Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתהליך התעסקויותי באוטו החלטתי להרכיב וונטות חשמליות,שזה היה החלק הקל,קניתי יוניט מאוורר 80 מעלות והרכבתי אותה על הסעפת יניקה ליד הקארב',הנעתי את האוטו אתמול וחיכיתי שידלק,אבל זה לא קרה...האוטו מגיע ל95 מעלות והם לא נדלקות,בנסיון השני החלפתי בין חיישן הטמפ' לבין היוניט כי אולי הקריאה שונה(?)אבל עדיין הם לא נדלקות,

ביוניט שהיא חדשה ומיועדת למיצובישי גאלנט,יש שני חיבורי חשמל,שלפי הבנתי באחד נכנס המינוס והשני יוצא לוונטה?או שאני טועה,בכל אופן הפלוס קבוע,ואין לי מושג למה זה לא עובד,דרך אגב,את שני החוטים שחיברתי ליוניט (שהם מינוס)אם אני מגשר הן עובדות כך שחוץ מהיוניט הכל מורכב בסדר,יכול להיות יוניט תקולה?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

שלום.

יתכן מאוד שבטעות הרכבתה את היוניד לתוך מעבר וואקום ולא מעבר מים.

אני ממליץ לפרק את הרדיאטור ולהתקין את היוניד ברדיאטור עצמו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בדרך כלל על הבית של הטמוסטט ישנם הברגות סגורות שניתן שם גם לשים יוניט

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

שם שמתי וזה לא עבד,בנתיים חיברי אותן שיעבדו קבוע עד שאני יעשה פלאנג' לצינור התחתון,בין הרדיאטור למשאבת מים,והחלפתי את היוניט ל60 מעלות,נראה אולי זה יעבוד...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...