Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור שלום

גם אותי זה מאוד מרגש

בהחלט שרשור מדהים

פשוט אין לי מילים

ישר כוח

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני או יורם, יש לי שאלה אלכם, אבא בזמנו סיפר לי שבאחד מהמסעות שלו שהוא חיפש מכוניות לשיפוץ הוא מצא באיזה מקום אוטו אנגלי משנות ה20 קבור באדמה ושהם הוציאו אותו כל האוטו היה רקוב ונכנסו שורשים לכל החלקים באוטו , הוא גרר אותו משם ולקח אותו לחבר שלו באיזה מושב או באיזה מקום שאני לא זוכר בדיוק ולאחר כמה ימים שהוא בא לקחת משם את האוטו מישהו גנב אותו, אבא חשב שזה החבר גנב אבל השאלה שלי אם אתם יודעים במה מדובר ואיפה האוטו האוטו הזה היום מצאתי באנטרנט תמונה של אוסטין 22 וזה דומה מאוד לתמונה ששמתי מהאלבום שלו, יכול להיות שזה האוטו:

4.jpg

071.jpg

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם
אור כל הכבוד על העלאת התמונות!

ללא ספק מדובר פה על חתיכת הסטוריה

תמונות אלה הם בעלי ערך היסטורי חשוב לתרבות הרכב בישראל ,בעקר מכיוון שיש שם רכבים מיוחדים שחלקם כבר איננו.

אם אני לא טועה אחת המכוניות דומה מאד לבוגאטי.

נראה שהייתה בוגאטי בישראל,במגרש ידוע לפרוק מכוניות בת"א, בגבעת הרצל, על השערים היה תלוי גריל של בוגאטי במשך שנים עד לסגירתו,נדמה לי בסוף שנות ה-80 חבל לא?שבת שלום-זאב

zeev

פורסם
נראה שהייתה בוגאטי בישראל,במגרש ידוע לפרוק מכוניות בת"א, בגבעת הרצל, על השערים היה תלוי גריל של בוגאטי במשך שנים עד לסגירתו,נדמה לי בסוף שנות ה-80 חבל לא?שבת שלום-זאב
התמונה של הבוגאטי שהעלה אור היא של רפליקה על בסיס אופל קומודור. היא הגיעה לארץ ע"י עובד זר לפני המון שנים, לא קיבלה רישוי ישראלי, וכיום היא במוזיאון המכוניות בתפן. בתמונה אפילו רואים את המספר הזר שלה. לי לא ידוע על בוגאטי מקורית שאי-פעם נסעה על כבישי ארץ הקודש.

היום מצאתי באנטרנט תמונה של אוסטין 22 וזה דומה מאוד לתמונה ששמתי מהאלבום שלו, יכול להיות שזה האוטו
התמונה מהאלבום היא של אוסטין 7 - מכונית קטנטונת שיוצרה באנגליה בשנות השלושים, עם מנוע 750 סמ"ק ראש-שטוח. היו לא מעט מכוניות כאלו בארץ, שהגיעו תקופת המנדט. כיום ידוע לי רק על אחת כזו, במצב משופץ ויפה, שמוחזקת ע"י אספן ותיק מאזור המרכז. אגב - אוסטין 7 היתה המכונית הראשונה של אבא שלי, בתחילת שנות החמישים - צריכה להיות לי תמונה מצהיבה שלה באיזה קופסה בבית - יאללה לחפש...

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כשהייתי סטודנט צילמתי בעכו אוסטין 7 עם המספר העגול 80-000.

מישהו יודע מה עלה בגורלה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כשהייתי סטודנט צילמתי בעכו אוסטין 7 עם המספר העגול 80-000.

מישהו יודע מה עלה בגורלה?

כן. פרטים בה"פ מחמת צינעת הפרט.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בהמשך להצעתו של manor, ובאישורו של אור, בנו של שמואל סגל ז"ל, שיניתי את שם השירשור.

בברכה,

קובי

אחראי פורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה לכולם.

בני, הזכרת שלאבא היתה בלילה, מצאתי באלבומים תמונות של כמה בלילות שהוא שיפץ, השאלה אם אתה יודע איזה בלילה הוא מכר לסוכנות של פיאט ומה קרה לפיאט השנייה, אם היא עדיין קיימת. תודה

38.jpg

71.jpg

66.jpg

69.jpg

70.jpg

47.jpg

Morris 8 1936

פורסם
תודה לכולם.

בני, הזכרת שלאבא היתה בלילה, מצאתי באלבומים תמונות של כמה בלילות שהוא שיפץ, השאלה אם אתה יודע איזה בלילה הוא מכר לסוכנות של פיאט ומה קרה לפיאט השנייה, אם היא עדיין קיימת. תודה

למיטב זכרוני 27-904

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אהה ועוד משהו, מצאתי בבית של סבא כמה ספרי ספרות מקצועית של מכוניות ואופנועים יש אצלי 7 ואצל סבא השאר

04-02-06_1333.jpg

Morris 8 1936

פורסם
זו לא פיאט - זו מוריס 8.
אה תודה, חשבתי שזה פיאט לפי הסמל

Morris 8 1936

• תוכן חדש...