Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד קורטינה מה הבעיה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע לסגור את השירשור עם עבודת בחחות כזאת על הפנים

אני מציע לחסום משתמש כמוך!

את הרכב שלך תשפץ איך שאתה רוצה.

לפותח השרשור, המשך לעדכן אותנו בנעשה בבקשה.

אסף.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפותח השרשור -

כמי שהיה אחד מהבעלים הקודם של הרכב (לפני הוא היה של סבא שלי ושל אבא שלי) חשבתי לעדכן אותך בכמה נתונים שאולי יעניינו אותך:

1. הבקאקס הוחלף לבקאקס שפורק מקורטינה מודל 82. ויש לזה משמעות נדמה לי גם בקשר לגודל לצלחות הבלמים.
  2. המנוע הוחלף בשנת 91-92 למנוע של סיירה 1.6 מודל 87.
  3. משאבת המים המכאנית לשפריצר של השמשה הקדמית הוחלף למנגנון חשמלי עם כפתור ירוק בצד שמאל של ההגה למטה.
  4. ועוד דבר: הפרווה הדהויה שעל הדש-בורד היתה פעם בצבע בורדו בוהק. אבל זה בטח לא כל כך מעניין אותך.

אם אחשוב על עוד דברים אעדכן אותך, ואם יש לך שאלות על ההסטוריה של הרכב, אשמח לעמוד לרשותך.

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
פגשתי אותו אתמול האוטו אחרי צבע

איזה צבע? מטעמי נוסטלגיה - אני מקווה שחום.

אגב, חום זה הצבע האורגינלי של הרכב הזה, אבל בצבע כללי שעשיתי לו באזור שנת 1999-2000 בואדי-ג'וז בירושלים, הצבעי קצת פיקשש, ויצא צבע דומה, אבל נוטה לכיוון הג'ינג'י.

לירוי, אני מת להבין איך אתה מצליח להיות קשור לכל כלי הרכב המעניינים...

פורסם
מצטער להרוס אבל האוטו ניצבע בשחור מט

תמיד אפשר לצבע אותה חזרה בחום

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לכולם שלום

מודה לכולם על תגובות נעימות והלא ,אבל כל אחד והמנוע שלו

לא משנה ....

תמונות ,ואני אומר תודה לאלוהים אני נושם עוד אצבע אותה כל 6 חודשים ,, אני לומד ברכוש שלי..

05042010320.jpg

05042010324.jpg

12042010346.jpg

12042010353.jpg

15042010355.jpg

16042010386.jpg

16042010387.jpg

30042010390.jpg

פורסם

כל הכבוד על התעוזה.

מאוד קשה לראות את רמת הצביעה, אך ברשותך.. הגולגולת על מכסה המנוע לא מתאימה ב-כלל !

הייתי מוותר עליה ויפה שעה אחת קודם.

בהצלחה בהמשך, מחכה לעדכונים נוספים.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
לפותח השרשור -

כמי שהיה אחד מהבעלים הקודם של הרכב (לפני הוא היה של סבא שלי ושל אבא שלי) חשבתי לעדכן אותך בכמה נתונים שאולי יעניינו אותך:

1. הבקאקס הוחלף לבקאקס שפורק מקורטינה מודל 82. ויש לזה משמעות נדמה לי גם בקשר לגודל לצלחות הבלמים.
  2. המנוע הוחלף בשנת 91-92 למנוע של סיירה 1.6 מודל 87.
  3. משאבת המים המכאנית לשפריצר של השמשה הקדמית הוחלף למנגנון חשמלי עם כפתור ירוק בצד שמאל של ההגה למטה.
  4. ועוד דבר: הפרווה הדהויה שעל הדש-בורד היתה פעם בצבע בורדו בוהק. אבל זה בטח לא כל כך מעניין אותך.

אם אחשוב על עוד דברים אעדכן אותך, ואם יש לך שאלות על ההסטוריה של הרכב, אשמח לעמוד לרשותך.

אילן

תודה לך ,אכן יפה לדעת מההיסטוריה שלה נהיה בקשר אילן אם יש לך תמונות שלח ,

ולמה אתה מבואס ? נשפשף נצבע אקדח וקומפריסור יש וברטעה קרובה :lol:

פורסם

סחטיין בן אדם , לא כל אחד היה מעיז ובטח לא כל אחד היה מצליח לעשות פחחות וצבע בתאים ביתיים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תודה לך ,אכן יפה לדעת מההיסטוריה שלה נהיה בקשר אילן אם יש לך תמונות שלח ,

ולמה אתה מבואס ? נשפשף נצבע אקדח וקומפריסור יש וברטעה קרובה :lol:

לצערי יש לי רק תמונה אחת של הרכב, וגם היא בשחור לבן, ככה שזה לא יעזור הרבה.

לא זוכר אם כתבתי קודם - את הרכב קנה חדש אח של סבא שלי, אח"כ עבר לאבא שלי, ואח"כ אלי. זה היה הרכב הראשון שלי מגיל 19 ועד 30 - אז בטח שיש לי נוסטליה לגבי הצבע שלו. האמת שלפני כמה חודשים התחלתי לחפש אותו בשביל לקנות אותו בחזרה - אבל הקדמת אותי. בכל אופן אני שמח שהקורטינה משתפצת וממשיכה להינות בכבישים.

כמובן שאשמח לעזור לך בכל שאלה על האוטו, נדמה לי ששלחתי לך פעם את הטלפון שלי בפרטי. אם לא - שלח הודעה ואכתוב לך מה המספר.

עוד דברים שנזכרתי - הבאקאקס הוא של קורטינה ממודל 79-82 לא זוכר בדיוק, אבל תהיה לזה משמעות כשתצטרך להחליף צלחות בלמים. הגריל הוא לא אורגינלי של הדגם משנת 74, החלפתי אותו לגריל של שנתון אחר, לא זוכר איזה, אבל לגריל המקורי לא היו פסים בצבע כסף.

אח, נוסטלגיה נוסטלגיה.

• תוכן חדש...