Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי במשרד הרישוי להוציא רשיון לרכב שלי.

באותה הזדמנות ביקשתי להוציא רשיונות לרכב אחר שנמצא אצלי קרוב לעשר שנים.

הפקידה לא מצאה את הרכב ע"פ מס' הרישוי, גם אני ראיתי את כל רשימת הרכבים שעל שמי ואכן הוא לא היה ביניהם.

הרכב על שמי, עבר טסט אחרון לפני כשש שנים, והוא במעמד אספנות.

מישהו נתקל בעניין כזה?

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ניראה למראית העין שגרטו את הרכב מהרשומות ,לדעתי חפש אצלך כל סוג של ניירת שמזכירה אותך כבעלים של הרכב פנה אפילו לסוכן הביטוח שלך לצורך מציאת ניירת כל שהיא ממשלתית שקשורה לרכב אוליי נישמר אצלו העתק רישיון ישן .

היום ביקרתי במשרד הרישוי להוציא רשיון לרכב שלי.

באותה הזדמנות ביקשתי להוציא רשיונות לרכב אחר שנמצא אצלי קרוב לעשר שנים.

הפקידה לא מצאה את הרכב ע"פ מס' הרישוי, גם אני ראיתי את כל רשימת הרכבים שעל שמי ואכן הוא לא היה ביניהם.

הרכב על שמי, עבר טסט אחרון לפני כשש שנים, והוא במעמד אספנות.

מישהו נתקל בעניין כזה?

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

ממתי עושים את זה?

הרי הרכב כבר במעמד אספנות.

יש לי רכבים במעמד דומה שעדיין מופיעים ברשומות ללא שום בעייה.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תיראה אני בטוח שהעלמות הרכב מהמחשב נעשתה בתום לב בטעות לדעתי על ידי פקיד או פקידה , אתה חייב למצוא מסמך אצלך

שמוכיח שאתה הבעלים מלפני העלמותו מהרשומות של משרד הרישוי .

כולי תיקווה שתצליח .

ממתי עושים את זה?

הרי הרכב כבר במעמד אספנות.

יש לי רכבים במעמד דומה שעדיין מופיעים ברשומות ללא שום בעייה.

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

הבלגאן שם חוגג.

לאחרונה ניסיתי להעלות רכב שברשותי כ8 שנים ללא טסט והתברר שמספר השלדה שלו זהה למספר שלדה ברכב אחר.

הפיתרון שהוצע? עמדה מס 1 כמובן, לזיהוי הרכב מול הניירות אני מניח.

פורסם

במקרים כאלה זה הרכב שוכפל, או שלך או השני... לא נדיר ברכבים ישנים בארץ ישראל היפה היו עושים את זה הרבה פעם.

לגבי הרכב שנעלם במעמקי המחשב, תביא ניירות ולך למשרד הרישוי להבין מה קרה תבדוק מתי הוא נעלם והאם קיימת איזה הורדה מהכביש בעבר או מה לעזעזל קרה.

תקווה שזה סתם תקלה ויפתרו לך את זה בקלות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הרכב נסע ועבר טסטים אצלי עד לפני כשש שנים מאז הוא עומד בחצר פרטית ולא נגיש לאנשים.

הרכב הוא חיפושית שנת 63.

לפני כשנה וחצי הוצאתי לו רשיונות ולא הייתה בעייה.

היום הוא פשוט נעלם מהרשומות שלי שם.

•  

פורסם
הרכב נסע ועבר טסטים אצלי עד לפני כשש שנים מאז הוא עומד בחצר פרטית ולא נגיש לאנשים.

הרכב הוא חיפושית שנת 63.

לפני כשנה וחצי הוצאתי לו רשיונות ולא הייתה בעייה.

היום הוא פשוט נעלם מהרשומות שלי שם.

אם הרכב שוכפל, ז"א שמשהו השיג רשיונות , שכפל את הרכב ומכר רכב אחר עם מספר הרישוי שלך,

האם אבדת את הרשיונות שהוצאת לפני שנה וחצי ? אם הם לא אצלך, תתחיל לחשוד.

למזלך אם יש לך רשיונות , החוק עומד לצדך כך שמקסימום תצטרך להוכיח בעזרת עותק רישוי ישן + בדיקה של מספר שלדה ומנוע שזה הרכב שלך, הבעיה תהיה לרכב המשוכפל.

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הרכב לא קיים בכלל? או שהוא לא מופיע על שמך? אם לא מופיע על שמך- יש סיכוי שאיזה בן ז^^ה פשוט איכשהו העביר אותו על שמו... במילים אחרות- ז^^ו אותך, ואתה חייב עכשיו לרוץ ולהוכיח! אם לא- פעם הראשונה שאני שומע על מיקרה של "העלמות טוטאלית"! מפחיד!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גש למשטרה עם הסיפור שלך ותבקש שיעשו לך בדיקה על שם מי רשום הרכב שלך לפי מס רישוי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בדיוק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברים תודה.

ביום א' בודקים עבורי לעומק ומשם נמשיך יותר חכמים.

שוב, תודה!

•  

פורסם

טוב,

בטח יהיו כאן צחוקים...

יום למחרת נסעתי למקום משכנה של החיפושית רק כדי לגלות שנתתי לפקידה מס' רישוי של חיפושית שהייתה ברשותי לפני 20 שנה...:loco:

הגיל, הגיל...

•  

• תוכן חדש...