Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורף האחרון הצטברה לי חלודה בתוך הפנס הקידמי (פיאט 131) ןרציתי לדעת האם יש דרך להוריד את החלודה?? ואם כן אז עם איזה חומר? או שיש צורך להחליף פנס?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

1. מדוע אינך מצמיד תמונה לשרשור?

2. למה כוונתך "בתוך הפנס"? האם הוא גדוש עד למעלה בחלודה? האם רק על הרפלקטור? האם מים שהכילו קצת מתכת נכנסו ועכשיו יש לך כתם חלודה? מימה עשוי החלק שעליו הצטברה חלודה?

אני מניח שהבנת שאם תפרט קצת יותר, אולי יוכלו לעזור קצת יותר.

פורסם

צודק

הוספתי 2 תמונות אבל באיכות לא טובה (צולם מהנייד) אני מקווה שיבינו משהו, החלודה בתוך הפנס ולא בפח כמו שזה נראה

0606001719.jpg

0606001718.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מתעלק על השרשור...

גם לי יש בעיה דומה בפנס. אני חושב שצריך לפתוח את הפנס, לשפץ את הרפלקטור ולהחזיר חזרה עם הדבקה.

מישהו מכיר בעל מקצוע שעושה עבודה כזו?

• תוכן חדש...