Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

W126

fatboy1340
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! הנני מתעניין ברכישת W126 מנוע 2.8 הזרקה.

אשמח לשמוע פרטים ומידע מועיל על הרכב הנ"ל.

בעיות ידועות, צריכת דלק,תחזוקה וכל דבר נוסף שיעלה על דעתכם.

תודה מראש.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

יש לי כזאת מרצדס שנת 84 אוטו אמין מאוד כל עוד טופל בזמן ובחליפים מקורים . האוטו שלי עם 142000 ק"מ

האוטו די חסכוני בנסיעה רגוע 1:8 בעיר ומחוץ לעיר 1:13 . הבאת לי חשק להשמיש את האוטו שוב

האוטו שלי זה הירוק את הכסוף קניתי לחלקים וכבר הספקתי למכור אותה

תמונה 336.jpg

m5.JPG

טיול מועדון 004.jpg

טיול מועדון 029.jpg

טיול מועדון 040.jpg

פורסם
שלום לכולם! הנני מתעניין ברכישת W126 מנוע 2.8 הזרקה.

אשמח לשמוע פרטים ומידע מועיל על הרכב הנ"ל.

בעיות ידועות, צריכת דלק,תחזוקה וכל דבר נוסף שיעלה על דעתכם.

תודה מראש.

Sorry about the English, but a friend of mine here (Austria) may be interested in selling his, has 135,000Km (nothing for these), injected 2.8, automatic, ABS, air condition, magnezium wheels and more - it's 1981 model, so you may have to wait one year before importing. Vehicle in very good condition, let me know if it's interesting for you. No, I am not getting any commission:-), I am just passing the information on. Best regards, T

PS: These cars are some of the most reliable vehicles ever produced by Mercedes, so if you service them properly, they do 400,000Km between overalls

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

ברשותכם שאלה בקשר למרצדס הזאת. איך היא מבחינת חלודה? שמעתי שמחלה שלהם זה חלודה ברצפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעם זה היה החלום שלי... היום עברתי לחלומות יותר מודרניים של אותו היצרן!:wink:

אה, תקח בחשבון: האוטו הזה מאד זול היום מבחינת העלות. יחד עם זאת- החלקים המקוריים הם עדיין של מרצדס- לא צריך להסביר, מה זה אומר. השילוב הזה יוצר קומבינציה מאד גרועה- לא מתחזקים אותם כראוי ברוב המקרים, כי בד"כ מי שקונה אותם- זה מי, שמחפש "פוזה" של מרצדס- אבל אין לו מספיק כסף לאחת יותר יקרה, אז בטח ובטח, שאין לו מספיק כסף לאחזקתה "לפי הספר", והוא מנסה לחסוך על כל דבר! כבר ראיתי כאלה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אה, תקח בחשבון: האוטו הזה מאד זול היום מבחינת העלות. יחד עם זאת- החלקים המקוריים הם עדיין של מרצדס- לא צריך להסביר, מה זה אומר. השילוב הזה יוצר קומבינציה מאד גרועה- לא מתחזקים אותם כראוי ברוב המקרים, כי בד"כ מי שקונה אותם- זה מי, שמחפש "פוזה" של מרצדס- אבל אין לו מספיק כסף לאחת יותר יקרה, אז בטח ובטח, שאין לו מספיק כסף לאחזקתה "לפי הספר", והוא מנסה לחסוך על כל דבר! כבר ראיתי כאלה...

חכה חכה עד שנמרוד רחמימוב יקרא את המודעה שלך...

ארז רונן

פורסם

יש לו דגם מוקדם יותר, כמו שלך, לא?

ויש הבדל ענק: מה, שיש לך ולנמרוד- ניקנה מראש בתור "רכב אספנות", תחביב, אני גם לא נכנס לכיס שלך ושלו- אבל אני בטוח, שאף אחד מכם לא חוסך על הטיפולים ותיקונים הנכונים לאוטו, לא ככה? -וממש הפוך המצב של מי, ש(בד"כ, בסביבות 90%) קונה מרצדסים במחירים הזולים- כגון שנות ה-80, מוניות לשעבר, ובסגנון! תמצא לי, סתם לדוגמה- מונית לשעבר אחת, שנימצאת במצב, הראוי ל"מרצדס", שיכול לשאת בגאווה את השם המותג- כמה כבר יש כאלה? ואותו הדבר עם הרכבים משנות ה-80-90, בשני המיקרים מדובר בערך באותם המחירים, ואותה רמת האחזקה...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה למשל? :-)

דרך אגב, יש ברשותי W123 כשנה, כך שהספקתי לאמוד את עלויות האחזקה של מרצדס ישנה בצורה טובה.אגב, זה הרבה פחות ממה שנדמה אם יש לך מושג קלוש במכונאות ולפחות יד אחת ימנית :oops:.

פורסם
אם יש לך מושג קלוש במכונאות ולפחות יד אחת ימנית :oops:.

במרצדסים אנל'א מבין כלום אבל

מי שיש לו פטבוי זקוק ליותר מיד ימנית אחת. אולי אפילו ל-3.

:wink:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

1.13 מחוץ לעיר? איך אתה מגיע לתוצאות כאלה??? נשמע לי הזוי...ה 108 שלי עושה גג 1.8 מחוץ לעיר, ואפילו ה 190 שלי אוכלת יותר...

בענין האמינות, כל מה שכתבו כאן נכון מאוד. אלו השנים הכי טובות של מרצדס אי פעם עם אמינות מדהימה ואינסופית, נסיעה חלקה ומרחפת, וה "קלאק" בסגירה של הדלת זה משהו שלא ישמע יותר אי פעם, גם במרצדס מודרנית.

בענין חלקים, בחו"ל חלקים זולים להפליא ויש טונות. חלקים חדשים או מהחברה ישברו את הכיס.

נכון גם מה שנאמר בקשר לחלודה. משום מה כל המרצדסים שהכרתי פגיעות לחלודה ואפילו מאוד. המצב מחמיר אם הרכב היה קרוב לים או (חשוב יותר) עבר טיפולי פחחות. אם לקנות אחת כזו אז אך ורק במצב מקורי עם כמה שפחות פחחות גם אם יש חלודה מסוימת. מבחינת בודי עדיף רכב שלא נראה מי יודע מה אבל לא נגעו בו מרכב נוצץ ומלא חומר.

אחלה קניה, תענוג צרוף וקלאסיקה עתידית אמיתית.

בהצלחה

פורסם
במרצדסים אנל'א מבין כלום אבל

מי שיש לו פטבוי זקוק ליותר מיד ימנית אחת. אולי אפילו ל-3.

:wink:

ישי

כרגע אין לי פטבוי, אבל יום אחד....:-)

היה לי ספורטסטר כמה שנים, והמשקל אינו שונה בהרבה.

פורסם
1.13 נכון גם מה שנאמר בקשר לחלודה. משום מה כל המרצדסים שהכרתי פגיעות לחלודה ואפילו מאוד. המצב מחמיר אם הרכב היה קרוב לים או (חשוב יותר) עבר טיפולי פחחות. אם לקנות אחת כזו אז אך ורק במצב מקורי עם כמה שפחות פחחות גם אם יש חלודה מסוימת. מבחינת בודי עדיף רכב שלא נראה מי יודע מה אבל לא נגעו בו מרכב נוצץ ומלא חומר.

The one I mentioned had rusty rear arches which I replaced in 2004 with repair arches (that is, cut the old arch and wels a new one in) - nothing else. Since that time it was always in a garage and not driven in the winter, in case you ask. I will try and get some pics in the weekend.T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

תודה על התגובות ועוד מספר שאלות המשך בעקבותיהן ובעקבות בדיקת מספר מכוניות מהדגם הנ"ל.

1. ברוב המכוניות שראיתי יש בעיה עם הסאן רוף. עד כמה הוא בעייתי? מה עלות התיקון בד"כ? האם מקורי או לא?

2. האם יש הבדלים מהותיים בין השנים? מדובר אך ורק על 280SE כרגע. ב85 יש ABS :shock:ובקרת אקלים:crazyeyes ועד אז לא ,למיטב ידיעתי.

האם הגאדג'טים אמינים או שאבד עליהם הכלח?

3. רוב עבודות הצבע והפחחות שנעשו בשטחים, מזוויעות באיכותן (ואני לא מומחה גדול, אבל גם בעין בלתי מזויינת רואים את הקקה). עד כמה זה פוגע בבודי ומה ההשלכות?

4. האם חלונות החשמל מקוריים או שמא קומבינות למיניהן? בכל המכוניות ראיתי 2 קדמיים חשמלי ו2 אחוריים ידני.

תודה לעונים.

• תוכן חדש...