Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לשכוח מ.ב ושאר ניירת ,להגיע מוקדם לתור ולא להכנע לחאפרים שנדחפים.

לשים לב למה שהבודק רושם,להתאמה לשנת היצור בטייטל לרשום במ.ב,לבין המדבקה בדופן הדלת.

להקפיד שירשמו תוספות כמו:פתח בגג וכו' גם בתקינה וגם בחלון 6.

ניירת מקור ולא פקס.

רכב אספנות לאאאא צריך לשנות פנסים.

גם צמיגים גדולים שרשומים ומאושרים עלי די היצרן התקינה חייבת לאשר.

לשלם את האגרה.

כל התהליך אורך יומיים,

אשמח לענות על שאלות נוספות.

בהצלחה

פורסם
לא לשכוח מ.ב ושאר ניירת ,להגיע מוקדם לתור ולא להכנע לחאפרים שנדחפים.

לשים לב למה שהבודק רושם,להתאמה לשנת היצור בטייטל לרשום במ.ב,לבין המדבקה בדופן הדלת.

להקפיד שירשמו תוספות כמו:פתח בגג וכו' גם בתקינה וגם בחלון 6.

ניירת מקור ולא פקס.

רכב אספנות לאאאא צריך לשנות פנסים.

גם צמיגים גדולים שרשומים ומאושרים עלי די היצרן התקינה חייבת לאשר.

לשלם את האגרה.

כל התהליך אורך יומיים,

אשמח לענות על שאלות נוספות.

בהצלחה

מה הכוונה לא צריך לשנות פנסים?.קיבלתי זימון לתקינה,ואני מצטט "לרכב שיובא מארה"ב,חשבונית רכישה של פנסי חזית אירופיים אסימטריים מבית עסק מורשה לסחר במוצרי תעבורה,וחש' ממוסך מורשה לחשמלאות רכב להתקנת הפנסים ברכב".עד כאן סוף ציטוט.ויש להם עוד דרישות שאפשר לעמוד בהם.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

תגיע מוקדם בקר. אם מדובר ברכב אספנות אז ממילא אתה לא אמור לנוע ב0800. רב האנשים שתמצא שם הם מאכרים שנימצאים שם יום יום, מכירים את התהליך וגם את כל העובדים, השומריםף ואת מי לא. הם ינסו לתחמן אותך. תתעקש על התור שלך. הצטיד בסבלנות. אם תצתרך להטביע מיספרים, אל תיכנס למכון שמימול. תוכל לעשות את זה בחצי כסף במקומות אחרים- המכון שליד בךןמפילד למשל. 5 דקות נסיעה משמם.

בהצלחה אריה

פורסם

רכב אספנות לא צריך להחליף פנסים

ואם שואלים אותך מאיפה ייבאת את הרכב, תגיד - גרמניה

הם לא יכולים לברר את זה והם לא יסתכלו על הפנסים

פורסם

מקווה שהלך או עדיין הולך טוב :)

שיהיה המון בהצלחה בכל אופן.

אשמח אם תעלה רשמים וסיפורים מה עבר עליך ואיך...

שבוע טוב

לירן

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
אני מאוד מקווה שאצלי זה לא רלוונטי כי אני מעביר תקינה לאופנוע....

גם אני במצבך.. האופנוע יובא מארה"ב ולא מאירופה .

מישהו עבר תהליך כזה בזמן האחרון ויכול קצת לפרט? האם נדרש ממישהו להציג פנסים אסימטריים?

ושאלה נוספת, אם האופנוע מתעכב לכמה תיקונים ושיפוצים ואיני מעלה אותו עדיין לכביש, יש זמן מוגבל כמה אפשר לדחות את התקינה? (בהנחה שאיני רוצה להביא את הכלי על גרר)אפשר להאריך את תוקף הרישיון הזמני?

פורסם

לא ציינת באיזה רכב מדובר.

ברכב חדיש, תצטרך להחליף פנסים לאסימטרים. באם היצרן המקורי אינו מספק נסים אלו, תקבל הפניה לטכניון (מומלץ) או למכון תקנים.

אם תצטרך התקנה מוסמכת, יש בפ"ת "אוטו קור".

רכב אספנות אינו חייב בהחלפת הפנסים....בשלב זה. לך תדע!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

הגעתי הביתה....

ובכן, ביום חמישי התברר לי על ידי חבר הפורום שכל המסמכים שאיתם מגיעים לתקינה חייבים להיות מקוריים בעיקר טופס ה"מ.ב." שהוא טופס השחרור מהמכס.

כיוון שביום חמישי כבר לא היה עם מי לדבר בעמילות המכס ובמכס, הפכנו את העולם והיום בבוקר ב7 פתחו במיוחד כדי לתת לי את הטופס המקורי.

ב 8 כבר הייתי במסלול 1 בחולון (חמישי בתור) ולא נתקלתי במאכרים או באנשים מפוקפקים כפי שהזהירו אותי אלא דווקא ביבואנים נוספים שאפילו הסבירו לי היכן לעמוד בתור- צריך להיכנס לנתיב השמאלי ביותר.

בערך בשעה 8:15 השומר והבודקים הגיעו והתחילו להכניס רכבים ....

בערך ב 9 נכנסתי לבדיקה, הבודק מוודא את מס' השלדה לעומת ה"מ.ב.", דגם הרכב, מידות הצמיגים, תאריך ייצור, (מס' סרנים, גלגלים), נפח מנוע סוג דלק וכ"ס, חשוב שבייחוד במס' השלדה תהיה התאמה למסמכים האחרים כגון טייטל וחומר טכני של האופנוע.

אחרי שמסיימים, יוצאים ונכנסים שוב מאותו מקום אלא הפעם במסלול האמצעי, שם ממתינים ליד הרכב עד שהבוחן ניגש אליך.

הבוחן בודק התאמה של הנייר של הבודק הקודם, מאשר, ושולח לטסט או לתיקון או לעמדה 6 (במשרד הראשי) להוציא מס' קבוע ורשיון.

אצלי היתה בעיה של חוסר התאמה במספרים....

לצורך הטסט יש צורך בביטוח (הפול יכולים לעשות ביטוח לפי מס' שלדה וללא מס' רישוי).

בכל אופן עשיתי טסט (בקומפיוטסט ראשון- שהיו בסדר גמור) ואז חזרתי לעמדה 1 אלא שפספסתי וכבר היה סגור.

מה שנותר לי לעשות להבנתי הוא לגשת שוב לעמדה 1 (הפעם אין צורך להביא את האופנוע) להראות "מ.ב." מתוקן ,משם לעמדה 6 להוציא רשיון קבוע ומספר רישוי ומשם למכון רישוי על מנת להכין מספר רישוי (פח).

לסיכום בינתיים:

לא היה טראומאטי, הבוחנים בסך הכל בסדר וגם משתדלים להסביר מה צריך לעשות הלאה...

קרדיטים ותודות עד כה:

חב' כסלו עמילות מכס על כל העזרה והרצון הטוב.

קומפיוטסט ראשל"צ על היחס והרצון לעזור.

והכי חשוב: לכל היועצים מהפורום.

לעוד שאלות אפשר להתקשר אלי:

בועז: 050-7344146

פורסם

שמח לשמוע שעבר לך סה"כ בסדר, ואתה מרוצה.

תתחדש ושיהיה המון בהצלחה :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

בסימן טוב ובמזל טוב סיימתי היום בבוקר את הסיפור.

אחרי שתוקנו בטעויות בניירת הגעתי לעמדה 1.

15 דקות המתנה בעמדה 1 ו 2 דקות עבודה, 15 דקות המתנה בעמדה 6 ו5 דקות עבודה, 20 דקות המתנה בדואר ודקה עבודה.....

יש לי מספר, לוחית ואפילו ביטוח עד יום א' הקרוב.

בעזרת ה' נתראה בנוקיה ביום ו הקרוב...

• תוכן חדש...