Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלאים וטיפול בחלודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפ משהו שיודע לעבוד בריתוך תלאים ובטיםפול בחלודה שיוכל לעזור לי בשיפוץ הסאאב 96 שלי.

אני יודע שקיימת האפשרות ללכת לפחח אבל העלות של גרירה הלוך וחזור לפחח שאני מכיר באזור היא משהו שאני מנסה להמנע ממנו אז אם מישהו יכול לעזור (גם בתשלום) לי טפל בחורים ובחלודה בבודי של הרכב אשמח לשמוע.

אגב, אני גם ערכתי חיפוש בנושא של טיפול בחלודה בפורום ונתקלתי באפשרות של תיקונים בעזרת פייברגלס, עד כמה תיקונים כאלו מחזיקים מעמד והאם אתם ממליצים לי, מכיוון שיש לי נסיון עם חורים כאלו, לטפל בחורים ובחלודות בצורה זו?

פורסם

אני ממליץ בחום. עשיתי תיקונים כאלה וזה טוב מאוד. אם אתה יודע לעבוד בפיברגלס - כמעט בטוח שבאמצעים ביתיים - תגיע לתוצאות טובות יותר מאשר בריתוך. לדעתי - לא יעזור כלום - במקום שמרתכים - אפילו אם מנקים היטב את כל החלודה - מקום הריתוך מתחמצן - והחלודה תחזור במוקדם או במאוחר. לכן אני אומר שוב- לפי הודעתך נראה שאתה לא מתכוון להכניס את האוטו לפחחות כללית (לא שזו ערובה להצלחה - אבל נגיד) ואתה מחפש פיתרון ליד הבית. בשתי הנחות אלה ואם אתה מכיר פיברגלס - אל תהסס.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

תודה. מה השלבים שצריך לעשות,להסיר את החלודה הרופפת למרוח ממיר חלודה ואחר כך את הפיבר?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תודה. מה השלבים שצריך לעשות,להסיר את החלודה הרופפת למרוח ממיר חלודה ואחר כך את הפיבר?

לגזור את החלדוה הרופפת, ולשים את הפיבר, הכי טוב פיבר, לא מחליד ואוטם במאה אחוז

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

תיקונים שכאלה עם פיברגלס או טונה של בונדו לא מחזיקים מעמד ולא פותרים את הבעיה.

ההמלצה שלי היא, שתגיע עם הרבה למצב נסיעה, טסט וביטוח - ואז תיסע לפחח במקום לגרור.

הכי משתלם והכי הגיוני.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

פיברגלאס ייתן לך משיכת זמן ולא יותר. אילו הפיבר היה הפתרון, סדנאות הרכב המובילות בעולם לשחזור היו משתמשות בו במקום בשתילת פח (למכוניות עם גוף ברזל) או אלומיניום (במכוניות עם גוף אלומיניום).

מכונית עשויה ממתכת ולכן כדי לתקן אותה כראוי כדאי לגשת אל מי שיודע לתקן אותה עם מתכת.

חזרתה המהירה של החלודה היא תעודת עניות לבעל המקצוע המתקן ולא לשיטת התיקון עצמה.

• תוכן חדש...