Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת שיפוץ המוסאנג , הזמנתי מספר חלקים מחברת CJ PONY שנשלחו לארץ דרך חברת FEDEX .

החלקים הגיעו ומחברת FEDEX נמסר לי כי הסכום גבוה ליבוא אישי (האם משהו יכול להגיד לי מה זה סכום גבוה ליבוא אישי???) והמכס בנתבג לא משחרר אותם כי על הטופס שהגיע עם החבילות רשום SALES ORDER ולא INVOICE (למרות שיש בטופס עמודה של מה שהזמנתי ומה הם סיפקו , מספר קטלוגי , מחיר כל חלק וכן את הסכום של ההזמנה והסכום ששולם ליד הכותרת Invoice Amount ).

משיחות עם החברה בארה"ב כדי שישלחו לי טופס שרשום עליו RECIPT או INVOICE , הבהירו לי שם שאלו הטפסים שלהם כפי ששלחו לי וכפי שצרפו למשלוח וכי כך הם שולחים לכל העולם , אין להם טפסים עם הכותרת INVOICE .

חברת FEDEX מנסה אף היא ליצור קשר עם CJ PONY אולי הם יצליחו להשיג טופס שיתאים למכס הישראלי .

האם יש עם מי לדבר , האם משהו יכול להבין או לנסות להסביר מה הההתעקשות של המכס לגבי כותרת המסמך ??????????????????

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

מוזרה הטענה שלהם,

אני בחודש שעבר ייבאתי מוצרים בכ 1500 $ למוסטנג שלי ולא הייתה בעיה

האם המשלוח הוא door to door ?

מה זה סכום גבוה ? האם בצעת יבוא של חלפים ב 10K$ ? אם משהו מייבא סכום גבוה (לכל הדעות מי שלמשל מייבא חלפים בשווי של 1 מליון ש"ח) עושה זאת מטעמים מסחריים בלבד.

לדעתי כדאי שתכתוב למכס מכתב שבו אתה מצהיר שיש במשלוח כמות של 1 לכל פריט (למשל 1 פנס ימני , 1 פנס שמאלי)

ושהפריטים מיועדים להתקנה ברכב שלך מסוג מוסטנג מספר רישוי XXXXXXX

אני כתבתי מסמך כזה ל DHL שהעבירו למכס ולא הייתה בעיה בשחרור

אם בכל זאת דורשים ממך מסמך נוסף

מה שאתה צריך זה invoice ומוזר שהם לא מספקים כזאת תעודה (אל תבקש reciept זה לא יעזור למכס)

במקרה כזה

לדעתי אתה צריך להתעקש עם cj pony לקבל invoice בפקס או במייל

ירון

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ייבוא אישי של טובין מוגדר עד $1000. לדעתי תצטרך להפעיל עמיל-מכס (בתשלום), אבל הם בקיאים בפיתולי הבירוקרטיה. חכה לעוד תגובות.

עריכה: מנסיוני וגם לפי תשובתו של ירון הדברים לא חד-משמעיים, אחד מייבא בסכומים גבוהים ללא בעיה ואחר נתקע על חלק של סכום נמוך.

פורסם
ייבוא אישי של טובין מוגדר עד $1000. לדעתי תצטרך להפעיל עמיל-מכס (בתשלום), אבל הם בקיאים בפיתולי הבירוקרטיה. חכה לעוד תגובות.

ומה קורה אם אני למשל רוצה להזמין ביבוא אישי מערכת פליטה לרכב שעולה 1500 $ ? ואני מזמין פריט אחד במשלוח , והוא מתאים לרכב שלי ?

האם fedex לא מספקים גם שירותי עמילות ? אני יודע ש dhl כן מספקים (בתשלום כמובן)

פורסם

את המכס מעניין אם הפריט מותר או אסור בייבוא ומה גובה המכס לתשלום במידה ומותר, ותו-לא.

הרי ייבוא מתקיים בכל עת. כמו שכתבתי הדברים נזילים וגם תקנות-שעה של המכס משתנות כל הזמן. מערכת פליטה תחויב גם באישור ייבוא ממשרד התחבורה. אולי כדאי להתקשר למכס ופשוט לשאול.

פורסם

מציע לך לפנות לזכינים של פדקס בישראל (סתם לידיעה בישראל אין חברת פדקס כלל. מה שנדמה לך כחברת פדקס ישראל הם בעצם חברת פליינג קרגו אקספרס ואם תתעקש הם יסבירו לך שכך הם נקראים והם זכיינים של פדקס בישראל) שמתעסקים בעמילות מכס . אמנם השירות יעלה לך כסף אך הם מכירים את הבירוקרטיה ואתה לא הראשון שהם מטפלים בו.

הטלפון שלהם הוא : 1700700324

ובקש את עמילות המכס שלהם.

בהצלחה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
את המכס מעניין אם הפריט מותר או אסור בייבוא ומה גובה המכס לתשלום במידה ומותר, ותו-לא.

הרי ייבוא מתקיים בכל עת. כמו שכתבתי הדברים נזילים וגם תקנות-שעה של המכס משתנות כל הזמן. מערכת פליטה תחויב גם באישור ייבוא ממשרד התחבורה. אולי כדאי להתקשר למכס ופשוט לשאול.

השאלה היתה שאלה היפוטתית בלבד , לקחתי מערכת פליטה כי מערכת כזאת שלמה עולה הרבה כסף וזה הדבר הראשון שעלה לי בראש. ברור שיש צורך ברשיון יבוא ממשרד התחבורה , אבל לא על זה הייתה השאלה המקורית.

אם נקבעה למשל תקרה של 1000$ ליבוא אישי , זה מוזר לי כי יש מוצרים שמביאים שפריט בודד עולה מעל 1000$ ולעומת זאת אם אני למשל מייבא מסמרים , אז ב 1000$ זאת כבר כמות מסחרית לכל הדעות , והתקרה של הסכום זה מה שלא ברור לי כאן

פורסם

אני חושב שהכוונה באמירה שהסכום גבוה מדי לייבוא אישי היא שהסכום עובר את ה 50$ ולכן חייב במכס. מאחר והם מחייבים לפי חשבונית בלבד ולא חשבון עסקה הם זקוקים ל invoice.

ייבוא אישי לא מוגבל בסכום. אתה יכול לייבא בייבוא אישי רכב בעשרות אלפים או יותר.

ייבוא אישי משמעו כמות לצריכה אישית. ייבוא מסחרי משמעו כמות גדולה לשם שיווק ומכירה.

פורסם
והמכס בנתבג לא משחרר אותם כי על הטופס שהגיע עם החבילות רשום SALES ORDER ולא INVOICE (למרות שיש בטופס עמודה של מה שהזמנתי ומה הם סיפקו , מספר קטלוגי , מחיר כל חלק וכן את הסכום של ההזמנה והסכום ששולם ליד הכותרת Invoice Amount ).

quote]

סיימתי את שיעורי האנגלית מזמן אבל מה צריך יותר מזה.

העברת כסף לספק הזהה לסכום המופיע "בחשבונית"

צרף להם את ההעברה והסב את תשומת ליבם למודגש ואני מאמין כי בכך יסתיימו תלאותיך.

תאם זאת עם הספק לפני כן. קצת משונה לספק אין מסמך שכותרתו INVOICE

דרך נוספת צור חשבונית במחשב שלח לחברה בחו"ל בקש שיחתמו עליה בחותמת גומי +חתימה ( משהו שאני מאמין כי מופיע גם על הנייר שקיבלת, ושיחזירו לך אותו אפילו בפקס ואח"כ בדואר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...