Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אההההההה אנשים פרטיים עשו..

ואני עושה סלט.. דיברנו סטוק מול סטוק

פתאם אתה דוחף אפטרמארקט?

שמע,שורה תחתונה מי שקונה 74-81 וחושב שהוא קנה איזה מאסל מטורפת או קורבט שרירית אמרקאית חיי בסרט קשה.

ולצערי יש המון כאלה בארץ,רוב מי שייבא את הרכבים האלה לארץ פשוט ייבא מכוניות מאד זולות ושבורות מארהב והם צצו פה יותר מסובארו DL בבני ברק.

מי שקונה את האוטו בתור בסיס ומשנה ובונה זה סיפור אחר לגמרי,לא חסר כמה אקזמפלרים מהשנים האלה בארץ כמו האוטו של ראובן וגם השחורה עם המנוע 383 ,שפשוט משקיעים ובונים.

רק פירגון והערכה כלפי אנשים כאלה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אההההההה אנשים פרטיים עשו..

ואני עושה סלט.. דיברנו סטוק מול סטוק

פתאם אתה דוחף אפטרמארקט?

שמע,שורה תחתונה מי שקונה 74-81 וחושב שהוא קנה איזה מאסל מטורפת או קורבט שרירית אמרקאית חיי בסרט קשה.

ולצערי יש המון כאלה בארץ,רוב מי שייבא את הרכבים האלה לארץ פשוט ייבא מכוניות מאד זולות ושבורות מארהב והם צצו פה יותר מסובארו DL בבני ברק.

מי שקונה את האוטו בתור בסיס ומשנה ובונה זה סיפור אחר לגמרי,לא חסר כמה אקזמפלרים מהשנים האלה בארץ כמו האוטו של ראובן וגם השחורה עם המנוע 383 ,שפשוט משקיעים ובונים.

רק פירגון והערכה כלפי אנשים כאלה.

קובי תודה אבל כמו שאתה יודע אין לזה סוף :-) שלב הבא גיר חדש TKO 600 :twisted:

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

מנסיון עם אמרקאיות ידניות עם הרבה כוח.

זה לא עולם וורד בכלל אתה תסבול מאד מהאוטו

במיוחד ביצאות מהמקום והעברות הילוכים לא חלקות בשיט.

אני מציא לך להתיעץ עם איציק לגבי 4L80E עם מוח ידני.

יהיה לך הרבה יותר נוח ומתאים לאוטו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מנסיון עם אמרקאיות ידניות עם הרבה כוח.

זה לא עולם וורד בכלל אתה תסבול מאד מהאוטו

במיוחד ביצאות מהמקום והעברות הילוכים לא חלקות בשיט.

אני מציא לך להתיעץ עם איציק לגבי 4L80E עם מוח ידני.

יהיה לך הרבה יותר נוח ומתאים לאוטו.

שוחחתי עם איציק הוא אומר שגיר רגיל יוסיף לי עוד כ 25% כוח מהגיר שיש לי הוא המליץ לי על ה T56 אבל אני מעדיף את ה TKO 600

בגלל שהוא מסוגל להחזיק 600 כ"ס ואני פוזל להגדיל את הכ"ס מעבר ל 400 שיש לי. איציק לא מת על זה אבל נראה... גיר קודם.

חוץ מזה אני אוהב גיר רגיל חסר לי משהו בנהיגה. מה שמדאיג אותי זה קלץ לא מצאתי משהו שאני שלם איתו בנתיים, אני רוצה שהוא

יחזיק 600 סוסים, יש לך המלצות?

מה זה ה 4L80E אני לא מכיר את זה?

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תוכן חדש...