Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מגניב!8)

ואיזה עצוב- אני חושב, שהמפעל הזה כבר לא קיים, כפי שגם לא ממש קיימת רוב התעשיה הישראלית!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברת אלקטרה קימת ונחשבת כאחת החברות החזקות במשק בעיקר בתחום המעליות והבניה.

פורסם
חברת אלקטרה קימת ונחשבת כאחת החברות החזקות במשק בעיקר בתחום המעליות והבניה.

זאת אותה אלקטרה שכולנו מכירים? לא העלתי בדעתי...

והתמונה היא כמובן מהארכיון של אוניברסיטת הרוורד, פרח מזכרוני לציין זאת בהודעה הראשונה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

חב' אלקטרה עברה לאחרונה כמה "גלגולים" ככל הידוע לי, אני חושב שלפחות חלק מהמפעלים נסגרו או עברו למקום אחר. לא יודע לגבי הספציפי שבו נעשה הצילום. החברה בהחלט קיימת- זה כן... וכן, כמובן- זוהי "ה"אלקטרה המפורסמת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אלקטרה (חטיבת מיזוג האוויר) יושבים בדיוק ליד המפעל שלנו בראשון.

הצי שלהם היום הוא בעיקר דובלו, קונקט וכד'.

הם מתעסקים רק במיזוג אוויר לבניינים גדולים, המזגנים הביתיים עבר מזמן לסין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

על זה אני מדבר- המפעלים ה"קטנים" יחסית נסגרו...:? והאיכות הסינית בהתאם- הורסת את המותגים של פעם...

פורסם
חב' אלקטרה עברה לאחרונה כמה "גלגולים" ככל הידוע לי, אני חושב שלפחות חלק מהמפעלים נסגרו או עברו למקום אחר. לא יודע לגבי הספציפי שבו נעשה הצילום. החברה בהחלט קיימת- זה כן... וכן, כמובן- זוהי "ה"אלקטרה המפורסמת!

נכון מאד!

החברה הוקמה ב-1945.

כיום מתעסקת במכניקה אלקטרונית, מעליות, בנייה, נדל"ן ועוד...

יש בניין חדש (לדעתי לקראת סוף בנייה) צמוד לאיילון שנקרא בניין אלקטרה.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

איך כל הרכבים עומדים ישר, מקביל ובאותה הזווית?

זה בטח פוטושופ :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
זאת אותה אלקטרה שכולנו מכירים? לא העלתי בדעתי...

והתמונה היא כמובן מהארכיון של אוניברסיטת הרוורד, פרח מזכרוני לציין זאת בהודעה הראשונה.

אצלנו אומרים - זרח מפרחוני .... :lol:

חוצמיזה אני מחפש כזה ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...