Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש נחמד, כיף להפגש כל פעם מחדש.

ולך יונתן תודה על המחמאות, מוכנה להכין לך תמיד דברים טעימים, רק תבקש מה שתרצה.

ולנו הצפונים התברכנו בצלם מחונן. כל הכבוד על הצילומים הנפלאים.:-)

חג שמח.

יהודית ואריה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה ושוב תודה לכל מי שאירגן, טרח, וכמובן - לכל מי שבאו עם מיטב רכביהם לפנק את כולנו.

היה ממש נחמד, וטוב שהמפגש הועבר צפונה, כך יכולנו להתאחד כולם (מסכנים הירושלמים...).

יונתן - תמונות מדהימות. ותודה שכללת גם את הגולף שלי - אמנם צעירת המשתתפות (ככל הנראה - עדיין לא בדקתי ת.ז. של הסובארו XT...) אבל היא עוד תגדל!

שבוע טוב לכולם, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היי לכולם

תודה מיוחדת לחברינו רפי קגנוביץ, שהשכים קום וביחד עם דרור בריל ומתניה הלוי - דאגו לפנות את הררי הזבל בשטח.

בזכות עבודתם, הגיעו החברים למשטח נקי ומחובלל.

תודה לדרור בריל על הפקת מידבקות האירוע כתרומה.

תודה לצלמים הנפלאים שהצליחו להעביר לפורום את אווירת האירוע באמצעות צילומים נהדרים.

תודה למאות החברים שהיגיעו לחגוג את אירוע פסח המסורתי. השתתפו 83 כלי-רכב.

כלקח מאירועים קודמים, הזמנו שירותים כימיים. גם זה הוכיח את עצמו.

סה"כ היה אירוע מאורגן להפליא, צבעוני, וכייפי.

נחום.

תמונות יועברו בהמשך.

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

היה ארוע יפה מאוד הרבה אנשים ,הרבה רכבים

יונתן אתה צלם נכס למפגש הצפוני ולכול מועדון ה-5 כול תמונה אומנות ....:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

חברים, תודה רבה על הפירגון!

תודה מיוחדת לאלון ודרור שאספו והחזירו אותי, והעניקו לי חוויית נסיעה בעוד שני רכבים מיוחדים! (המוריס והאופל).

ופעם נוספת ליהודית ואריה שלקחו פיקוד על "המנגל הצפוני", והעשירו את החוויה עם ארוחה דשנה וטעימה!

לאמוץ תודה על ההסבר המפורט על הסברה! רכב ייחודי שטרם ראיתי כמותו בארץ!

תמיד כיף וחויה לבוא למפגשים של המועדון!

בברכה!

יונתן.

פורסם
מפגש יפה , אני שמח לראות את הרנו 4 הירוקה שוב על הכביש - נו מתי הוא מצטרף למועדון רנו4 ? :oops:

עכשיו אני אוכל את הלב על זה שלא באתי. :bad-word::bad-word:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
עכשיו אני אוכל את הלב על זה שלא באתי. :bad-word::bad-word:

הרנו הירוקה קיבלה מז'קלין (התורמת של עליזה ) מלא חלקים במתנה ! לא צריך תודה ! צריך לראות אותה לפעמים במפגשי מועדון רנו 4 !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
חברים, תודה רבה על הפירגון!

תודה מיוחדת לאלון ודרור שאספו והחזירו אותי, והעניקו לי חוויית נסיעה בעוד שני רכבים מיוחדים! (המוריס והאופל).

ופעם נוספת ליהודית ואריה שלקחו פיקוד על "המנגל הצפוני", והעשירו את החוויה עם ארוחה דשנה וטעימה!

יונתן, אתה תמיד מוזמן :-)

התמונות... פשוט פנטסטי !

והסלטים של יהודית... תענוג צרוף :turn-l:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...