Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אחת לאוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב הזה ניקרא גולף קאנטרי , ולא סינכרו T3 . T3. זה טרנספורטר. רכב נחמד, מאוד ניראה שיובא לארץ הקודש ביבוא אישי מאחר ולא יובא ביבוא סדיר.
מתנצל אם לא הבנתי נכון.:oops:
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן ,למה ?

כפיר אני מחכה לתשובה,אני בהחלט שוקל ללכת לבדוק שוב כשאחזור מחו"ל (אני טס בעוד שבוע לחודשיים).

אגב אם אני מוצא סינכרו רקובה עם מיכלולים טובים ,החלפת בודי היא פשוטה כמו בישנות יותר ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כפיר אני מחכה לתשובה,אני בהחלט שוקל ללכת לבדוק שוב כשאחזור מחו"ל (אני טס בעוד שבוע לחודשיים).

אגב אם אני מוצא סינכרו רקובה עם מיכלולים טובים ,החלפת בודי היא פשוטה כמו בישנות יותר ?

אז ככה הסינכרו המדוברת נימכרה מיזמן ב 25K. גם אני התענינתי בה. לגבי החלפת בודי , אני עים כל הניסיון והידע שלי בT3 לא הייתי ניכנס לזה. נסיעה טובה.8)

164272.jpg

164258.jpg

6568.jpg

פורסם

הבהרה ותיקון טעות:

1. הקאנטרי היא שלי.

2. רוב הסינכרו בארץ הן T3 אבל שלשום אני ראיתי T4 סינכרו ופה הייתי מופתע, בשל העייפות כתבתי T3 בטעות.

האוטו נראה ככה:

syncro.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה זה הסינכרו 70' ?

אני הבנתי שאין חיה כזו(אם יש הסתבכתי בחלום נוסף....)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

סינכרו T4 יש בארץ כמה גם אני ניתקלתי באחת כזו ברמת גן .דרך אגב יש גם סינכרו T5 בארץ, רק שהT4 והT5 כבר לא בעלות יכולת שטח כמו הT3 . לגבי הסינכרו T2, הסינכרו הראשונות היו T2 ולא הגיעו לארץ .

פורסם

אז כמה יש באוסף בס"הכ הכללי?ומה השאיפה איזה האנגר קטן סטייל ורטהיימר?שתף אותנו.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה את השירשור מהאוב , יש רכש חדש לאוסף ,טרנספורטר מודל -76 יד ראשונה מצב לא רע בכלל, וזה לאחר שלוש שנים של ניגוסים בילתי נילאים שלי לבעלי הרכב. ניתן לתמונות לדבר. על הגרר בדרך לבית החדש, ובבית החדש לייד האחיות הצעירות.

טרנספורטר 76 006.jpg

טרנספורטר 76 013.jpg

טרנספורטר 76 008.jpg

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה...

יש אזה טרנספורטר ששמתי עליו עין שעומד כבר שנתיים בחצר של מישהו ולא נעים לי ללכת לשאול אם הוא מוכר.

אולי אני אקבל ממך השראה ואבדוק את זה...

פורסם

אפשר להבין איך רכב ששנת הייצור שלו בין 80-89 כמו הקרוול שלך, מספר הרישוי שלו לא מסתיים בשנה בה הוא יוצר? כמרבית הרכבים בעשור הזה?

• תוכן חדש...