היו מצלמים אותי בעצמי נע בין שבע לתשע (רק לשם הדוגמה, אין לי בכלל רכב הרשום כאספנות) הייתי מתבייש בשקט בפינה וכנראה שלא עושה את זה יותר, ובטח שלא מתעווז על מי שתפס אותי על חם.

תודה,

בזכות אנשים כמוך ושכמותך, אני מרגיש שהקרב לא אבוד.

שוב תודה,

ארז רונן

ארז רונן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...