Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק גלגל אחורי ב yamaha xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הם מישהו יכול להדריך אותי איך לפרק את הגלגל האחורי באופנוע?

האם צריך לפרק את הברקס?

את הדריישפט הבנתי איך לפרק- זה די פשוט.

מה הלאה???

תודה:

בועז.

ימין.jpg

שמאל.jpg

פורסם

אתה מפרק את הציר, פותחים את הבולם השמאלי (נראה לי) והגלגל אמור לצאת בקלות, בברקס אין מה לגעת.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

דווקא את הבולם הימני אין צורך לפרק וודאי, הדיסק יוצא מהקליפר והשמאלי מחובר לדרייבשאפט ככה שבשביל לשלוף אותו יש צורך לפרק את השמאלי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני מצטער אך לא הבנתי.

צירפתי תמונות עם הכוונה...

האם אני צריך לפתוח את בורג A, אחר כך לשלוף החוצה (ימינה או שמאלה) את ציר B, ואחר כך לפתוח את אום הדריישפט C ולהוציא את ציר הדריישפט מהגלגל ואז הגלגל יחליק למטה?בעצם הגלגל יצא עם הדיסק, והקליפרים יישארו למעלה?

תודה.

ימין.jpg

שמאל.jpg

פורסם

את C אתה פותח לפני שהציר יוכל לזוז.

הדרייבשפט מחובר נצמד לגלגל באמצעות הציר והאום, אחרי שתוציא את הציר אתה צריך לאפשר לגלגל לרדת טיפה(את זה אתה עושה ע"י שחרור הבורג של הבולם השמאלי) למטה כך שהדיסק יצא מהרפידות, אח"כ אתה שולף את הדרייבשפט מהגלגל וסיימת בהצלחה את פירוק הגלגל.

יכול להיות שתוכל להוציא את הדיסק מהרפידות ומהדרייבשפט ללא פירוק הוצאת הבולם השמאלי ממקומו, תנסה ותראה.

בהצלחה

• תוכן חדש...