Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי אספנות בכביש בין 07:00-09:00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט שבוע חלף מבלי שנתקלתי בפורעי חוק והינה, הבוקר, שלושה נהגים ברכבי אספנות נסעו בשאננות בשעות האסורות.

לצערי לא היה באפשרותי לצלם את העבריינים למעט אחד אך לצערי התמונה באיכות נמוכה. מאחר ואני לא מאמין בתוכנית לשיקום עבריינים, אני מניח שעוד אתקל בהם והפעם לא יתמזל מזלם. הרכב הראשון שנתקלתי בו היה חיפושית בצבע בורדו בראשון לציון בשעה 07:07, את סוג הרכב השני לא זיהיתי, צבעו פנינה, הוא מזכיר בצורתו אמריקאית משנות השישים ונתקלתי בו בשעה 07:23 בכניסה לאזור התעשיה בראשון. את הוולוו ראיתי בצומת בית דגן בשעה 07:28.

27012010328.jpg

27012010329.jpg

ארז רונן

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז, כל הכבוד על הדבקות במטרה.

אני מחזיק את עצמי מתחילת השרשור לא להגיב אבל הנה נשברתי.

בעבר פתחתי שרשור בנושא בפורום הסגור וכל וותיקי המועדון השתיקו אותי בטענה שהתופעה נדירה. אז הנה הוכחה מצולמת, אני ראיתי רכבים שנוסעים קבוע בשעות האסורות אבל אני לא מסתובב בכבישים עם מצלמה בשביל לצלם את זה.

בנוסף הטלפון שלי מפורסם ברחבי האינטרנט (כי הוא מופיע פה בחתימה) והרבה אנשים מתקשרים להתייעץ בהרבה נושאים אבל כל חודש יש את החוכמולוכ התורן שרוצה לחסוך עלויות ע"י שימוש ברכב אספנות.

אבל זה בסדר, נמשיך לנוח על זרי דפנה עד שתבוא המכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עם כל הכבוד, התשובה שלך מכלילה ושיטחית. מה זה "כל ותיקי המועדון"? אתה משמיץ ומעליל על כך ש"כל" ותיקי המועדון מגבים את מי שנוסע בשעות האסורות?

ולגבי היקף התופעה, אף אחד לא יודע.

מעבר לכך ברור שזאת תופעה מגונה וגם אני יכול להכניס תובנה מבלי לבדוק:

"כל מי שנוסע ברכב אספנות בשעות האסורות, אינו חבר מועדון ה-5". איך זה? הכללות זה טוב..הא?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ארז באמת,

אולי התמונות מצולמות בחג? אולי בשבת? אולי ב 09:10 וזה בכלל שכן שעושה לך רעש בשכונה ואתה מחסל חשבונות איתו פה בהמצאת עבירות שלא היו ולא נבראו?

פשוט שטות מוחלטת (ואני בכלל לא מדבר על נושא השרשור אלא על צורת ההוצאה לפועל).

באף תמונה אין שעה ותאריך (וגם אם כן, השעה והתאריך ניתנים לכיוון כאוות נפשך).

אם במקרה תצלם תמונה של מישהוא שאני מכיר, אני מאוד אמליץ לו לתבוע אותך על הוצאת לשון הרע והלבנת פניו ברבים.

יאללה, פרסם,פרסם תמונות, התביעות בדרך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Just for information, here (Austria) there is also a limitation but only for imported classic cars - lower number of drivable days per year. No problem if the vehicle was first registered in Austria - in that case it's like any other vehicle (test, tax) but if it's older than 25 years the insurance will give you a better quote if it's a second vehicle. Also, I don't know about cars in the US, but believe me there is a difference for trucks - you are not allowed to carry load if you have collectors plates. Another otion is to convert a truck or a bus to a mobile home but they check if this is really used for this purpose... T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

שמע, במחיר של זאכר-טורט וכוס קפה אני שולח לך מקלדת עם אותיות בעיברית.

פורסם

Schwarzwald Tort , בקרטנר שטרסה יותר עדיף :wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ואני עדיין טוען שמקלדת עם אותיות בעיברית עדיפה על שניהם, לפיצוי על אובדן הקלוריות אני אשלח לך איזה מוצרט-קוגל בקופסא :wink:

פורסם

לרגע נדהמתי מהצעתך על הזאכר טורטה. את הקרש הזה אני מאחל לאויביי שייחנקו. מוצרט זה שדרוג רציני...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יכול להיות שכן יכול להיות שלא, איך זה קשור לנושא?

זה קשור לנושא קבל

נהג אוטובוס נוסע בשעות הבוקר בין 7-9 בבוקר, ובעוד האוטובוס מלא נוסעים שרוצים להגיע בשלום

לעבודה, מחליט הנהג להוציא מצלמה (ברכב ציבורי) ולצלם תוך כדי נסיעה מספר תמונות של מכוניות

אספנות שנוסעות בבוקר בלי לשים לב לסביבתו (רכבים והולכי רגל).

עוד תאונת דרכים שני הרוגים נמחצו למוות ע"י אוטובוס נשמשקלו 14 טון נקודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...