Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אחת לאוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר דבל שעד כמה שידוע לי הוא יד ראשונה , אבל הוא רחוק ממצב נסיעה .

(חבר עובד על שכנוע הבעלים למכירה )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם אתה מתכוון לטרנספורטר דור 1 עם החלון החצוי במצב תצוגה שעמדה ברחוב סוקולוב ברמת השרון?????

כן, ולצערי עוד מעט היא תגיע למצב של הקמארו/פיירברד הצהובה מהשרשור "ענתיקות", שעומדת בנמל ומוזכרת כאן באופן תדיר!cry: מי היה חושב, שדווקא הסאטלייט, שעמדה לידה, והייתה גמורה+ מהחלודה- תגיע הרבה לפניה לידיים האוהבות (לפחות הבעלים הנוכחי שלה עובד על שיפוצה, לא יודע באיזו רמה, אבל בכ"ז!).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הדבל קאבינה מהמודעה של ישי מיד שתיים נמכרת ב 15K $, לפחות זה מה שמבקשים.

אני מכיר את המוכר. שימשיך לחלום!!!!! חלומות לא עולים כסף.:evil:

הרכב עדיין למכירה, המחיר ירד ל 30K ש"ח.

יש ביד 2 גם קארוול סינכרו שעבר שריפה בתא המנוע ב 11K ש"ח.

דרך אגב, הסינכרו קארוול מציין במודעה שהרכב עם מנוע קידמי!

היו קארוולים כאלה (T3) עם מנועים קדמיים?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אם היו- זה כבר ממש לא אותו האוטו הישן והקלאסי, ואי-לכך לא ממש מעניין (כלומר- T3 "בהגדרה" לא יכול להיות עם מנוע קידמי, זה כבר T4). אותי לפחות- העניין שלי בטרנספורטרים ניגמר איי-שם בתחילת-אמצע שנות ה-90, כשהפסיקו לייצר את ה-T3 "אהובתי".:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הרכב עדיין למכירה, המחיר ירד ל 30K ש"ח. זה לא הרכב הזה אני מכיר את שניהם:wink:

דרך אגב, הסינכרו קארוול מציין במודעה שהרכב עם מנוע קידמי!--------- היו וישנם T4 סינכרו :roll:יש גם בארץ כמה

היו קארוולים כאלה (T3) עם מנועים קדמיים

פורסם
הרכב עדיין למכירה, המחיר ירד ל 30K ש"ח. זה לא הרכב הזה אני מכיר את שניהם:wink:

דרך אגב, הסינכרו קארוול מציין במודעה שהרכב עם מנוע קידמי!--------- היו וישנם T4 סינכרו :roll:יש גם בארץ כמה

היו קארוולים כאלה (T3) עם מנועים קדמיים

היו T3 עם מנוע מקדימה?!?!? איך זה נראה???:shock::shock::shock::shock:

פורסם

משהוא התבלבל להם בציטוטים, ורשמו T3 במקום T4.

המנוע היחידי שנמצא מקדימה ב T3 זה מנוע וישרים.

הרכב ההוא עם הנמוע השרוף הוא T4, מנוע קידמי, יש כאלו סינכרו. הוא שנת 1993, בשנת 1993 היה אך ורק T4, שנת החפיפה בין הדגמים היא 1992.

אגב, לפחות לפי עיתון VOLKS WORLD - אין דבר כזה טרנספורטר T3, וגם לא T1 (כנראה בגלל שהמספרים האלו "שמורים" לחיפושית (TYPE 1) ולוריאנט (TYPE 3)

אצלם הדור הראשון והשני זה T2, הדור המרובע של השנים 80-92 (VANAGON) נקרא T25, ואחר כך T4, וT5 לפי הסדר.

פורסם

זה בסדר, אותי לא מעניין דגם עם מנוע מקדימה בשום צורה: לא סינכרו, לא "לא סינכרו", לא עם מנוע שרוף, ולא עם מנוע GTI טורבו-לא-יודע-מה!:-D כאמור- בשבילי הטרנספורטר מתחיל ונגמר במה, שקראת "T25", וב"עם" ניקרא: T3!:-D8)

פורסם

T4 סינכרו באמת לא מעניין.

בקשר לדבל קבינה סינכרו, הבנתי שיש לו שם איזה סמטוחה עם הרשיונות.

חבל שזה ככה :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היפיפיה מתחילה ללבוש צורה.גנטים של סינכרו אחרי ניקוי חול וצביעה בתנור, צמיגים חדשים, סוף אגזוז חדש, גייל באר בחלון האחורי ,התאמת מושבים של קארוול עים משענות ראש,בקלייות וינקרים קדמיים שקופות, בקלייות אחוריות אדום לבן ,סמל קידמי כרום, אטם מסביב למנוע ,ידיות דלת פנימיות כרום, גומייות לטמבונים, ועוד. בקרוב בלמים חדשים קומפלט, גרמושקות לצירייות, כוון מאיידים וטסט.:wink:

טרספורטר 76.jpg

טרנספורטר 76.jpg

יום עצמאות 2010 064.jpg

יום עצמאות 2010 063.jpg

יום עצמאות 2010 062.jpg

• תוכן חדש...