Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי (בבעלות סבא שלי) חיפושית שנת 64 (יד שניה :-D) שלפני קצת יותר מעשר שנים איפסנתי על בלוקים כי לא היה מי שיסע איתה...

לאחרונה אני חושב להשמיש אותה בחזרה (השקעה לא גדולה כי היא מבצב מעולה) ואני אשמח לשמוע מכם כמה פרטים:

1) מה נדרש כדי לחדש את הרשיונות ולהעביר אותה טסט מבחינת בירוקרטיה (לא בקטע המכאני), ומה העלויות?

2) סבא שלי (שיחיה חיים ארוכים) לא יחיה לעד, האם אפשר להעביר בעלות ללא טסט? מה קורה אם חס וחלילה ילך לעולמו לפני שנעביר בעלות או נשמיש אותה לרמת טסט?

תודה רבה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

1) הולכים למשרד הרישוי עם צילום ת.ז של הסבא ויפוי כוח (או לחילופין, עם סבא) ומעבירים לסטטוס אספנות (אם היא לא בסטטוס הנ"ל כמובן). אם אתה לא רוצה להעביר לסטטוס אספנות זה יעלה לך 10 טסטים במחיר מלא במקום טסט אחד מופחת. משלמים על טסט אחד. מתקנים את האוטו וגוררים לטסט.

2) ירושה, מישהו יקבל את האוטו. עדיף שתעביר בעלות לפני שחס וחלילה, יקרה משהו ואז בן דוד מדרגה עשירית יקבל את החיפושית הנוצצת שהכנת והמאנייק לא יוותר.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

איזה צילום?! -אך ורק הת.ז. המקורית, וייפוי כח החתום! (או, כמובן- הסבא עצמו). אחרי העברה לסטטוס "אספנות" מיד מעבירים בעלות על שמך- וגמרנו עם הסיפור! לא טסט, ולא נעליים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

על מנת לחסוך בעלות הגרירה של הרכב לטסט כשתיהיה במשרד הרישוי תוציא "כשירות נסיעה ל48 שעות " לתאריך שלדעתך תוכל להעביר את הרכב טסט . כשירות כזאת עולה 35 ש"ח ל48 שעות נהיגה (מותר לנסוע על הרכב ללא טסט לשם העברת הרכב טסט או לתיקון בלבד )

-חשוב לציין כי כשירות נסיע ניתן להוציא עד 3 פעמים בשנה - כל פעם ל48 שעות . אם תראה שאתה לא מספיק לתאריך שציינת , פשוט אל תשלם את השובר ותגיע למשרד הרישוי להוציא טופס חדש לתאריך הרצוי .

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

• תוכן חדש...