Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום במפגש בנוקיה ראיתי קורבט דור שני! אם היא תגיע זה יעשה לי את היום! היא והפיירבירד. 

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

טוב, אז הנה חלפה עוד שנה והתקיים, כהרגלו, מפגש הצדעה לתעשיית הרכב האמריקאית בראשות מועדון FUEL SLUT.

אני חייב להגיד אישית, שנהניתי.

הושקו שם שתי מכוניות -דודג' צרג'ר SRT8 6.1 L BEE שלקחה את פרס ה "NEW SCHOOL" ומוסטנג סדאן אדום - לבנה יפייפיה.

את פרס ה"OLD SCHOOL" לקחה chevrolet apache שנת 59'.

אעלה את התמונות בהקדם האפשרי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

היה חם, צפוף, וקצר. :roll:

אני מרגיש שבשנה שעברה היה הרבה יותר מוצלח. (לדעתי מקום המפגש לא מוצלח כל כך.) הכחול כמובן הרס את כל המסיבה שכולם ציפו לה אבל היו כמה חבר'ה נחמדים שנתנו הופעה קצרה. :twisted:

פורסם

הי עברנו די במקרה, בלי מצלמה, אז מעט תמונות מהטלפון. חוץ מזה שאשתי היתה איתי והשהות נאלצה להיות קצרה ועניינית...

פורסם

היה אחלה מפגש

ציפיתי לקצת יותר מכוניות שהגיעו אבל

המונדיאל כנראה תפס גם תשומת לב נכבדה

בכל אופן היה מעולה לדעתי הגיעו לפחות 50 אמריקאיות

בני בבקשה אם אפשר להוריד את התמונות עם המספרים

והבחור הנחמד שהעלה אותם שיעלה שוב אחרי עריכה

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...