Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורשה אספנות. ביקשתי לעשות ביטוח אספנות. בביטוח חובה לא רשום הדגם והיצרן הנכון, ז"א, בביטוח החובה שלי רשום שבבעלותי פררי 308 GTS שנת 80, כאשר הרכב אספנות שלי הוא פורשה שנת 79.

מספר הרישוי תואם, אבל למעט כך, שום דבר לא מתאים

סוכנת הביטוח אמרה שהדגם שלי לא מופיע במחשבים וזה לא משנה איזה יצרן רשום כל עוד המספר רישוי תואם - בביטוח חובה לאספנות.

האם זה הגיוני? לי זה נשמע תמוהה. איפה אפשר לברר האם זה בסדר?

כמובן שרשום למטה שזה ביטוח אספנות. השנה לא נכונה, גם לא הדגם, היצרן והנפח. רק הלוחית רישוי תואמת

תודה

פורסם

בעיקרון- מן הסתם, כל מה שרשום בפוליסה אמור להיות תואם 100% לרכב המבוטח- אחרת זו סיבה מצויינת לחב' הביטוח להתנער מאחריות! בפועל בחלק מהמיקרים יכולים להיות אי-אילו אי-דיוקים (סתם דוגמה: דגם GL ולא DL) כאשר באמת לא מוצאים דגם זהה. אבל עד כדי כך?! -לא נראה לי שזה תקין! :shock: איך הגיעו מפורשה לפרארי? -נראה כאילו בכלל הכניסו לך נתונים של אוטו אחר בטעות, תדרוש מהם לשנות! וכן, אני מבין שפרארי היא מאד שכיחה וקלה למציאה במחשב של חברות הביטוח, והפורש- לא!:lol::twisted::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

העו"ד ללקוח

הכנתי לך חוזה למכירת הדירה השקעתי בכך הרבה שעות עבודה:shock:

הלקוח מתחיל לקרוא ואומר

היי לי קוראים משה כהן ולא יצחק שמעוני

ולעינינינו

או שישנו את הפוליסה או שיוציאו מכתב מחברת הבטוח כי אלה הם פרטי הרכב המבוטח ולא אלה שמופיעים בפוליסה .

רק כדי לא ליפול אח"כ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשביטחתי את השברולט נובה שהייתה לי, היה רשום בפוליסה שברולט קורסיקה... לאחר מספר אימיילים/מכתבים/פקסים הם הואילו להוסיף את הדגם במערכות שלהם וכך יצאה לה פוליסה מעודכנת.

משמע, שווה וניתן להתעקש על הדגם המדוייק, גם אם יש פרשנויות כאלו ואחרות לגבי הכיסוי שיינתן אם הדגם אינו המדוייק.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מילה את זה- אבל רשום לו אוטו אחר לגמרי, אפילו לא דומה!!! לא סתם בילבול באיזה תת דגם- יצרן אחר, שנה אחרת, הכל! בטח, שחייב לשנות את זה, ואם הם לא יכולים- תעשה ביטוח במקום אחר! נכון לעכשיו זה לא נראה שיש לך ביטוח תקף- במידה וחס וחלילה יקרה משהו, יבוא בוחן ויגיד: מה זה החרטא הזה, זה לא האוטו שמבוטח! תחשוב שאתה היית במקום הבוחן- מה היית חושב? -"ניסו לעשות קומבינה- שמו מספר על האוטו אחר"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האם מספר השילדה ומספר המנוע תואם לרכב בפועל או שרק מספר הרישוי תואם

היה לי בעבר סוכן ביטוח שעשה את אותו תרגיל רק בשביל שאני העשה אצלו ביטוח מספר הרישוי שילדה ומנוע זהה היה לרכב אך סוג הרכב לא היה זהה , היום הוא כבר לא הסוכן הוא רק מתחנן שאני יעשה ביטוח אצלו לא קיבלתי שום תרוץ כי במקרה חס וחלילה שצריך את הביטוח שישלם תמיד ימצאו דבר מה שלו מתאים לשלם .

כסף תמיד הם יודעים לקחת לתת זה כבר בעיה .

ברשותי פורשה אספנות. ביקשתי לעשות ביטוח אספנות. בביטוח חובה לא רשום הדגם והיצרן הנכון, ז"א, בביטוח החובה שלי רשום שבבעלותי פררי 308 GTS שנת 80, כאשר הרכב אספנות שלי הוא פורשה שנת 79.

מספר הרישוי תואם, אבל למעט כך, שום דבר לא מתאים

סוכנת הביטוח אמרה שהדגם שלי לא מופיע במחשבים וזה לא משנה איזה יצרן רשום כל עוד המספר רישוי תואם - בביטוח חובה לאספנות.

האם זה הגיוני? לי זה נשמע תמוהה. איפה אפשר לברר האם זה בסדר?

כמובן שרשום למטה שזה ביטוח אספנות. השנה לא נכונה, גם לא הדגם, היצרן והנפח. רק הלוחית רישוי תואמת

תודה

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...