Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel manta 1983 1800

zah_azran89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לדוד שלי יש אופל מנטה שנת 83 1899 אוטו' ללא טסט כבר כמה שנים טובות.

הרכב לפי מיטב ידיעתי יהיה רכב אספנות בעוד שלוש שנים, ורציתי לדעת אם כאשר הוא יהיה רכב אספנות יהיה צורך לשלם את כל האגרות שלא שולמו לאורך השנים.

אם אפשר גם קצת פרטים על הפרוצדורה להחזרת הרכב לכביש ועל הבירקרטיה שכרוכה בכך.

תודה מראש.

צח.

פורסם

ברגע שהרכב חוגג את יום ההולדת ה 30 בעל הרכב ניגש למשרד הרישוי, מסב אתת רשיון הרכב לרשיון אספנות, מוציא רשיונות חדשים ללא כל תשלום אגרות קודמות וניגש לטסט רגיל לחלוטין.

מאחר ואני מכיר את מצאי ומחיר חלקי החילוף של מנטות לא רע, הייתי ממליץ להתחיל את מלאכת איסוף החלקים וההכנה לקראת שיפוץ כבר עכשיו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאחר ואני מכיר את מצאי ומחיר חלקי החילוף של מנטות לא רע, הייתי ממליץ להתחיל את מלאכת איסוף החלקים וההכנה לקראת שיפוץ כבר עכשיו.

היא בסדר, היא רק צריכה טיפול קוסמטי רציני!

פורסם

זה מה שאתה מדמיין לעצמך !

היא לא נוסעת כבר כמה שנים טובות, היא לא תיסע עוד 3 שנים, ולכן האוטו הזה יצריך שיפוץ יסודי מהמסד עד הטפחות בכדי שיהיה רכב יום יומי אמין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...