Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתת פול גז ביציאה מחנייה זאת לא השתוללות, אנשים באים להראות ולהיראות, אנשים באים לשמוע מנועים וצווחת צמיגים, כמובן שאסור לסכן אף אחד וצריך לעשות הכל בטוב טעם אבל מפה ועד השתוללות הדרך ארוכה.

כנראה שיש אנשים אינטרסנטיים שלא מעוניינים בהגעת האופנוענים שאולי גונבים את ההצגה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אופנוען שמגיע כל שבוע לנוקיה, וממה שאני רואה ,בעקר מכוניות משתוללות במיוחד אם אתם יושבים מאחור בקפה ארומה כל שניה פסיכי אחר לוקח את הכיכר בזריקות זנב בפול גז.

ומי שלא אוהב אופנועים זכותו, אבל להמציא שהם משתוללים בנוקיה, זו עלילה חסרת בסיס.

פסיכים יש פה ושם בכל מקום מכל סוג.

פורסם

אני מגיע למפגש לעיתים,כמו שציינו כבר מעלי,מי שבד"כ משתולל זה בחניה החברה הצעירים עם "המכוניות עם הסטריאו":wink:.

אם באמת ראית אופנוע משתולל...אז זה היה מקרה בודד וכפי הנראה "עשב שוטה"...זה לא משקף את כל ציבור רוכבי הדו"ג!

אז להכפיש את כל הקהילת הדו"ג?נו באמת..

אני רוכב דו"ג,לא אחת פקדתי את המפגש עם האופנוע שלי,אני לא משתולל וגם מאוד נהנה במפגש כשרגוע ושקט.

אז בוא נקווה ביחד שזה היה מקרה חד פעמי,אם המקרה חוזר על עצמו,ויש סכנה לחיי אדם,אז אני מניח שתדע מה לעשות...

ערב טוב לכולם.

@

פורסם

אני גם זוכר את התאונה עם המיצובישי

עם האבא הערס והילד שלו שדומה למיקו:lol:

בכל מקרה, אחלה מגרש לזריקות זנב עם במוו 530 למי ששם לב:-D

תמיר.

פורסם
איזה שנאה לאופנועים.

אני הייתי שם עם אופנוע ובמפגשי נוקיה יש יותר אופנועים ממכוניות.

כל מכונית שרירים אמריקאית שעוברת ברחוב משאירה סימני צמיגים על הכביש והרבה עשן.

כל מכונית משופרת שמגיעה למפגש ליד עושה הרבה יותר רעש ובדרך כלל גם עוברת את הרמזור באדום.

מה שמפריע לך זה איזה אופנוען סורר אחד.

תגיד שמפריע לך שזה הפך להיות מפגש אופנועים.

הרבה יותר פשוט.

1+מסכים ומחזק

פורסם
אני גם זוכר את התאונה עם המיצובישי

עם האבא הערס והילד שלו שדומה למיקו:lol:

בכל מקרה, אחלה מגרש לזריקות זנב עם במוו 530 למי ששם לב:-D

צודק במאה אחוז!

כבר 3 שבועות ברצף שראיתי את הבמוו הזאת במפגש לפי דעתי שנתון 2001 או 2002,חיה רעה!

• תוכן חדש...