Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמי לירן, אני בן 28 מהרצליה. אני חבר בפורום מ-2003 אבל אף לא יצא לי להיות יותר מדי פעיל כי מיד אחרי הצבא התחלתי במסכת הלימודים וסופסוף רואים את הסוף (או שאולי זו רק ההתחלה :shock:)

היו צריכים לעבור לידי שני רכבי אספנות אך לצערי זה כבר לא יקרה עקב אירועים שכואב לי לדבר עליהם.

אני נמצא בשלב בחיים שאין לי אפשרות בשנים הקרובות להתחיל השקעה ברכב אספנות (לקראת הוצאות כבדות) ולכן אני פונה אליכם.

אם יש כאן מישהו שהתחיל\מתחיל\יתחיל לשפץ רכב בקרוב ורוצה יד עוזרת אני מאוד אשמח לקחת חלק ולעזור.

יש לי ידיים טובות, לא מעט כלים וגם ידע ונסיון. לפני כשנה קניתי אונו לנסיעות מהבית ללימודים ולעבודה. היא עמדה 9 חודשים כי אמרו שהלך לה ראש וגם גנבו לא מעט חלקים מכניים. במשך חודש בערך השגתי חלקים והרכבתי (תוך כדי לימודים ועבודה), ואחרי חצי שנה שיפצתי את הראש בהנחיית מכונאי חבר של אבא שלי.

אבא שלי צבעי רכב כך שיש לי קצת קשרים עם מוסכים ואוכל לעזור גם בזה.

אפשר ליצור קשר בפרטי ואני אתן את מספר הטלפון שלי.

שיהיה ערב נעים,

לירן

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

תודה רבה :)

תודה גם למי שהתייחס ושלח לי בפרטי. עניתי לכם, מקווה שהצלחתי לעזור.

שיהיה לכולנו יום טוב!

לירן

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
איזה מלך!

אם הקומפלמנט הזה מופנה אליי אז קודם כל המון תודה רבה! :-)

ואם אכן, איך זכיתי בו?

פורסם
אם הקומפלמנט הזה מופנה אליי אז קודם כל המון תודה רבה! :-)

ואם אכן, איך זכיתי בו?

לא אני חלקתי את הקומפלימנט , אבל בהחלט מסכים .

פשוט אהבה טהורה ורצון לעסוק בנושא בכל מחיר

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
שלום חברים,

שמי לירן, אני בן 28 מהרצליה.

אני נמצא בשלב בחיים שאין לי אפשרות בשנים הקרובות להתחיל השקעה ברכב אספנות (לקראת הוצאות כבדות) ולכן אני פונה אליכם.

אם יש כאן מישהו שהתחיל\מתחיל\יתחיל לשפץ רכב בקרוב ורוצה יד עוזרת אני מאוד אשמח לקחת חלק ולעזור.

יש לי ידיים טובות, לא מעט כלים וגם ידע ונסיון.

אבא שלי צבעי רכב כך שיש לי קצת קשרים עם מוסכים ואוכל לעזור גם בזה.

אפשר ליצור קשר בפרטי ואני אתן את מספר הטלפון שלי.

שיהיה ערב נעים,

לירן

על רצון טוב לעזור מגיע יישר כוח (אני יודע שיש עוד רבים בפורום כמותך אבל אתה מציע את עצמך 'ומשווע' לעזור ועל כך הכינוי..)

פורסם

תודה רבה לכם!

מכוניות בשבילי זו פשוט אהבה בלתי מוסברת.

כואב לי לראות רכב מוזנח ותמיד אהבתי להתעסק איתן.

לפעמים כשאני רואה רכב (אספנות, חדש או כל BMW) אני כל כך מתלהב וחברה שלי הייתה מתעצבנת למה אני לא מתלהב ממנה כמו ממכוניות. הסברתי לה שאני אוהב אותה ומכוניות זו אהבה אחרת...

היום, אחרי 9 שנים, היא התרגלה ואפילו מצלמת לי אם אני לא איתה :lol:.

כשאני חושב על היום שאני אקנה ואעבוד על הרכב הראשון שלי אני פשוט מתרגש ברמות בלתי מוסברות.

זה אולי נשמע קצת מטומטם וילדותי אבל אני לא יכול לשלוט בזה ואין לי מילים להסביר...

חשבתי שזה יעבור עם הגיל אבל זה רק מתחזק:shock:

אני רוצה גם לנצל את השרשור להודות לכל מי שהתייחס והזמין אותי לקחת חלק בפרויקט שלו.

אני מאוד מעריך את זה :) וזה לא עניין של מה בכך!

שיהיה לכולנו שבוע טוב

• תוכן חדש...