Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה טיול מאד מוצלח ומאורגן למופת ועל כך מגיעה תודה לכל המארגנים שעבדו קשה לפני היציאה ובמהלך הטיול עצמו

כל הכבוד :wave2:

אלחנן

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על הרעיון,ההתארגנות והיציאה למסע נחמד למרות סופות החול החווייה המאתגרת שווה הכל

עופר בן צבי

פורסם

כייף כייף כייף!

הכי כייך לדעת שחזרתם בשלום, עמוסי חוויות.

היות ואני מכיר לפחות את חלק מהמארגנים, אני משוכנע כי הכל עבד על הצד הטוב ביותר!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
שלום חברים.

לפני שעה קלה הגענו נעם ואני לביתנו. עייפים, רצוצים, אך מאד מרוצים.

המסע היה חוויה, אירוע שונה ומיוחד שלא בנקל יישכח.

מעבר לנסיעה לאילת, המסע כלל ביקורים רבים ומודרכים באתרים כאלו ואחרים, ועוד.

אין לי כח כעת להאריך בפרטי המסע, אני מניח שעוד ייכתב רבות על כך,ותועלינה תמונות.

אך כבר כעת, אני חייב להודות לכמה חברים.

תודה גדולה לשלי קליין, אסף בקר ומשה גיא, על העזרה הגדולה בתכנון ובביצוע.

תודה ענקית ל "כח איצקוביץ" - דורון וענת, אשר היו המאסף הטכני וסייעו לכל החברים שנתקעו עקב משאבת מים, חוט חשמל, צינור דלק וכד'. (אגב, גם אסף היה "חילוצניק", אולי בעל כורחו...).

תודה לאהוד לביא, גרריסט שונה, מיוחד במינו, שליווה אותנו ביום הראשון עד השעות הקטנות, בנאמנות ובסבלנות מדהימים. (וגם תודה לדני לוי על ההמלצה).

תודה לאבי דהאן הנהדר על המדבקות שהפיק בהתנדבות למסע.

תודה ליונתן גוטמן המקסים, שצילם וצילם וצילם, ושביקשנו ממנו ללא הרף עוד ועוד תמונה.

תודה מיוחדת למצא ולאה, חיל המאסף, שסבל את כל "המזדנבים בדרך".

תודה וחיבוק ענק, לכל 70 החברים שיצאו למסע הבלתי שגרתי, עם רכבי האספנות הקשישים, עם 10 טון של אנרגיות חיוביות ורצון עז להצליח, ועם הרבה אהבה ופרגון זה לזה.

כפי שהבטחתי לחברים שהשתתפו - תם המסע, תם אך לא נשלם.

העיניים (והתוכניות) נשואות אל המחר, והוא בא יבוא, גדול ומואר יותר.

ערב טוב

אבי נוף.

בוקר טוב,

מצטרפת לתודות והברכות של אבי נוף ומודה לחברים על שיתוף הפעולה של כל החברים, אבל כל המסע לאילת לא היה מתקיים ללא אבי נוף האחד והיחיד. תודה ענקית מאיתנו.

יום מקסים

יונה

ו- שלי

פורסם

התחיל במילות תודה למארגני הטיול שללא מאמצים רבים גלויים ובטח הרבה יותר נסתרים יזמו וארגנו לנו טיול מדהים.

ובטח רבות עוד ידובר על צוות תיקוני הדרכים שללא דאגה ומחשבה עצרו לעזור לכל מי שצריך וכל זאת לא איבדו את חיוכם לרגע.

תודה לכל החברים שבאו, וכמובן ששמחתי להכיר עוד כמה חברים חדשים.

כל מה שנותר לי הוא להעלות כמה תמונות (ממתין לראות את תמונות הצלמים היותר מוכשרים ממני). כחוויה אישית מאוד נהנתי, לא היה מזיק אם צריכת הדלק היתה קצת יותר נמוכה. אולי ניתן לארגן הנחות בתחנות הדלק בטיולים הבאים :wink: וכמובן אשמח להחזיר את כל החול שהאוטו הצליח לאסוף ולאגור בסופות החול.

הדבר היחיד שצר לי, שלא יצא לי לצלם את המכונית שלי או של אחרים בעליות הקטנות של מצפה (למרות החשש מתברר שהעליות לא היו כל כך קשות לטיפוס).

long live the V8 engine

DSC05373.JPG

DSC05374.JPG

DSC05375.JPG

DSC05376.JPG

DSC05378.JPG

DSC05389.JPG

DSC05395.JPG

DSC05396.JPG

פורסם

כמה תמונות של הפיאט מיליצ'נטו שלי שדהרה ועשתה את הנסיעה בגדול ועקפה את השיירה בעליות דרך עין המצלמה של שלי קליין

אלחנן

0071.jpg

0072.jpg

073.jpg

075.jpg

0026.jpg

0027.jpg

פורסם

למה יונה בודק ללמה את השיניים?

ולמה גם הסוס

טוב נו רופא שיניים:)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303